Isabelle Kinnard Richman

Dele

Isabelle Kinnard Richman mottok sin doktorgrad i kirkehistorie fra University of Chicago Divinity School i middelalderkirkehistorie. Hun fikk tidligere sin JD fra DePaul College of Law og hennes BA fra University of Chicago. Hun har lært religiøse studier ved Northwestern University, College of William og Mary, og for tiden ved Virginia Commonwealth University. I syv år tjente hun som vicepresident. på First Freedom Center, i Richmond, Virginia, hvor hennes kombinerte bakgrunn i lov og religion førte henne til å spesialisere seg i religionsfrihet, amerikansk forfatningsrett og menneskerettigheter. Hun bidro med et kapittel til et samlet volum om asceticism i kristendom og buddhisme, der hun skrev om martyrer i slutten av antikken. Hun jobber for tiden med en biografi av Sojourner Truth for Routledge Press.

Dele

Hjem | Om oss | Partnerskap | Profiler | Resources | Donere | Kontakt

Copyright © 2016 World Religions and Spirituality Project

Enerett

Webdesign av Luke Alexander