Bernard Doherty

Bernard Doherty on valmistunut Macquarie-yliopistosta. Tohtorikoulutuksensa jälkeen Bernard toimi tutkijatohtorina Yhdysvaltain Baylorin yliopiston uskontotutkimusinstituutissa, jossa hän työskenteli useissa hankkeissa, jotka koskivat uusia uskonnollisia liikkeitä Australiassa ja ulkomailla sekä soveltivat yhteiskuntatieteellisiä menetelmiä varhaisen tutkimuksen tutkimukseen. Kristinusko. Bernard on julkaissut useita akateemisia lehtiä, mm Uskonnollisen historian lehti, Nova Religio, The Kansainvälinen lehti uusien uskontojen tutkimista varten, The Vaihtoehtoinen hengellisyys ja uskontojen katsaus, Phronema, ja Journal of the Australian Catholic Historical Society. Bernardin tutkimuskohteet ovat laaja-alaisia, ja niihin kuuluvat uudet uskonnolliset liikkeet, patristiikat, Australian uskonnohistoria, kirkon ja valtion asiat, uskonto ja tiedotusvälineet.

Jaa: