Małgorzata Oleszkiewicz-Peralba

Dele

Małgorzata Oleszkiewicz-Peralba, PhD, er professor i spansk litterære og kulturelle studier ved Institutt for moderne språk og litteratur, Universitetet i Texas i San Antonio, USA. Hun spesialiserer seg på tverrkulturell forskning i synkretiske religioner og den feminine. Blant hennes publikasjoner er bøkene, Fierce Feminine Divinities av Eurasia og Latin-Amerika: Baba Yaga, Kali, Pombagira og Santa Muerte (Palgrave Macmillan, 2015), Den Svarte Madonnaen i Latin-Amerika og Europa: Tradisjon og Transformasjon (University of New Mexico Press 2007 & 2009), og Teatro populære peruano: del precolombino al siglo XX (Warszawa U og det østerrikske instituttet for Latin-Amerika, 1995), samt mange vitenskapelige bokkapitler og artikler. Hun har bodd, studert og forelagt mye rundt om i verden, og er flytende på syv språk.

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander