Stephen Hunt

Dele

Stephen Hunt er lektor ved Institutt for helse og anvendt samfunnsvitenskap, University of West England. Hans faglige interesse ligger i den moderne kristendommen med en nåværende spesifikk interesse for religion og seksualitet, rettighetsspørsmål, revivalistiske bevegelser og politisk mobilisering av kristne grupperinger. Hans publiserte volumer inkluderer En historie om karismatiske bevegelser i Storbritannia og Amerikas forente stater: Den kristne pktestransformasjon (Edwin Mellen, 2009); Religion i hverdagen (Routledge, 2006); The Life Course : En sosiologisk introduksjon (Palgrave, 2005); Alpha Enterprise : Evangelisme i den etter kristne tid (Ashgate, 2004); Alternativ Religion : En sosiologisk introduksjon (Ashgate, 2003); Religion i Vesten : Et sosiologisk perspektiv (Palgrave, 2001); og de redigerte volumene Samtidig kristendom og LGBT seksualiteter (Ashgate, 2009; (med M. Marinov og M. Serafimova) Sosiologi og lov. Den 50th Anniversary of Emile Durkheim (1858-1917) (Cambridge Scholars, 2009); Christian Millenarianism (New York University Press og Hurst Publishing, 2001) og (med M. Hamilton og T. Walter) Karismatisk kristendom : Sosiologiske perspektiver (Palgrave, 1997).

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander