Stefania Palmisano

Stefania Palmisano on apulaisprofessori uskonnon sosiologiassa yliopistossaTorinossa, Italiassa, jossa hän opettaa uskonnollisten järjestöjen sosiologiaa ja uskonnon sosiologiaa. Hän vieraili vierailevana tutkijana, politiikan, filosofian ja uskonnon laitoksella Lancasterin yliopistossa (Iso-Britannia) ja vierailevana tutkijana, uskonnon, filosofian ja kulttuuriperinnön laitoksella Wolverhamptonin yliopistossa. Hän on Social Compass, Alternative Spirituality and Religion Review, Fieldwork in Religion -lehden jäsen. Lisäksi hän koordinoi tutkimuskeskusta CRAFT (Contemporary Religion and Faiths Transition - https://crafttorino.wordpress.com/), joka perustuu Torinon yliopiston kulttuurin, politiikan ja yhteiskunnan laitokselle. Hänen tutkimuksensa koostuu etnografisesta tutkimuksesta nykyajan uskonnollisesta kokemuksesta valtavirran uskonnoissa, vaihtoehtoisissa henkisyyksissä ja uusissa uskonnollisissa liikkeissä. Hän on kirjoittanut Tutkitaan uutta maastiset yhteisöt. Perinteen uudelleen keksiminen, Ashgate, Aldershot, 2015; (yhdessä Isabelle Jonveaux'n kanssa), Minunatahmea nykyaikana, Routledge, 2016; ja (Nicola Pannofinon kanssa), Perinteen ja synkretismin keksintö nykyajan uskonnoissa. Pyhä luovuus, Palgrave Macmillan, Lontoo, 2017. Hänen seuraava kirja on Nykyaikaiset henkisyydet: Lumottu luonnon, hyvinvoinnin ja mysteerien maailmat Italiassa, Routledge, Lontoo, 2020.

 

 

Jaa: