Amara Miller

Dele

Tidligere foreleser ved California State University (CSU) Sacramento, mottok Amara sin doktorgrad fra University of California Davis i 2018, og er for tiden assisterende professor i Sociology Department ved CSU East Bay. Hennes hovedfokusområder er kulturell sosiologi, sosiale bevegelser og komplekse organisasjoner, med bredere interesser innen post / kolonialisme, feministisk teori, kritisk raseorientering, sosialpsykologi og historiske / feltmetoder. Hennes avhandling utarbeider måter kulturell bevilgning, profesjonalisering og commodification har bidratt til sekularisering av yoga som praksisen ble popularisert i Nord-Amerika i løpet av de siste femti årene.

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander