Simon Coleman

Simon Coleman on liittokansleri Jackman professori. Hän tuli T: n U: lle 2010: ssa Sussexin yliopisto, jossa hän oli ollut antropologian osaston johtaja. Sitä ennen hän oli ollut lukija Anthropologiassa Durhamin yliopistossa ja dekaani, yhteiskuntatieteiden ja terveystieteiden tiedekunta Durhamissa. Hän sai perustutkinnon ja tohtorin tutkinnon Cambridgen yliopistosta.

Simon on parhaillaan lehden toimittaja Uskonto ja yhteiskunta: tutkimuksen edistyminen ja kirjan sarjasta, Reittitutkimus pyhiinvaellusmatkalla, uskonnollisella matkalla ja matkailulla. Aiemmin hän oli Kuninkaallisen antropologisen instituutin lehti. Hän on tehnyt kenttätöitä Ruotsissa (Life of Ministry of Uppsala), Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Walsinghamin pyhiinvaellus, Redeemed Christian Church of God) ja Nigeriassa (Redeemed Christian Church of God). Rosalind Hackett, hän on juuri muokannut Globaalin helluntailaisuuden ja evankelicalismin antropologia (New Yorkin yliopiston lehdistö). Dee Dyasin (Yorkin yliopisto) ja Marion Bowmanin (avoin yliopisto) kanssa hän osallistuu AHRC: n rahoittamaan hankkeeseen, jossa tutkitaan englantilaisten katedraalien aikaisempia ja nykyisiä käyttötapoja.

Jaa: