Amara Miller

Richt op echte yoga

DOE ECHTE YOGA TIJDLIJN

1982: Kathryn Budig werd geboren als Lawrence Kansas.

2004: Budig voltooide haar 200-urige lerarenopleiding bij YogaWorks in Santa Monica, Californië.

2008: Budig raakte betrokken bij de ToeSox®-advertentiecampagne “Body as Temple”.

2010: De #Nudegate-controverse in yoga wordt geassocieerd met Budig en de ToeSox®-campagne.

2011: Budig bracht haar eerste solo-dvd uit, Kathryn Budig streef naar echte yoga, wat de basis van haar merk werd.

2012: Budig tekende een contract met Under Armour Women als gesponsorde atleet voor de "I Will What I Want" -campagne.

2012: The Women's Health Big Book of Yoga door Budig werd gepubliceerd.

2012: Budig stopte regelmatig met lesgeven bij YogaWorks.

2014 (oktober): Budig was te zien in Yoga Journal's controversiële' Body Issue '.

2015: Budig raakte verwikkeld in controverse over haar coöptatie van de lichaamspositiviteitsbeweging in yoga.

2016: Budig's boek Richt waar werd gepubliceerd, voortbordurend op haar levensfilosofie.

OPSCHRIFT / GROEP GESCHIEDENIS

Aim True Yoga is ontwikkeld door celebrity-lerares Kathryn Budig en maakt deel uit van haar bredere strategie voor personal branding die ze tijdens haar roem in de yogawereld nastreefde. Budig heeft 'Aim True' beschreven als haar persoonlijke mantra en sinds 2011 een spirituele gemeenschap met een merknaam heeft ontwikkeld die op de uitdrukking is gebaseerd.

Kathryn Budig werd geboren in 1982 en groeide op in Lawrence, Kansas. Haar vader, Gene Budig, was actief in de Air National Guard en diende als kanselier van de Universiteit van Kansas van 1980 tot 1994. Van 1994 tot 1999 was hij de president van de American League, een van de twee grote honkbalcompetities die deel uitmaken van de Major League Baseball (MLB) in de Verenigde Staten en Canada. In 1994, toen haar vader zijn nieuwe functie begon, verhuisde hun familie naar Princeton, New Jersey, waar Kathryn naar de Princeton High School ging. Ze was nauw betrokken bij het theaterprogramma op haar school en volgde later een dubbele major in Engels en Drama aan de universiteit van Virginia. Na zijn afstuderen verhuisde Budig naar Los Angeles in de hoop het in Hollywood te halen. Volgens Rosman (2018) "heeft ze uiteindelijk beroemdheid op een ander soort podium gevonden - de wereld van de westerse yoga, die is bewoond door enthousiaste, zelfs hondsdolle studenten die gelovige instructeurs als goeroes beschouwen en honderden kilometers reizen naar workshops bijwonen alsof het rockconcerten zijn. "

In 2004 begon Budig haar yoga-lerarenopleiding bij YogaWorks met prominente ashtanga-leraren Maty Ezraty en Chuck Miller. Aanvankelijk streefde ze naar lesgeven als een 'side-hustle', in de hoop een baan te vinden die ze kon gebruiken om zichzelf te onderhouden terwijl ze een acteercarrière nastreefde. Hoe dan ook, gedesillusioneerd door haar ervaringen in Hollywood, merkte ze dat ze verslaafd was aan de praktijk. Binnen anderhalf jaar nadat ze in beide studio's van SantaWorks in SantaWorks begon te lesgeven, waren haar lessen een grote vraag en besloot ze zich volledig te concentreren op haar lerarencarrière in de yoga. Ze geloofde dat het een 'vriendelijker, maar nog steeds competitief, beroep was dat ook vertrouwde op podiumpresentatie en showmanship "(Rosman 2018).

Budig steeg naar de status van beroemdheid van yoga na haar betrokkenheid bij de ToeSox® "The Body As Temple "advertentiecampagne begon in 2008, waarin Budig volledig naakt is, behalve de ToeSox® die op haar voeten staat in een verscheidenheid aan geavanceerde houdingen. [Afbeelding rechts] Smaakvol gefotografeerd door Jasper Johal, schoten de beelden haar naar direct sterrendom. In 2010 ondervond de reclamecampagne zware kritiek van vooraanstaande leraren, feministen en andere activisten in yoga die beweerden dat afbeeldingen zoals die in de "The Body As Temple" -campagne hebben bijgedragen aan de seksualisering en uitbuiting van vrouwen in de yoga-industrie (Miller 2016 ). Ironisch genoeg heeft de controverse rond de ToeSox®-advertenties geholpen om Budig een breder publiek te bereiken, een proces dat werd gefaciliteerd door nieuwe vormen van sociale media zoals Facebook (dat beschikbaar was voor openbaar gebruik te beginnen in 2006) en Instagram (opgericht in 2010). Budig verzamelde snel grote aantallen volgers op deze platforms en werd een van de bekendste yogadocenten in het land.

Ze bracht haar eerste solo-dvd uit, Kathryn Budig streef naar echte yoga, het volgende jaar in 2011, en heeft sindsdien de uitdrukking "Aim True" gebruikt als de basis voor haar persoonlijke merk. Volgens Budig's sociale mediapagina, "inspireerde Artemis, Goddess of the Moon me om Aim True te creëren: een allesomvattende term voor hoe ik mijn leven leef." Ze hield altijd van alles wat mythisch, magisch of bovennatuurlijk was. Toen ze in haar privéleven een 'reeks van onverkwikkelijke gebeurtenissen' doormaakte, las ze een boek over Griekse en Romeinse mythen (Budig 2010). Ze werd aangetrokken door de verhalen van Artemis, beschreven door Budig als de jaagster of de godin van de maan. Budig beschouwde Artemis als de belichaming van vrouwelijke moed, een beschermer van vrouwen en een krachtverlener. Ziek van mislukte relaties, een sereenachtige winkelervaring na ongelukkig nieuws over haar ex-partner leidde haar naar een ketting met een eenvoudige gouden pijl die naast een halve maan bungelde. Het dragen van de ketting bracht haar onmiddellijk een gevoel van kalmte en doelgerichtheid en vanaf dat moment merkte Budig dat ze de ketting vasthield in tijden van nood en Artemis om ondersteuning vroeg (Budig 2010).

Budig stopte met het geven van normale lessen in Santa Monica op YogaWorks in 2012 en ging over naar workshops en retraites over de hele wereld, en filmde regelmatig lessen met de populaire online Yogaglo-streamingwebsite (Yogaglo-website 2019). In datzelfde jaar werd ze een gesponsorde atleet van Under Armour Women voor hun campagne 'Ik zal wat ik wil', waarbij ze hun studiomateriaal voor dames in reclame modelleren. Budig werkte ook met Gezondheid van vrouwen tijdens 2012 produceerde ze haar eerste boek, de Women's Health Big Book of Yoga: de essentiële gids om lichaam / geest te voltooien (2012). Ze is sindsdien een bijdragende schrijver voor The Huffington Post, Yoga Journal, Gaiam, The Daily Love, Elephant Journal, als MindBodyGreen en is te zien op covers van talloze tijdschriften, waaronder Yoga Journal, Yoga International, Om Yoga als Common Ground. Ze is ook de oprichter van Poses voor Paws, een non-profit organisatie die ze mede-oprichter was in 2007 die samenwerkt met organisaties in de yoga-industrie, waaronder ToeSox®, om geld in te zamelen voor dierenasielen.

Sinds 2014 heeft Kathryn Budig een meer lichaamsvriendelijke benadering van yogaleer gevolgd, een oriëntatie die onderdeel is geworden van de overkoepelende levensstijl in verband met Aim True Yoga (Miller 2016). In oktober 2014 was Budig het covermodel van Yoga Journal'Controversiële' Body Issue ', waarin haar artikel stond: "Cover Model Kathryn Budig over zelfacceptatie." De kwestie werd gepresenteerd als een meer lichaamseigen benadering van het tijdschrift, dat onlangs zwaar onder vuur was geweest vanwege hun gebrek aan diverse weergave in de publicatie. Budig en Yoga Journal bezig met een campagne voor sociale media met behulp van de hashtag #loveyourbody als onderdeel van marketinginspanningen om het probleem te promoten. Ondanks controverse over haar toenemende zichtbaarheid als enige woordvoerder van positieve lichaamslyoga (Miller 2016), bleef Budig media-inhoud produceren tijdens 2015 over het belang van eigenliefde en acceptatie van het lichaam als een manier om 'oprecht te streven'.

In 2016 publiceerde ze haar tweede boek, getiteld Richt waar: hou van je lichaam, eet zonder angst, voed je geest, ontdek ware balans, die verder gaat op haar filosofie. [Afbeelding rechts] Budig (2017) heeft het beschreven als "een lifestyle-boek dat yoga, meditatie, koken, partnerschap en filosofie combineert, alles onder de paraplu van wat het betekent om waar te streven." Tijdens promotie voor het boek presenteerde Budig Doel Ware Yoga als "een manier om mensen te helpen die worstelen met hun eigen lichaamsbeeld" (Rice 2019). Volgens Budig, "door de universele boodschap te verspreiden dat je trouw bent aan jezelf, kan ze een gemeenschap creëren die zich tot elkaar verhoudt en elkaar ondersteunt" (Rice 2019).

Onlangs is Budig weggegaan van yoga-onderwijs om zich te concentreren op haar werk als een social-media-beïnvloeder op gezondheids- en welzijnsonderwerpen en om een ​​professionele verschuiving naar voedsel na te streven (Rosman 2018). Ze beheert momenteel een podcast, Gratis koekjes, met haar mede-gastheer en verloofde, Kate Fagan. Oorspronkelijk geproduceerd door espnW, runnen Budig en Fagan de podcast nu zelf uit hun woonplaats, Charleston, South Carolina. Budig heeft bezuinigd op reizen, inclusief haar yogaworkshops en yogalessen. Wat deze levensveranderingen betekenen voor het merk Aim True Yoga en de gemeenschap, zijn nog te bezien. Ze heeft momenteel 224,000-volgers op Instagram en rond 230,000 op Facebook.

DOCTRINES / OVERTUIGINGEN

"Doel waar" is de persoonlijke mantra van de grondlegger van Aim True Yoga, Kathryn Budig. Volgens Budig is de schoonheid en kracht van de uitdrukking dat het universeel is. Dat wil zeggen, een groep mensen zou gemakkelijk een collectieve definitie kunnen bedenken, maar toch heeft elke persoon zijn eigen unieke begrip van de zin, waardoor het ook een persoonlijke ervaring wordt. Aim True Yoga maakt gebruik van verschillende yoga-, meditatie- en voedingspraktijken om volgers te helpen hun "eigen definitie van wat het betekent om waar te zijn, te realiseren", een verbale tatoeage die in je hart leeft en laat zien hoe je je leven wilt leiden "(Budig 2016: 1).

Zoals hierboven vermeld, werd Budigs gebruik van de uitdrukking gedreven door haar jeugdinteresse in de oude Griekse mythologie en één godin, Artemis, "bekend als de godin van de maan en de jacht, en de beschermer van vrouwen" (Budig 2016: 1). Nadat Budig's ontmoeting met pijlkettingen haar herinnerde aan de mythen die ze in haar jeugd las, verdiepte ze zich in de mythen rondom Artemis en begon ze het volgende gebed te gebruiken, dat later als basis diende voor haar persoonlijke merk van yoga:

Artemis, jaagster van de maan, maak mijn doel waar. Geef me doelen om te zoeken en de constante vastberadenheid om ze te bereiken. Geef me gemeenschap met de natuur, sta me toe om te leven omringd door planten en dieren die ik kan laten groeien, beschermen en verzorgen. Sta me de kracht en de wijsheid toe om mijn eigen minnares te zijn, niet bepaald door de verwachtingen van anderen. En ondersteun mijn seksualiteit om als de jouwe te zijn - wild en vrij als de natuur zelf (Budig 2016: 3, cursivering toegevoegd).

Aim True Yoga is vergelijkbaar met andere yogastijlen en spirituele tradities die zijn gericht op zelfrealisatie. In deze merkgemeenschap wordt deze focus echter verwijderd uit specifieke yogalijnen of spirituele overtuigingen en wordt in plaats daarvan de nadruk gelegd op en een algemenere zelfhulpbenadering om volgers te helpen ontdekken hoe zij hun 'echte' leven willen leiden. Gericht zijn is dus "een gelegenheid om je talenten te omarmen en een vreedzame staat van zelfacceptatie te vinden" (Budig 2016: 7). In haar boek beschrijft Budig het nemen van doelen als een "streven naar het vinden van wat je tot leven wekt ... [en] leren wat je geweldige kwaliteiten en talenten zijn, zodat je ze kunt delen met de mensen om je heen" (Budig 2016: 13). Door dit te doen, gelooft ze dat haar volgers in staat zijn om de wereld in te gaan, hun vuren aan te steken en anderen te inspireren om hetzelfde te doen (2016: 14).

Tijdens workshops heeft Budig beschreven hoe 'echt richten' betekent dat je elke dag de intentie hebt om de beste te zijn die je kunt zijn, beslissingen te nemen die in lijn zijn met die intentie en niet van de koers te sturen "(Maros 2019). De filosofie van Aim True Yoga omvat zelfliefde, iets wat heel belangrijk is voor Budig, aangezien ze in de tijd dat ze haar merk begon te ontwikkelen, 'het zevende jaar eindigde in LA, de stad van perfecte, mooie, magere mensen .... In de gezondheidsindustrie was het nog intenser en moordend en ik leed aan imagoproblemen. "Op dit punt besloot ze een meer lichaamsvriendelijke benadering in haar leven te volgen, die in haar merk werd geïntegreerd. Volgens Budig, door ons "met onze fysieke lichamen te richten, worden we bepaald door hoe we ons voelen, waardoor energie kan uitstralen" (Budig 2016: 27). Een van de studenten van Budig heeft vier belangrijke manieren beschreven om na te denken over "richten op waar" zoals geleerd door Budig tijdens een van haar retraites, inclusief het stellen van intenties voor je leven, het cultiveren van een zelfverzekerde en liefdevolle relatie met jezelf, het vinden van activiteiten die in lijn zijn met jouw intenties en doelen, en van dienst zijn door je talenten en gaven met de wereld te delen (Maros 2019). Volgens Budig "is een groot deel van het waarmaken van het ware om trouw te blijven aan jezelf en niet te worden beheerst door de verwachtingen en oordelen van anderen ... Dit besef helpt mensen de verhalen die ze zichzelf vertellen voorbij te zien gaan van waar ze ontbreken of beter zouden kunnen zijn" (Rice 2019).

Hoewel Budig getraind heeft met twee leraren die een stijl van yoga beoefenen op basis van het ashtanga-systeem dat is opgericht door K. Pattabhi Jois, neemt Aim True Yoga heel weinig uit deze traditie of afstamming, anders dan een nadruk tijdens houdingsoefeningen op aerobatische houdingen (bijv. of handstandaards) en wat tegenwoordig wordt aangeduid als stromastijlen van vinyasa. Tijdens houdingsyoga-oefeningen probeert Budig studenten te helpen zich te bevrijden van eventuele beperkingen of zelfbeperkende overtuigingen die ze kunnen vasthouden, door een minder ernstige en geregisseerde oefening te faciliteren dan veel andere leraren (Rice 2019). Aim True Yoga is dus nauwer verbonden met de stijlen die door yogaworks-lerarenopleidingen worden aangeleerd dan ashtanga-lijnen als zodanig. Aim True Yoga is ook grotendeels verstoken van specifieke leringen uit yogische filosofische of spirituele tradities, in plaats daarvan het bevorderen van een meer universele levensbeschouwing met zelfhulp als thema.

RITUELEN / PRAKTIJKEN

Een van de eerste rituele praktijken die Budig gebruikte bij de ontwikkeling van haar merk, was het hierboven beschreven gebed naar Artemis dat haar de nadruk legde op de zinsnede 'doel waar'. Tegenwoordig neemt Aim True Yoga een verscheidenheid aan yoga-, meditatie- en voedselrituelen op en oefeningen die Budig gebruikt in haar eigen persoonlijke leven en vervolgens promoot tot haar volgers, inclusief verschillende zelfhulpmiddelen zoals journaling die op rituele manieren worden gebruikt door volgers (bijv. Budig 2016). Deze verschillende oefeningen zijn ontworpen om iemands unieke talenten te ontdekken en ze te gebruiken om je passies na te jagen, waardoor je je beste leven kunt leiden, volgens de filosofie die door Kathryn Budig wordt gepropageerd. Deze praktijken helpen ook vormen wat Arvidsson (2005) aanduidt als een merkgemeenschap. De onderwijsactiviteiten van Budig, met name haar workshops, retraites en lessen (online en in persoon), helpen om gedeelde emotionele ervaringen en waarden te creëren bij haar volgers en studenten. De leringen van Budig zijn overweldigend gericht op het lichaam en verschillende soorten lichaamswerk die volgelingen kunnen nastreven als een middel om hun levensecht te richten.

De lessen van Budig bevatten regelmatig intensieve posturale yogalessen, waaronder complexe en aërobe sequenties en poses zoals handstandaards en armsaldi. [Afbeelding rechts] De specifieke volgorde van poses varieert van klasse tot klasse, maar vergelijkbaar met veel vinyasa stroomstijlen, beginnen de Asana-klassen van Budig meestal met een soort intentie-instelling of -thema, dat de toon voor de klas instelt en helpt bij het genereren van gedeelde emotionele en fysiek intense ervaringen tussen deelnemers. Dit wordt gevolgd door een variatie op zonnegroeten, een reeks houdingen die leiden tot een 'piekhouding', een verkoeling en ten slotte een korte tijd doorgebracht in savasana, of lijkhouding.

De workshops en retraites van Budig bevatten vaak andere sociale activiteiten, zoals eten en drinken met andere aanwezigen, verhalen vertellen, spabehandelingen, evenals andere lichaamsbewegingactiviteiten zoals surfen, vechtsporten, parachutespringen, wandelen, paardrijden of boogschieten. Eten is erg belangrijk voor Budig, vooral gezien haar recente professionele verschuiving naar culinaire ervaringen. Wanneer voedsel wordt opgenomen in Aim True yoga, zoals de recepten en activiteiten die zijn opgenomen in haar 2016-boek, geven deze rituelen over het algemeen prioriteit aan gezond eten van biologische, volledige voedingsmiddelen als een essentieel onderdeel van gezondheid, welzijn en zelfactualisatie.

ORGANISATIE / LEIDERSCHAP

Aim True Yoga is het persoonlijke merk van oprichter Kathryn Budig. Budig leidt geen leraren op in haar specifieke stijl van de praktijk, wat betekent dat ze de enige instructeur van Aim True Yoga is. Als zodanig behoudt Budig de volledige eigendom en controle over de richting en de geproduceerde inhoud.

De organisatie is gericht op het verkopen van Budig's onderwijs en producten aan haar volgers, maar omvat ook de rol van Budig als een invloed van sociale media in yoga- en wellnessruimtes. Aim True Yoga neemt dus de persoonlijke reflecties en ervaringen van Budig op in haar dagelijks leven (bijv. De oorsprong van het merk is gekoppeld aan haar eigen persoonlijke interpretatie en gebruik van de uitdrukking "streef waar" in haar leven en ervaring met het kopen van een gouden pijlketting vertegenwoordiger van Artemis). Het type leiderschap en organisatiestructuur van Aim True Yoga sluit aan bij de ervaringen van vele andere social media-beïnvloeders (SMI) die nieuwe digitale technologieën gebruiken om de status van microberoemdheid te verkrijgen. Hearn en Schoenhoff (2016: 194) beschrijven hoe 'de SMI werkt om een ​​vorm van' beroemdheden 'kapitaal te genereren door zoveel mogelijk aandacht te trekken en een authentiek' persoonlijk merk 'te creëren via sociale netwerken, die vervolgens kunnen worden gebruikt door bedrijven en adverteerders voor outreach van consumenten. ”In deze zin is“ microberoemdheid een manier van denken en een set van praktijken die aandacht vragen door inzichten in het privéleven van zijn beoefenaars, en een gevoel van echtheid dat hun verhalen, hun branding, beide maakt toegankelijk en intiem ”voor volgers (Khamis, Ang en Welling 2017: 202; zie ook Marwick 2013). Budig's interacties met haar volgers zijn over het algemeen persoonlijk en worden gefaciliteerd door middel van regelmatige sociale media-berichten evenals haar persoonlijke lesevenementen en bijbehorende producten.

Hoewel de Aim True Yoga-organisatie voornamelijk wordt geleid door Budig, werkt ze samen met verschillende andere organisaties en individuen in de yoga-industrie en daarbuiten om haar merk te promoten en haar aanhang op te bouwen. Deze omvatten andere yogadocenten van beroemdheden zoals Seane Corn van de organisatie Off the Matt Into the World®, een van Budig's mentors en oude vrienden. Ze heeft ook branchesponsorschappen met ToeSox®, Under Armour Women, Gezondheid van vrouwen, evenals partnerschappen met Kira Grace (een yogakledingbedrijf), producten van Vapor Organic Beauty en Asha Patel Jewelry. Budig heeft regelmatig Aim True Yoga gegeven bij Yoga Journal evenementen en Wanderlust yogafestivals, evenals een verscheidenheid aan studio's en centra in de Verenigde Staten en internationaal.

PROBLEMEN / UITDAGINGEN

Budig en haar merk Aim True Yoga zijn verwikkeld in verschillende debatten over de commodificatie en seksualisering van yoga. In 2010 werd haar bijna-naakte betrokkenheid bij ToeSox® geassocieerd met het #Nudegate-schandaal toen een van de oprichters van Yoga Journal, Judith Lasater schreef een brief aan het tijdschrift waarin ze haar bezorgdheid uitte over de richting die de publicatie insloeg, met name met betrekking tot het advertentiebeleid van het tijdschrift en de overexualisering van de praktijk. Hoewel Lasater niet specifiek verwees naar de ToeSox®-advertentiecampagne met Budig, prominente yogabloggers Roseanne Harvey van Het is All Yoga Baby evenals kritische yoga nieuwssite Yoga Dork bedekte ook het stuk. Beide posten bevatten afbeeldingen van de ToeSox®-campagne om het punt van Lasater over de trend van seksualisering in yogareclame te illustreren. Deze berichten werden opgepikt door andere prominente wellness-sites zoals Elephant Journal, die op dezelfde manier afbeeldingen uit de ToeSox®-campagne presenteerden in hun berichtgeving over de zorgen van Lasater (Yoga Dork 2010; Harvey 2010a; Harvey 2010b). Als gevolg van #Nudegate kreeg Budig te maken met tal van online aanvallen en veel kritiek op haar rol in de commodificatie en seksualisering van yoga, waarover ze bij verschillende gelegenheden heeft gesproken, waaronder in een reactie in de Huffington Post in september van 2010 getiteld "Why Are We So Freakin 'Angry?" Enkele jaren later veroorzaakte haar opname van lichaamspositiviteit in haar Aim True Yoga-merk een nieuwe controverse onder feministische beoefenaars, die Budigs toenemende rol als enige woordvoerder voor positieve lichaamsyoga voelde. problematisch en gecoöpteerd van het werk van de Yoga en Body Image Coalition (zie Miller 2016).

Gezien de verstrengeling van haar persoonlijke leven en haar yogamerk, evenals de zorgvuldige curatie van authentieke inhoud die beïnvloeders van sociale media over het algemeen online nastreven, was Budigs persoonlijke reis om seksueel vloeiend te zijn ook omstreden. Kathryn Budig trouwde oorspronkelijk met Bob Crossman in 2014 nadat ze elkaar hadden ontmoet toen hij haar duikinstructeur was in 2011. Hun relatie en huwelijk werden vaak besproken door Budig op haar sociale media-pagina's. Hun partnerschap duurde echter niet lang. Budig ontmoette Kate Fagan van ESPN op verschillende werkevenementen, en in 2015 besloten Budig en haar man te scheiden nadat Budig zich realiseerde dat ze verliefd was geworden op Fagan (Rosman 2018). Volgens Budig: “Op sociale media zag ik een grote daling in aantallen nadat ik mensen had verteld dat ik mijn man had verlaten en bij een vrouw was. En ik ben er zeker van dat sommige mensen boos waren dat ik ging scheiden ... Als ik een foto over ons post [Budig en Fagan] ... krijgt het heel veel liefde en opmerkingen en likes op de eigenlijke post, maar achter de schermen vallen mensen af ​​”(Gonsalves 2019).

In veel opzichten weerspiegelt Aim True Yoga de steeds vager wordende lijnen tussen spirituele volgelingen en merkgemeenschappen. Het is nog steeds onduidelijk hoe de voortdurende verschuivingen in het carrièrepad van oprichter Kathryn Budig in de richting van meer algemene gezondheids-, welzijns- en voedselactiviteiten invloed zullen hebben op de aard van haar studentenvolgorde of de spirituele overtuigingen die Aim True Yoga voorstaat.

AFBEELDINGEN

Afbeelding # 1: ToeSox "Body as Temple" -advertentie met Budig.
Afbeelding # 2: de omslag van Budigs tweede boek, Richt waar.
Afbeelding #3: Kathryn Budig geeft les in een posturele yogales met behulp van boogschietthema-aanpassingen.

REFERENTIES

Arvidsson, Adam. 2005. "Merken: een kritisch perspectief." Journal of Consumer Culture 5: 235-58.
Budig, Kathryn. 2016. Richt waar: hou van je lichaam, eet zonder angst, voed je geest, ontdek ware balans. New York: William Morrow.

Budig, Kathryn. 2012.  Women's Health Big Book of Yoga: de essentiële gids om lichaam / geest te voltooien. Emmaus, PA: Rodale Books.

Budig, Kathryn. 2010. "Maak mijn doel waar: een Griekse godin toont me de weg." Elephant Journal, Februari 11. Betreden via https://bit.ly/2WAeI2a op 20 juni 2019.

 Gonsalves, Kelly. 2019. "Kathryn Budig over wat wellnessruimtes kunnen doen om meer LGBTQ-vriendelijk te zijn." MindBodyGreen. Betreden via https://bit.ly/2Mum8nQ op 20 juni 2019.

Harvey, Roseanne. 2010a. Judith Hanson Lasater Slams Yoga Journal voor 'Sexy Ads.' " Elephant Journal, Augustus 6. Betreden via https://bit.ly/2Rfby2I op 20 juni 2019.

Harvey, Roseanne. 2010b. "Toesoxnudegate: The Feminists and Kathryn Budig Speak Up." Het is All Yoga Baby, September 9. Betreden via https://bit.ly/2Qxa1Hu op 20 juni 2019.

Khamis, Susie, Lawrence Ang en Raymond Welling. 2017. "Self-branding, 'micro-celebrity' en de opkomst van Social Media Influencers." Beroemdhedenstudies 8: 191-208.

Maros, Michelle. 2019. "Maak je doel waar." Vreedzame geest, vredig leven. Betreden via https://bit.ly/2X7g60q op 20 juni 2019.

Marwick, Alice E. 2013. Statusupdate: beroemdheid, publiciteit en branding in het tijdperk van sociale media. New Haven: Yale University Press.

Miller, Amara. 2016. "De andere yogi eten: Kathryn Budig, het yoga-industrieel complex en de toepassing van lichaamsvoelendheid." Race en yoga 1: 1-22.

Rijst, Andrea. 2019. "Kathryn Budig: Wat het betekent om te doen waar." Reislust. Betreden via https://bit.ly/31sDfK1 op 20 juni 2019.

Rosman, Katherine. 2018. "Kathryn Budig over hoe authentiek echt te leven." Yoga Journal, Juli. Betreden via https://bit.ly/2KMkICz op 20 juni 2019.

Yoga Dork. 2018. "Zijn yoga-advertenties te sexy? Laat je zeggen over Judith Lasater tegen Yoga Journal, ToeSox Nudegate. " Yoga Dork. Betreden via https://bit.ly/2RoIFAq op 20 juni 2019.

Yogaglo website. 2019. Betreden via https://www.glo.com/ op 15 juni 2019.

Publicatie datum:
23 juni 2019

 

Deel