Spyros Petritakis

Dele

Spyros Petritakis er en Ph.D. Kandidat i kunsthistorie ved Kretas universitet, i Hellas. Han oppnådde sin mastergrad i kunsthistorie fra samme universitet etter uteksaminering fra avdeling for historie og arkeologi ved universitetet i Ioannina i Hellas. Hans studier ble støttet av flere stipendier, som tillot ham å delta på kurs i kunsthistorie ved Ludwig-Maximilians-Universitetet i München og senere i Berlin, hvor han nå forsker på sin avhandling. Han har også forfulgt musikkteori, piano og komposisjon studier i Hellas (Ioannina, Rethymno, Athen) og senere i Berlin. Hans forskningsinteresser og publikasjoner inkluderer skjæringspunktet mellom maleri og musikk, samt tysk og østeuropeisk symbolisme

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander