Lokale fellesskapsprosjekter

Dele

Samfunn i USA har blitt stadig mer variert religiøst og åndelig i de siste tiårene. En rekke lærde har gjennomført samfunnsforskningsprosjekter som beskriver hvordan religion og åndelighet er organisert og bodde i et bestemt samfunn. Lenker til disse Lokale prosjekter presenteres her. Mange av prosjektene som er oppført her, er tilknyttet Pluralism Project ved Harvard University, og de fleste prosjekter opereres i begrenset tid med spesifikke prosjektmål.


Verdens religioner i Richmond Project

Verdens religioner i Richmond Project (WRR) er et pågående forskningsprosjekt som har som mål å kronisere det religiøse / åndelige mangfoldet som finnes i Richmond, Virginia-samfunnet. Det er for tiden godt over åtte hundre religiøse menighetsgrupper i Richmond-hovedstadsområdet som representerer mange av verdens største religiøse tradisjoner. WRR lister hver av disse religiøse menighetene og tilbyr profiler av utvalgte menighetsenheter. WRR viser også, og profiler noen, av de mange, ulike samfunnsgruppene og hendelsene som er grunnlagt av eller tilknyttet religiøse / åndelige tradisjoner funnet i Richmond.

Studentforskning om nordamerikanske buddhistiske samfunn

Student Research on North American Buddhist Communities-prosjektet er utviklet siden 2015 ved William and Mary University i Williamsburg, Virginia. Prosjektet presenteres offentlig gjennom en blogg og er organisert under ledelse av professor Kevin Vose i Buddhism in America-kurset. Buddhistiske samfunn over hele USA er profilert, med sterk vekt på samfunn i Virginia-området.

Arch City Religion

Arch City Religion er et undervisningsprosjekt for tiden (2019) som utvikles ved University of St. Louis. Prosjektet er definert som følger:
"Som et undervisningsprosjekt søker Arch City Religion ikke bare å gi verdifull informasjon til forskere, studenter, journalister og publikum, men også å bruke St. Louis 'rike historie og kultur til å tenke gjennom forskningen. å lære å skille informasjon fra inntrykk; å analysere objekter, ritualer og rom for hva som er inneholdt og for hva som er transporterte; og å utøve ansvarlig kommunikasjon om komplekse historier og praksiser med tro på St. Louis. ”

En reise gjennom NYC Religions

En reise gjennom NYC religioner er et pågående prosjekt som startet på juli 9, 2010. Organisasjonen sier at det er misjon er "å utforske, dokumentere og forklare gjennom vårt nettmagasin og andre utdanningsprogrammer de store religiøse forandringene som finner sted i New York City." Prosjektet dokumenterer det utrolige mangfoldet og antall trosdetaljer om byen som folk vil forstå dypere hvordan slike detaljer bidrar til spenningen til byen. Det tjener som en inkubator og lærer for nye måter å gjøre religion rapportering og forstå postecular byen.

Religiøs mangfoldighet i New Orleans

Fra 1998-2006, Dr. Timothy Cahill ved Loyola University, ledet New Orleans et prosjekt for å kartlegge det religiøse mangfoldet i New Orleans, med spesielle fremskritt i løpet av sommeren 2003.

Verdens religioner i Arizona
Dette prosjektet vokste ut av et kurs ved Arizona State University utviklet av Dr. David Damrel, der studentene deltok i feltarbeid å utforske tilstedeværelsen av ulike religiøse samfunn i Phoenix-området. Prosjektet spredde årene 2003-2007.

Det religiøse landskapet i Orlando, Florida

Dette prosjektet på Rollins College startet i 1998 og ble ledet av Dr. Yudit K. Greenberg og Dr. Arnold Wettstein. Målet var å involvere studenter i en studie av det religiøse landskapet i Orlando. Studien søkt å gi en omfattende historie med fokus på oppveksten av nye samfunn og deres integrasjon i Orlando og livet. Prosjektlederne sendte en prosjektrapport: Sentralflores endrede religiøse profil - Dr. Yudit K. Greenberg og Rev. Dr. Arnold Wettstein

Portland Muslim History Project

Portland muslimske historie prosjektet begynte i 2004 på Reed College under ledelse av Dr. Kambiz GhaneaBassiri. Prosjektets oppgave var å fortelle historien om muslimske bygde fellesskap i Portland, Oregon, med sikte på å beskrive i detalj hvordan den islamske tradisjonen ble forankret i det byggede miljøet i en lokal amerikansk kontekst. Prosjektet knytter seg til et større bokprosjekt av Dr. Kambiz GhaneaBassiri, En historie om islam i Amerika: Fra den nye verden til den nye verdensorden (Oxford University Press, 2010).

Buddhisme i Virginia Beach

Da en gruppe rene buddhistiske munker møttes motstand mot å åpne et tempel og utdanningssenter i en liten landlig by i Virginia, samarbeidte Dr. Steven Emmanuel med Ven. Chuc Thanh å tilby et offentlig kurs på Virginia Wesleyan College på buddhismen i Virginia Beach i løpet av sommeren 2009. Prosjektet førte til en rekke offentlige kurs for å utdanne medlemmer av lokalsamfunnet på buddhismen over en treårsperiode. En film, Living in the Pure Land, ble også produsert som er tilgjengelig på Vimeo.

Nytt Vrindaban-prosjekt

Dr. Greg Emery fungerte som direktør og et fakultet medlem av Global Leadership Center ved Ohio University til våren 2015. Begynte i 2003 han ledet Ohio University studenter i forskning som dokumentert og utforsket det nye Vrindaban (Hare Krishna) samfunnet i nærliggende Moundsville, West Virginia. Prosjektet produserte flere forskningsrapporter: En samling av forskning om praksisen til det hinduistiske fellesskapet i New Vrindaban (del I) (2011) En samling av forskning om det Hindu-fellesskapets nye Vrindaban-praksis (del II) (2011), og Fellesskapets visjoner for fremtiden på 40th Anniversary of New Vrindaban (2009), samt en rekke studentprosjektrapporter.

Hindu og Jain-fellesskap i Nord-Texas

Dr. Pankaj Jain er en lektor i antropologi, filosofi og religion ved University of North Texas. Han er meddirektør for toppmøtet om bærekraftig utvikling og medleder for India-initiativgruppene. Dr. Jain ledet en undersøkelse av den religiøse og økologiske praksis Hindus og Jains i Nord-Texas. Hans prosjekt utforsket forbindelsene mellom de lokale hinduer og Jains religiøse tradisjoner og deres miljøpraksis. Prosjektet produserte et betydelig antall profiler av hinduistiske og jain-grupper i Nord-Texas og er knyttet til hans bok, Dharma og økologi av hinduistiske fellesskap: næring og bærekraft (2011).

The Changing Religiøst Landskap i Atlanta, Georgia

Dr. Gary Laderman, Goodrich C. White professor og leder av religionsavdelingen ved Emory University invigte forskningsprosjektet om det endrede religiøse landskapet i Atlanta, Georgia i 1998. Prosjektet hadde to mål: å samle grunnleggende informasjon om hinduistiske, buddhistiske og muslimske samfunn i storbyen Atlanta og utforske måtene som disse nyere religiøse tradisjonene var tilpasset til, samt å forme amerikanske begravelsesritualer. Prosjektet produserte en rekke gruppeprofiler og har to bøker skrevet av Dr. Laderman: Religioner i Atlanta: Religiøs mangfoldighet i Centennial Olympic City. (Atlanta: Scholars Press), 1996; Den hellige resten: Amerikanske holdninger til døden, 1799-1883 (New Haven: Yale University Press), 1999; og Hvil i fred: En kulturhistorie av død og begravelseshjemmet i det tjue århundre Amerika (Oxford University Press), 2005.

Buddhistiske, hinduistiske, jain, muslimske og sikh religiøse sentre i Atlanta

I 2002 innviet Dr. Kathryn McClymond, professor i og leder av avdelingen for religiøse studier ved Georgia State University, et forskningsprosjekt om buddhistiske, hinduistiske, jain-, muslimske og sikh-religiøse sentre i og rundt Altanta, Georgia. McClymond og hennes studenter produserte en rekke profiler på grupper i disse tradisjonene.

Mapping Post-1965 Immigrant Religiøse Samfunn i Nord-Ohio

Dr. David Odell-Scott, assisterende dekan ved Kent State University, og Dr. Surinder Bhardwaj, professor emeritus i geografi avdelingen ved Kent State University, innviet et forskningsprosjekt om innvandrer religiøse grupper i Nord-Ohio i 1999. Prosjektet kartlagt sentre assosiert med buddhistiske, hinduistiske, jain-, sikh- og muslimske tradisjoner, samt etniske innvandrer kristne samfunn.

Pluralisme i 'Bible Belt': Kartlegging av den religiøse mangfoldigheten i Sør-Georgia

Dr. Michael Stoltzfus, professor i religiøse studier ved Valdosta State University, innviet et forskningsprosjekt i 2006 på "Pluralism i" Bible Belt ": Kartlegging av den religiøse mangfoldigheten i Sør-Georgia." Målene med prosjektet var å dokumentere historiske endringer i regionens religiøse demografi og for å utforske noen av utfordringene som minoritetets religiøse samfunn står overfor. Prosjektet understreket nytt mangfold som fremgår av sine mange kirker og et jødisk samfunn som nylig feiret sine hundreårige nye samfunn av muslimer, hinduer, koreanske protestanter, latino-katolikker og andre.

Religiøs mangfold i Upstate South Carolina

Dr. Claude Stulting og Dr. Sam Britt, fakultetets medlemmer i religionsdepartementet ved Furman University, innviet et forskningsprosjekt i 1998 om religiøs pluralisme i Upstate South Carolina. Prosjektet hadde tre stadier: Kartlegging av det religiøse landskapet i South Carolina, en fokusert studie av bestemte grupper i Upstate of South Carolina, og en studie av bestemte grupper i Midlands of South Carolina, med fokus på Columbia hovedstadsområdet. Et stort antall gruppeprofiler ble produsert av prosjektet.

Dele
Oppdatert: - 2:25

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander