Joseph Weber

Joseph Weber opettaa Nebraska-Lincolnin yliopiston journalismin ja joukkoviestinnän korkeakoulussa Jerry- ja Karla Huse -lehden professorina. Hän tuli yliopistoon vuonna 2009, kun hän oli työskennellyt 35 vuotta journalismissa, mukaan lukien 22 vuotta Työviikko lehden, jonka hän jätti kirjeenvaihtajana ja Chicagon toimiston päällikkönä. Hän on opettanut myös Pekingin Tsinghuan yliopistossa ja Shanghain talous- ja kauppakorkeakoulussa.

Weber on kirjoittanut Transsendenttinen meditaatio Amerikassa: Kuinka New Age -liike syntyi ja pieni kaupunki Iowassa (University of Iowa Press, 2014), Jaetut uskollisuudet: nuoret somali -amerikkalaiset ja ääriliikkeiden houkutus (Michigan State University Press, 2020) ja Rhymes with Fighter: Clayton Yeutter, Yhdysvaltain valtiomies (University of Nebraska Press, 2021).

Hän on julkaissut julkaisuja Ihmisoikeudet neljännesvuosittain, journalismin ja joukkoviestinnän kouluttaja, Lähi-Länsi-katsaus että Utopian opinnot. Hän julkaisi myös työn Washington Post, Miami Herald, Columbia Journalism Review että Kansallinen lehti.

Hän sai perustutkinnon englanniksi Rutgers Collegesta ja maisterin tutkinnon journalismista Columbia University Graduate School of Journalismista.

 

Jaa: