Phillip Lucas

Dele

Phillip Charles Lucas er professor i religionsvitenskap ved Stetson University. Han er grunnleggende redaktør for Nova Religio: Journal of Alternative and Emergent Religions og forfatter av mange artikler om nye og minoritetsreligioner. Hans bøker inkluderer Odysseen av en ny religion: Den Hellige Orden av Menn fra New Age til Ortodoksi; Prime-Time Religion: En Encyclopedia of Religious Broadcasting (med J. Gordon Melton og John Stone); Cassadaga: Sørens eldste åndelige samfunn (med Gary Monroe og John Guthrie), og Nye religiøse bevegelser i det tjueførste århundre: Juridiske, politiske og sosiale utfordringer i det globale perspektivet (med Thomas Robbins).

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander