David G. Bromley & Katie Toomey

Rakkaus on voittanut

RAKKAUS ON VOITTANUT AIKAjana

1975 (30. marraskuuta): Amy Carlson syntyi Wichitan ulkopuolella Kansasissa.

2000-luvun puoliväli: Carlson alkoi käydä usein Lightworker.org:n foorumeilla, New Age -hengelliseen ajatteluun keskittyvän verkkosivuston foorumeilla. Siellä hän tapasi Amerith WhiteEaglen, josta tuli ensimmäinen "isäjumala" ja ensimmäinen, joka kutsui häntä "äitijumalaksi".

2007 (1. syyskuuta): Viesti Lightworker.org-foorumeilla oli ensimmäinen julkinen todiste Carlsonin väitteistä yliluonnollisista kokemuksista. Hän kirjoitti, että kotitöitä tehdessään ruumiiton ääni kertoi hänelle, että hänestä tulee Yhdysvaltain presidentti.

2007 (joulukuu): Carlson jätti lapsensa ja kolmannen aviomiehensä muuttaakseen Amerith WhiteEaglen kanssa Crestoneen, Coloradoon, ilmoitettuaan suunnitelmistaan ​​Lightworkers.org-foorumiviestissä.

2009 (14. tammikuuta): Ensimmäinen Love Has Won YouTube-video, jossa esiintyy Amerith WhiteEagle, julkaistiin.

2009: Carlson ja WhiteEagle alkoivat julkaista päivittäistä videosisältöä nimellä "The Galactic Free Press".

2011-2013: Carlson kutsui kasvavaa seuraajaryhmäänsä Galaktiseksi Valon Federaatioksi.

2013: Carlson alkoi esiintyä kameran edessä YouTube-videoissaan.

2014: Carlsonin suhde Amerith WhiteEaglen kanssa päättyi.

2014: Carlson alkoi asua Miguel Lamboyn (silloin kolmekymmentäviisi), Love Has Wonin ensimmäisen jäsenen, kanssa. Lamboysta tuli toinen "Isä Jumala". Hän jatkoi Lamboyn videoiden kuvaamista.

2014–2018: Love Has Won -seuraajien määrä alkoi kasvaa, mukaan lukien sekä henkilökohtaiset että online-seuraajat, jotka on rekrytoitu YouTube-videoiden ja live-lähetysten kautta.

2018 (maaliskuu): Love Has Won aloitti suorat lähetykset ryhmän jäsenistä, jotka tunnetaan nimellä First Contact Ground Crew. Carlson esiintyi yhä harvemmin videoissa.

2018 (elokuu): Jason Castillo esiintyi ensimmäisen kerran Love Has Won -videossa, ja siitä tuli pian seuraava "Isä Jumala".

2018 (elokuu): Love Has Won -jäsenet ilmoittivat videolla, että pimeät noidat hyökkäsivät Carlsonin kimppuun. Myöhemmin samassa kuussa jäsen Archeia Faith ilmoitti, että toinen "Cabalin" salamurhayritys oli epäonnistunut.

2019: Jäsenet ilmoittivat edelleen "Cabalin" yrityksistä murhata Carlson.

2019: Love Has Wonista tuli 501(c)(3) voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö ja LLC, kun ryhmä käynnisti ensimmäiset liiketoimintansa.

2020 (elokuu): Amy Carlson, Julian Castillo ja kaksitoista jäsentä muuttivat Havaijin Kauain saarelle Wainihan kaupunkiin.

2020 (syyskuu): Poliisi saattoi ryhmän pois saarelta sen jälkeen, kun paikalliset ryhmät protestoivat läsnäoloaan, ja palasivat sitten Coloradoon, kun viranomaiset estivät heidän yrityksensä matkustaa Mauille.

2020 (syyskuu): Carlsonin, Love Has Wonin jäsenet Ashley Peluso ja Lauren Suarez sekä Carlsonin äiti ja kaksi hänen sisaristaan ​​esiintyivät Tohtori Phil televisio-ohjelma.

2021 (huhtikuu): Carlsonin huononevasta tilasta huolestuneena LHW:n vastaisen ryhmän Rising Above Love Has Won jäsenet soittivat poliisin suorittamaan Carlsonin hyvinvointitarkastuksen hänen ryhmänsä Mt. Shasta -kodissa.

2021 (28. huhtikuuta): Crestonen poliisilaitos Coloradossa suoritti etsinnät, jotka johtivat Carlsonin muumioituneen ruumiin löytämiseen. Seitsemän ryhmän jäsentä pidätettiin ja heitä syytettiin ruumiin hyväksikäytöstä ja lasten hyväksikäytöstä.

2021 (syyskuu): Kaikki Love Has Wonin jäseniä vastaan ​​nostetut rikossyytteet hylättiin.

2021-2022: Love Has Won jakautui useisiin ryhmiin, mukaan lukien Lauryn Suarezin ja Ashley Peluson johtama 5D Disclosure sekä Jason Castillon johtama Joy Rains.

FOUNDER / GROUP HISTORY

Amy Carlson, vanhin kolmesta sisaruksesta, syntyi 30. marraskuuta 1075 Wichitan ulkopuolella Kansasissa. [Kuva oikealla] Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan lapsi, ja molemmat vanhemmat menivät uudelleen naimisiin. Hänen perhesuhteensa olivat jokseenkin myrskyisät, mutta hänen nuorempi sisarensa Chelsea Renninger raportoi, että hän oli suosittu teini, ansaitsi hyvät arvosanat koulussa ja osallistui kirkon kuoroon ja teatteriin. On olemassa kilpailevia kertomuksia Carlsonin henkisten etujen ja kykyjen ilmaantumisesta. LHW:n suullisessa perinteessä on tarinoita, jotka osoittavat, että Carlson oli alkanut puhua enkeleille ja ymmärtänyt olevansa Jeesus.

Parikymppisenä Carlson oli jo synnyttänyt kolme lasta ja ollut naimisissa kahdesti. Hän ei ollut kiinnostunut äidistä, ja lopulta hän hylkäsi kolme lastaan. Kymmenen vuotta myöhemmin hänestä oli tullut piirijohtajaksi Texasissa jonkin aikaa, mutta hän jatkoi liikkumista ympäri maata ja asui vaihtelevin ajanjaksoina Mt. Shastassa (Kalifornia), Clearwaterissa (Florida) ja Yankeetownissa (Florida).

Carlson alkoi kiinnostua New Age -hengellisistä ideoista 2000-luvun puolivälissä, kun hän vieraili säännöllisesti Lightworkers.orgin verkkofoorumeilla. Hän aloitti online-keskustelun miehen kanssa, joka kutsui itseään Amerith WhiteEagleksi. Vaikka hän ei vastannut hänen viesteihinsä tuolloin, hänestä tuli myöhemmin Carlsonin ensimmäinen "isäjumala" "äitijumalana" (Pelley 2021).

Carlsonin ensimmäiset julkiset väitteet ulkomaailman yhteyksistä alkoivat verkkojulkaisusta, jossa hän paljasti, että ruumiiton ääni paljasti hänelle, että hänestä tulee jonakin päivänä Yhdysvaltain presidentti:

…Ja minä siivoan keittiötä, vauva vain nukkumaan... ja tunnen napautuksen olkapäälläni ja ilmahuipun vasemmassa korvassani… ja sitten kuulin matalamman sävyisen äänen, ei oikeastaan ​​edes sitä ääntä. oli kuin viesti, jonka viulu soittaisi musiikissaan, ja siinä sanottiin, että Yhdysvaltain presidentti…. Mietin mitä? Mitä ihmettä se tarkoittaa… Hylkään sen ja sitten kuulen… Sinusta tulee Yhdysvaltain presidentti. (Moyer 2021)

Noin tähän aikaan hän alkoi kutsua Amerith WhiteEaglea "kaksoisliekkikseen" (että he olivat kaksi ruumista, jotka jakavat yhden sielun). WhiteEagle puolestaan ​​ilmoitti Carlsonille, että hän oli Jumala. Pariskunta muutti hetkeksi lähelle New Age -hengellistä erillisaluetta Crestonessa, Coloradossa. Yhdessä WhiteEaglen kanssa hän alkoi julkaista YouTube-videoleikkeitä vuonna 2009. Ryhmä julkaisi jonkin aikaa lähes päivittäin videoleikkeitä. Aluksi monet olivat vuorenhuippujen yli kelluvia pilviä, jotka esiteltiin tähtialuksina. Ne julkaistiin nimellä "The Galactic Free Press". Carlson itse esiintyi videoilla jossain vaiheessa, mutta jätti myöhemmin julkiset esitykset lähipiirilleen (Moyer 2021). Hän leikkaa henkilökohtaisesti. Joihinkin hänen viesteihinsä sisältyi viittauksia Ashtarin komento1950-luvun alussa perustettu UFO-ryhmä (Pelley 2021).

Vuodesta 2013 alkaen Carlson alkoi viitata siihen, mistä myöhemmin tuli Rakkaus on voittanut Galaktisena valon liittona. Hän lopetti suhteensa WhiteEagleen, alkoi kutsua itseään ensisijaiseksi jumaluudeksi, ja vuonna 2014 hän loi suhteen Miguel Lamboyhin (silloin 35), joka lopulta tuli tunnetuksi ryhmässä arkkienkeli Michael Silverina. Lamboysta tuli täällä videotuotantokumppani. Seuraavien vuosien aikana ryhmä lisäsi sekä online- että henkilökohtaisia ​​seuraajia, jotka hyväksyivät Carlsonin "äitijumalana". Vuoteen 2018 mennessä verkkojulkaisuissa alkoi näkyä ensimmäinen yhteyshenkilö Maamiehistö; Carlsonin henkilökohtainen osallistuminen verkkojulkaisuihin väheni vähitellen (Pelley 2021). [Kuva oikealla]

Vuoteen 2020 mennessä Love Has Wonin koko oli kasvanut noin 200 seuraajaan, vaikka verkkoseuraajien määrän on arvioitu olevan paljon suurempi. Neljätoista jäsentä muutti asumaan Carlsonin ja Jason Castillon kanssa, joiden kanssa Carlson oli aloittanut suhteen vuonna 2018, Havaijin Kauain saarelle Wainihan yhteisöön. Kokeilu kesti vain muutaman kuukauden, ennen kuin ryhmän oli pakko lähteä Havaijilta kansan vastustuksen seurauksena, johtuen enimmäkseen Carlsonin kiistanalaisen väitteen olevan jumalatar Pele (Arnold 2021). He palasivat Coloradoon.

Tähän mennessä Carsonin visioista oli tullut synkempiä ja radikaalimpia. Hän ilmoitti olevansa avoimessa taistelussa "Cabalin" kanssa. 1. elokuuta 2018 hän kertoi, että pimeät noidat olivat hyökänneet hänen kimppuunsa. Kolme viikkoa myöhemmin jäsen Archeia Faith kertoi videolla, että oli tapahtunut toinen salamurhayritys, jonka aikana "miekka viipaloi yhden hänen sydämestään". Hän jatkoi, että "eetterit ovat tehneet sille leikkausta jo monta tuntia ja äiti oksentaa, ripuli, hän tärisi" (Pelley 2021). Vuoden 2019 raporteissa ryhmä totesi, että Carlson oli lyöty "eetterisellä tikkalla" ja että Cabal oli "tunkeutunut" hänen pernaansa ja haimaansa (Moyer 2021).

Tiedot Carsonin terveydestä ovat jääneet hajanaiseksi, mutta on selvää, että hänen terveytensä oli jyrkästi heikentynyt siihen mennessä, kun ryhmä palasi Coloradoon. [Kuva oikealla] Hänen ihonsa oli sinertävä argyriasta, joka johtui kolloidisen hopean liiallisesta kulutuksesta. Carson itse kertoi sairastavansa syöpää. Vaikka post mortem ei vahvistanut hänen väitettään, on selvää, että Carlsonin fyysinen kunto heikkeni edelleen jyrkästi.

On todisteita siitä, että ryhmän jäsenet rajoittivat hänen pääsyään tavanomaisiin lääketieteellisiin palveluihin vuonna 2020 hänen terveydentilan heikkeneessä. Eräs jäsen totesi 15 kuvatun videon aikana

On ollut hetkiä, jolloin äiti on pyytänyt meitä viemään hänet 3D-sairaalaan ja olemme kuin "Ei!" Koska ei vain ole mitään keinoa, ja me tiedämme tarkalleen kuinka kaappaus toimii,"... "Ja voit lyödä vetoa, että joku siinä sairaalassa, olipa se kuka tahansa, kaapattaisiin ja menisi suoraan äidin luo. tehdä kuka tietää mitä. He yrittäisivät viedä hänet leikkaukseen. He yrittäisivät tehdä jotain hullua paskaa. Eli ei todellakaan." (Moyer 2021)

Vaikka Carlsonin tarkka kuolinpäivä on hämärä ryhmän salaisen luonteen vuoksi, poliisi löysi hänen muumioituneet jäänteet Casada Parkista lähellä Crestonea 28. huhtikuuta 2021. El Pason piirikunnan kuolemansyyntutkinnon toimiston ruumiinavausraportissa todettiin, että hän "kuoli alkoholin väärinkäytön, anoreksian ja kolloidisen hopean annostelun aiheuttama taantuminen.” (Richards 2021) Joka tapauksessa jäsenet väittivät, että Carlson ei ollut kuollut tavanomaisessa mielessä; hän oli juuri noussut 5D-maailmaan ja oli nyt "poissa kommunikaatiosta". (Pelley 2021) Heidän näkökulmastaan ​​hän oli juuri siirtymässä tehtävänsä seuraavaan vaiheeseen. Carlsonin kuoleman ja hänen johtajuudestaan ​​puuttumisen jälkeen jo ennestään pieni ryhmä koki skisman (katso kohtaa "Issues/Challenges").

OPPEJA / uskomukset

LHW-uskomusjärjestelmä on kokoelma ensisijaisesti New Age -ohjeita, mutta siinä on selkeitä elementtejä muista uskonnollisista ja parantavista perinteistä. LHW-maailman alkukertomuksessa universumi oli kaikkea rakkautta ja valoa ennen kuin arkkienkeli nimeltä Jehova erotti itsensä kaikesta luomakunnasta. Se on: "Hän halusi olla Jumala ilman Jumalaa." Sitten hän alkoi ottaa haltuunsa planeettoja ja loi ”pimeät lajit ja pimeämmät maailmat”. Isäjumala (Jason Castillo) määrättiin menemään alas kaikille "alemmille planeetoille" ja "alemmille maailmoille" hallitsemaan niitä. "Ja hänen alempi aspektinsa on Lucifer", Lauren Suarez toteaa. "Joten yllätys, Lucifer on Isä Jumala." Samaan aikaan ”Äiti Jumala” pysyi valomaailmassa. Ja nyt ensimmäistä kertaa yhdeksäntoista miljardiin vuoteen nämä kaksi ovat yhdistyneet uudelleen maapallolla (Scofield 2020). Suarezin mukaan Isä Jumala kokosi kaiken pimeyden tälle yhdelle planeetalle (Maan). Tämän valtavan historian aikana Äitijumala (Carlson) on reinkarnoitunut yli 500 kertaa. Äitijumalan ja Isäjumalan tehtävänä on ollut pelastaa planeetta Maa tuholta.

Useita tuhansia vuosia sitten Carlson oli Lemurian muinaisen sivilisaation kuningatar. Atlantislaiset varastivat "kideteknologian" Lemuriasta; seurauksena oli valtava räjähdys maan päällä. Tämän jälkeen planeetan valtasivat "Anunnakit" ja matelijat (Moyer 2021). Siitä hetkestä lähtien maailmaa on hallinnut paha yhden prosentin "Cabal", joka palvelee näiden kahden ryhmän "käverinä". He säilyttävät voimansa pitämällä planeetan "matalassa värähtelyssä". (Scofield 2020) Cabal on vastuussa sodista, joukkoampumisesta ja pandemioista, jotka ovat itse asiassa illusorisia ja yksinkertaisesti suunniteltu pitämään ihmiskunta juuttuneena pelon tilaan. Carlson on ollut jatkuvassa taistelussa Cabalin kanssa, joka on yrittänyt salamurhata Carlsonin satoja kertoja epäonnistuneesti (Scofield 2020). Carlson on siksi keskeinen ihmisen pelastuksessa, koska hän on ainoa tie onnistuneeseen ylösnousemukseen.

Ryhmän jäsenet eivät jakaneet ulkopuolisten näkemystä Carlsonin kuolemasta. Toukokuussa 2021 videossa ryhmän jäsen väitti, että "äiti on noussut ylös" ja "täytti sopimuksensa".

Hän kehotti seuraajiaan "luottamaan täysin äidin jumalalliseen suunnitelmaan", koska "hän suunnitteli kaiken, jopa tämän osan". "Äiti on noussut ylös, hänen tehtävänsä on ohi", mies sanoi videolla. "Onko tehtävä ohi? Ei” (Yuhas 2021).

Erilaiset salaliittoteoriat ovat LHW-opin toinen osa. Jäsenet spekuloivat, että Sandy Hook -koulun verilöyly, 9/11/2001 hyökkäys Yhdysvalloissa ja holokausti Natsi-Saksassa olivat kaikki huijauksia. Viime aikoina LHW-tarinoihin on alettu sisällyttää QAnonin salaliittoteorioiden elementtejä, mukaan lukien keskeinen väite, että saatanalliset eliitit kannibalisoivat lapsia. Donald Trumpin sanotaan työskennellyt salaa Kabalin kukistamiseksi. LHW ylläpitää Telegram-kanavaa, jolla on noin 35,000 2021 seuraajaa, jotka julkaisevat sekä LHW- että QAnon-materiaalia (Moyer XNUMX).

Kolmannen LHW-maailmankuvan kolmas elementti on epäluottamus länsimaiseen lääketieteeseen. Jäsenet uskovat, että kaikki sairaudet johtuvat energian epätasapainosta ja että "lääketieteellinen järjestelmä" on suunniteltu luomaan sairauksia terveyden sijaan. Perinteisen lääketieteen sijasta LHW edistää kolloidisen hopean ja kullan käyttöä, jopa mainostaen kolloidisen hopean käyttöä COVID-19:n parantamiseen, ehkäisyyn ja hoitoon. Näitä tuotteita markkinoitiin konsernin Gaia's Whole Healing Essentialsin kautta. Ryhmän COVID-vaatimusten osalta liittovaltion elintarvike- ja lääkevirasto antoi lopetusmääräyksen (Pelley 2021). Vaihtoehtoinen parantaminen on tärkeä osa LHW:n filosofiaa ja liiketoimintamallia. Muita terveysväitteitä ovat sitruunan ja ruokasoodan kulutus syövän parannuskeinona kurkuma diabeteksen parannuskeinona ja suitsuke masennukseen. Ryhmä loi "Ascension Guide" -oppaan, joka sisältää yksityiskohtaiset terveysohjeet.

RITUAALIT / TOIMINTA

Vaikka LHW:llä saattoi olla useita satoja osallistujia sen eri toiminnoissa, ydinryhmää ei koskaan ollut muutamaa kymmentä enemmän. Tavalliset jäsenet osallistuivat useisiin rituaaleihin. Liittyessään ryhmään Carlson antoi vihityille uusia nimiä, usein enkelin nimiä. Koska yksilöllisen egon hylkääminen oli keskeistä ryhmän uskomuksissa, uudet jäsenet osallistuivat "egon kuoleman seremoniaan". Ego ymmärrettiin tarkoittavan "Jumalan syrjäyttämistä". (Scofield 2020) Egon ilmentymä kohtasi julkisia moitteita "egonisten piirteiden" ilmaisemisesta tai "alemmalla taajuudella". Jäsenten piti joskus tunnustaa julkisesti tällaiset taipumukset. Päivittäisiä rutiineja säänneltiin, koska Carlson uskoi, että ruoka ja uni olivat esteitä ylösnousemiselle.

Yksi tärkeä rituaali, joka osoitti Carlsonin henkistä voimaa, oli "hengelliset leikkaukset". Hän on väittänyt tehneensä yli 100,000 2021 näistä leikkauksista, joista jokaisen suorittaminen voi kestää jopa tunnin. Osa näistä suoritetaan henkilökohtaisesti ja osa etänä. Ne voivat sisältää aivoleikkausta ja elinten korjausta (Doherty 2021). Nämä rituaalit vaikuttavat valtavasti Carlsonin terveyteen; hän kertoi, että yhteisvaikutus oli halvaantunut (Dr. Phil XNUMX).

LHW:n avainrituaali oli Carlsonin jatkuva yritys prosessoida kaikki maailman negatiivinen energia luodakseen mahdollisuuden ylösnousemiselle olemassaolon 5D-tasolle. Hän kehotti jatkuvasti seuraajia virittymään "korkeammille värähtelytaajuuksille". Jäsenet pitivät kirjaa hänen edistymisestään. Syyskuun 13. päivänä 2018 Carlson ilmoitti, että hän oli "prosessoinut 99.3" planeetan negatiivisesta energiasta (Moyer 2021). Kuitenkin, kun hän yritti käsitellä tuota pientä jäljellä olevaa määrää negatiivista energiaa, hänen edistymisvauhtinsa hidastui "eksponentiaalisesti". Ryhmän sisällä on raportoitu Cabalin yhä rajummista hyökkäyksistä Carlsonia vastaan. 1. elokuuta 2018 online-katsojille ilmoitettiin, että pimeät noidat olivat hyökänneet Amyn kimppuun. Kolme viikkoa myöhemmin yleisölle kerrottiin, että oli tapahtunut toinen salamurhayritys, jonka aikana "miekka viipaloi hänen sydämensä". Kerrottiin, että "eetteri on tehnyt sille leikkausta jo monta tuntia ja äiti oksentaa, ripuli, hän tärisi" (Pelley 2021). Tarinat salamurhayrityksistä jatkuivat videoissa vuoteen 2019, mukaan lukien oletetut tapaukset, joissa Amyyn lyötiin eteerisillä nuolilla, ja toinen, jossa Cabal "solukoi" hänen pernaansa ja haimaansa (Moyer 2021). Carlsonin terveydentilan heikkeneminen ja äärimmäisen kivun kokemus katsottiin näiden hyökkäysten syyksi.

Organisaatio / JOHTAJUUS

LHW:n johtajuus oli lujasti Amy Carlsonin käsissä, joka tunnettiin ryhmässä "äitijumalana" tai "kaiken luomakunnan äitinä" koko elämänsä ajan. Carlsonin hengellinen asema oli keskeinen LHW-organisaatiolle, koska hän oli avain pelastukseen ylösnousemuksen kautta. Hänen etsintönsä oli kattanut satoja menneitä elämiä; hän muisteli olleensa Jeesus, Jeanne d'Arc, Kleopatra, kuningatar Elisabet ja Marilyn Monroe. Hän väitti myös, että Donald Trump oli hänen isänsä ja että hänellä oli erityinen henkinen suhde näyttelijä Robin Williamsiin, joka toimi hänen henkisenä neuvonantajana (Scofield 2021).

Hän nimitti useita miehiä "Isäjumalaksi" (kaksoisliekki), mutta teki muutoksia tähän kumppanuuteen oman harkintansa mukaan. Ryhmän lyhyen historian aikana Amerith WhiteEagle, Miguel Lamboy, Justin Castillo ja Andrew Profaci näyttelivät tätä roolia eri ajanjaksoina. Carlsonin mukaan hänen kaksoisliekit olivat Jumalan energian astioita, mutta se energia oli liian suuri yhden ihmisen sisältämäksi (Pelley 2021). Carlsonin ympärillä oli First Contact Ground Crew Team, tusinasta kahteen tusinaa ydinryhmän jäsentä, jotka asuivat kuntatyyliin ryhmän eri kiinteistöissä. Nämä henkilöt koordinoivat Carlsonin ylösnousemussuunnitelmaa ja esiintyivät ryhmän online-videoissa, Facebook-julkaisuissa ja Skype-keskusteluissa. He työskentelivät myös suojellakseen Carlsonia Cabalin jatkuvilta hyökkäyksiltä häntä vastaan. Siellä oli myös muutamia pieniä apuryhmiä, jotka tapasivat henkilökohtaisesti Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Keski-Amerikassa (Moyer 2021). Suurin säännöllinen seuraaja oli luultavasti 100-200 "suurlähettiläätä", jotka pysyivät yhteydessä LHW:hen verkossa Facebookin ja Skypen chat-ryhmien kautta.

Ryhmä elätti itsensä taloudellisesti monin eri tavoin. Yksi sen päätoimialoista oli Gaian Whole Healing Essentials. Yritys markkinoi eteerisiä öljyjä, kristallipyramideja ja erityisesti kolloidista hopeaa (nesteeseen suspendoituneita hopeapartikkeleita) (Moyer 2021). Myös muut yritykset myivät LHW-tuotteita. Esimerkiksi FreckleFarm Organics tarjosi joitain tuotteita, jotka liittyivät LHW:n haitallisen energian torjuntaan, kuten "plasmaaluset", joiden ryhmän mukaan vesilasit voisivat muuttaa "vastaanottimia ja lähettimiä", jotka pystyvät neutraloimaan haitallista energiaa (Pelley). 2021). LWH markkinoi tuotteitaan myös suoraan oman verkkosivustonsa kautta. Yksi LWH:n kannattavimmista yrityksistä oli "eetterikirurgia". LHW väitti, että tämä energian etäparannusmuoto oli tehokas lähes kaikkien sairauksien hoidossa. Ryhmä myi myös Ascension Guide -oppaansa, joka mainosti "auringon katselemista (kirjaimellisesti aurinkoon tuijottamista), savukkeiden polttamista (ainoastaan ​​luomutupakkaa), punaisen lihan syömistä vähintään kahdesti viikossa ja pitkiä kylmiä suihkuja. ” (Moyer 2021). Miguel Lamboy johti yritystä saada liittovaltion hyväksyntä LHW:lle 501(c)(3) voittoa tavoittelemattomana hyväntekeväisyysjärjestönä vuonna 2019 (Pelley 2021).

SEIKAT / haasteet

Huhujen ja mediatarinoiden tulva ympäröi LHW:tä, erityisesti Amy Carsonin kuoleman aikoihin. Siellä oli tarinoita autoritaarisuudesta, seksuaalisesta sekaantumisesta ryhmän jäsenten kanssa, mahdollisesta itsemurhasta, jäsenten hyväksikäytöstä, taloudellisista loukkauksista (Rolling Stone). Ryhmään ja sen perintöön vaikuttivat kuitenkin neljä suurta ongelmien lähdettä: Carsonin kuolemaan liittyvät tapahtumat, järjestäytynyt vastustus ryhmää kohtaan ja Carlsonin kuoleman jälkeinen jakautuminen.

Amy Carlsonin kuoleman olosuhteet herättivät valtakunnallisen median huomiota ryhmästä. Poliisi itse asiassa vahvisti Carlsonin kuoleman, kun he lopulta löysivät Carlsonin muumioituneen ruumiin suoritettuaan etsintäluvan 28,2021. huhtikuuta 5 (The Independent). Poliisitutkinnan jälkeen seitsemän LHW:n jäsentä pidätettiin ja heitä syytettiin "ruumiin väärinkäytöstä", vaikka kaikki rikossyytteet hylättiin myöhemmin (Rolling Stone). Siitä huolimatta ryhmän syrjäytyminen, sen joskus sytyttävät tai taistelevat web-viestit, poliisin ratsastus, Carlsonin katoaminen, jota seurasi hänen muumioituneen ruumiinsa löytäminen, Carlsonin kuolinsyytä koskeva kiista ja ryhmän väite, ettei hän ollut todella kuollut. vaan pikemminkin "nousu" XNUMXD-tasolle yhdistettynä tuottaen virran tutkivaa raportointia ja sensaatiomaista kattavuutta. Suurin osa tästä kattauksesta heikensi entisestään ryhmän jo ennestään negatiivista julkista kuvaa. Ryhmä oli yrittänyt kääntää imago-ongelmansa sopimalla esiintymään ryhmän kriitikoiden kanssa Dr. Phil -televisio-ohjelmassa pian palattuaan Havaijilta Coloradoon. Tämä yritys osoittautui kuitenkin epäonnistuneeksi, sillä huomion kohteena olivat esimerkiksi Carlsonin lastensa hylkääminen ja epävarma terveys sekä Cult Education Instituten Rick Alan Rossin lausunto, jossa Carlsonin johtajuutta verrattiin muiden kulttijohtajien klassisiin persoonallisuuden piirteisiin (Washington Post).

Lyhyen historiansa ajan LHW kohtasi järjestäytynyttä ja äänekästä vastustusta kaikkialla, missä se sijaitsi. Kaliforniassa LHW vastusti Saguachen piirikunnan sheriffin toimistoa, joka ilmoitti saaneensa "useita valituksia perheiltä Yhdysvalloissa, joiden mukaan ryhmä pesee ihmisiä ja varastaa heidän rahojaan" (NYTIMES). Kaupungin virkailija Crestonessa, joka on hengellinen erillisalue, johon kuuluu monenlaisia ​​uskonnollisia ja hengellisiä ryhmiä, ilmoitti, että "näillä ihmisillä ei ole yhteyttä todelliseen kaupunkiin". Hän totesi, että "virkailijana sain neljän vuoden aikana vähintään viisi ulkopuolista puhelua kiihtyneiltä perheenjäseniltä" …. [ja että] "soittajat 'etsivät perheenjäseniä, jotka oli suostuteltu seuraamaan tämän ryhmän johtajaa samalla kun he antoivat henkilökohtaisen raha-asiansa, pankkitilinsä jne.'" Hän väitti, että ryhmä "ei ollut yhteydessä suurempaan Crestone-Bacan alueen lailliset henkiset keskukset” (NYTIMES).

Vuonna 2020 neljätoista jäsentä yhdessä Amy Carlsonin kanssa valtasi Kuauin saaren Havaijilla. Carlson väitti julkisesti olevansa Pele, havaijilainen tulen ja tulivuorten jumalatar. Ryhmä ei myöskään huomioinut paikallisia Covid-määräyksiä. Vastustuksen lisääntyessä ryhmästä tuli järjestäytyneen mielenosoituksen ja vähäisen ilkivallan kohteeksi. [Kuva oikealla] Ei kestänyt kauaa, kun ryhmä saatettiin pikaisesti pois saarelta (CUT). Yritettyään epäonnistua siirtyä Mauin saarelle, ryhmä palasi Coloradoon (Rolling Stone). Muutamaa päivää myöhemmin ryhmä muutti Coloradoon.

LHW:tä vastaan ​​oli järjestäytynempää vastustusta. Aluksi pieni ryhmä LHW:n jäsenten äitejä ja muita sukulaisia ​​organisoitui vastustamaan ryhmää ja vapauttamaan heidän jälkeläisensä, kuten on tapahtunut useiden uusien uskonnollisten liikkeiden kanssa (Daily Beast, Guru Mag). He loivat Facebook-sivun Love Has Won Exposed. Myöhemmin kaksi perhettä yhdisti voimansa luodakseen "tukiryhmän", joka isännöi Rising Above Love Has Won -verkkosivustoa (The Independent). Ryhmä seurasi LHW:n toimintaa, julkaisi ryhmää kohtaan kriittistä tietoa, tarjosi apua jäsenille, jotka olivat halukkaita eroamaan ryhmästä, ja varoitti viranomaisia ​​vaarallisista toiminnoista ja olosuhteista. Se oli Rising Above, joka varoitti paikallisia lainvalvontaviranomaisia ​​Carsonin heikkenevästä terveydestä ja pyysi terveystoimenpiteitä. LHW pyrki puolustamaan itseään ja parantamaan negatiivista julkisuuttaan, etenkin esiintymällä yhdessä kriitikoiden kanssa Dr. Phil -televisio-ohjelmassa. Tämä aloite

LHW:n merkittävin haaste on Carlsonin kuoleman jälkeinen skisma. LHW-verkkosivusto on poistettu käytöstä, ja kaksi suurta skismaattista ryhmää on syntynyt (Marie Claire). Carlsonin kuoleman jälkeen muodostunut pienempi ryhmä oli Joy Rains. Ryhmää johtaa Jason Castillo, joka väittää olevansa "Isääitijumala", koska hän on yhdistänyt fyysisen aluksensa Carlsonin energiaan (The Independent). Castillo on jyrkästi hylännyt muut Carlsonin perinnön kilpailijat "väärä tiiminä". Ryhmä tarjoaa "lippu taivaaseen" henkisiä parantamisistuntoja (Marie Claire).

Suuremman skismaattisen ryhmän, 5D Full Disclosure, muodostivat kaksi Carlsonin läheistä uskottua Lauryn Suarezin ja Ashley Pelusoa, ja se on pysynyt omistautuneena yksin "Äitijumalalle" (Marie Claire). Uusi ryhmä on jatkanut eteeristen leikkausten tarjoamista väittäen, että ne nyt suorittaa Carlson viidennestä ulottuvuudesta. Ryhmä on myös jatkanut Carlsonin alun perin visioiman "Crystal Schools" -peruskouluohjelman kehittämistä (Rolling). 5D Full Disclosuren pääkonttori on Vermontissa, ja se jatkuu suorana lähetyksenä. Lisäksi ryhmällä on Facebook-läsnäolo ja kaksi Telegram-kanavaa.

Love Has Won pysyi suhteellisen pienenä ryhmänä lyhyen historiansa ajan. Ryhmä mobilisoi sisäistä voimaa vaatimalla välitöntä maailmanmuutosta (ylösnousemus) johtajansa ainutlaatuisella kyvyllä ottaa henkilökohtaisen vastuun olosuhteiden valmistelusta tuolle muutokselle. Hän yksin osallistui keskeiseen rituaaliin poistaakseen negatiivisen energian, joka esti siirtymästä 5D-ulottuvuuteen. Ulkoisesti ryhmä pystyi tavoittamaan laajemman yleisön, joka oli kiinnostunut vaihtoehtoisesta terveydestä ja parantamisesta sekä Endtime-skenaarioista, pääasiassa Internet-läsnäolonsa kautta. Tästä Internet-kattavuudesta huolimatta sitoutunut jäsenydin pysyi pienenä. Amy Carlsonin kuoleman, joka oli välttämätön ryhmän tehtävälle, jo ennestään pienen ydinryhmän jakaneen jakautumisen ja suurelta osin sitoutumattoman seuraajan myötä, Love Has Wonin tulevaisuus on edelleen epävarma.

KUVAT

Kuva 1: Amy Carlson.
Kuva 2: Amy Carlson (keskellä) esiintyy YouTube-videossa joulukuussa 2019.
Kuva 3: Amy Carlson ennen kuolemaansa.
Kuva 4: The Love Has Won karjatila Coloradossa.
Kuva 5: Protesti rakkautta vastaan ​​on voittanut Havaijilla.

REFERENSSIT

Arnold, Amanda. 2021. "Jumalaäitinä tunnettu kulttijohtaja löydettiin muumioituneena." Leikkaus, voi 5. Käytössä https://www.thecut.com/2021/05/love-has-won-cult-leader-found-mummified-in-colorado.html 16in elokuussa 2022.

Doherty, Simon. 2021. "Katso uusi dokumenttimme "Rakkaus on voittanut", entisten jäsenten kulttiksi kutsuma ryhmä." Pahe, Maaliskuu 23. Käytössä https://www.vice.com/en/article/v7mwvb/love-has-won-vice-documentary 2-syyskuussa 2022.

Dr. Phil. 2020. "Kaksi rakkauden seuraajaa on voittanut hengellisen ryhmän, joka sanoo uskovansa, että heidän johtajansa on "Jumala". tohtori Phil, Syyskuu 14. Käytössä https://www.youtube.com/watch?v=Ze0c9Gm_vPY 2-syyskuussa 2022.

Graziosi, Graig. 2021. "Entinen 'Isä Jumala' puhuu Love Has Won -kultista sen jälkeen, kun johtajan muumioitunut ruumis löydettiin Coloradon kodista." Itsenäinen, Toukokuu 13. Käytössä https://www.independent.co.uk/news/world/americas/love-has-won-father-god-corpse-b1847100.html 3-syyskuussa 2022.

Kinkade, Sky. 2021 "Kultin kaltaisesta toiminnasta syytetty hengellinen ryhmä saattaa istuttaa juuria Shasta-vuoren alueelle." Mount Shasta Herald, 26. huhtikuuta. Käytetty osoitteestahttps://www.mtshastanews.com/story/news/2021/04/26/cult-like-group-love-has-won-planting-roots-mt-shasta-area-love-has-won/4844980001/ 20in elokuussa 2022.

Rakkaus on voittanut paljastettu Facebook-sivu. 2022. Käytetty osoitteesta https://www.facebook.com/lovehaswoncult/ 9 / 20 / 2022.

Moyer, Christopher. 2021. ""Äiti Jumalasta" muumioituneeseen ruumiiseen: Hengellisen lahkon sisällä "Rakkaus on voittanut" Vierivä kivi, Marraskuu 26. Käytössä https://www.rollingstone.com/culture/culture-features/love-has-won-amy-carlson-mother-god-1254916/ 15in elokuussa 2022.

Pelley, Virginia. 2021. "Rakkaus on menettänyt." Marie Claire, Syyskuu 7. Käytössä https://www.marieclaire.com/culture/a37417778/love-has-won-cult-amy-carlson-stroud-death/ 15in elokuussa 2022.

Peiser, Jocelyn. 2021. "Hän kertoi seuraajilleen olevansa "Äiti Jumala". Hänen muumioitunut ruumis löydettiin käärittynä jouluvaloihin." The Washington Post, Toukokuu 5. Käytössä https://www.washingtonpost.com/nation/2021/05/05/cult-love-has-won-carlson/ 20in elokuussa 2022.

Richards, Zoe. 2021. "Mumifioituneen Coloradon 'kultin" johtajan kuolemansyy paljastettiin ilman silmiä." Daily Beast, Joulukuu 2. Käytössä https://www.thedailybeast.com/amy-carlson-love-had-won-cult-leader-died-of-alcohol-anorexia-and-colloidal-silver-autopsy-shows 20in elokuussa 2022.

Rising Above Love Has Won -verkkosivusto. 2022. Käytetty osoitteesta https://www.risingabovelhw.com/ 20-syyskuussa 2022.

Scofield, Be. 2020. "Crestone Cult Love Has Won jättää ihmisen kuolleeksi erämaahan." Guru-lehti, Heinäkuu 23. Käytössä https://gurumag.com/crestone-cult-love-has-won-leaves-man-to-die-in-desert/ 14in elokuussa 2022.

Vallejo, Justin. 2021. "'Heistä tulee uudelleen johdotus, eri henkilö": Taistelussa Love Has Won -kulttijäsenten ohjelmoinnista." Itsenäinen, Kesäkuu 10. Käytössä https://www.independent.co.uk/news/world/americas/love-has-won-mother-god-cult-b1858639.html 21in elokuussa 2022.

Julkaisupäivämäärä:
30 syyskuu 2022

Jaa: