Kevin Coffee

Kevin Coffee is museumwetenschapper, archeoloog en pedagoog en heeft postdoctorale diploma's (MA) in museumstudies en archeologie aan de Universiteit van Leicester in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen drie decennia heeft hij filantropische individuen, musea en andere non-profitorganisaties geadviseerd over het behoud en de interpretatie van materiële cultuur, gebouwen en landschappen in Noord-Amerika, Azië en Europa. Zijn onderzoek onderzoekt sociale praktijken en gebouwde cultuur van 18e, 19e en 20e eeuwse trans-Atlantische samenlevingen, inclusief industrialisatie, verstedelijking en ideeën over klasse, geslacht en etniciteit. In zijn huidige werk concentreert hij zich op de ideo-culturele factoren die de industrialisatie en verstedelijking in de moderne tijd bedekken en ondersteunen.

 

 

Deel