Nancy Carol James

Nancy Carol James sai tohtorintutkinnon uskonnontutkimuksesta Virginian yliopistosta väitöskirjastaan Madame Guyonin apofaattinen mystiikka. Tämän stipendin perusteella hän on julkaissut neljätoista kirjaa Madame Guyonista, puhtaan rakkauden henkisyydestä ja teoosista. Hänen tunnetuimmat kirjansa ovat Täydellinen rouva Guyon (Paraclete Press 2011) ja Guyonin kääntämät raamatulliset kommentit ja tunnuskirjat (Wipf ja Stock). Vuonna 2021 James yhdessä Fr. Thomas P. Kuffel julkaisi Nousu Jumalan luo: jumalallinen teoosi Johannes Paavali II:n opetuksessa paljastettu ja toteutunut. Katolinen piispa Chad Zeilinski, New Ulmin piispa, kirjoitti kirjan johdannon. Honolulun piispa Larry Silva ja Marian Sistersin kenraalivikaari Cecilia Ann Rezac hyväksyivät Nousu Jumalan luo, joka sai imprimaturin. Tohtori Paul Haffner paavillisen gregoriaanisesta yliopistosta kirjoittaa hyväksyessään Jamesin Jeanne Guyonin mystinen täydellisyys eukaristisen kärsimyksen kautta (Wipf and Stock 2020), "Nancy Jamesista on tullut Guyonin avain ja johtava asiantuntija, ja hänen kutsunsa ymmärtää Guyonin henkisyyttä paremmin on tervetullut ja arvostettu."

Jaa: