Susan Palmer

Susan J.Palmer asuu Montrealissa Quebecissä, jossa hän johtaa tällä hetkellä nelivuotista (SSHRC Insight) tutkimushanketta Lapset uskonnollisessa uskonnossa ja valtionhallintaa McGillin yliopiston uskontotieteiden korkeakoulussa, jossa hän myös opettaa. Hän on apulaisprofessori ja osa-aikainen luennoitsija Concordian yliopistossa ja ChercheuseAsiantuntijakeskus ja muodostuminen sur les intégrismes religieux et la radikalisoitumisesta (CEFIR) Cégep Édouard-Montpetitissa, Longueuil, QC.

Palmerin tutkimus uusien uskonnollisten liikkeiden alalla on rahoitettu kuudella liittovaltion apurahalla yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden tutkimusneuvostolta (SSHRC). Hän on julkaissut monia lukuja ja artikkeleita sekä yksitoista kirjaa uusista uskonnollisista liikkeistä, erityisesti: Ranskan uusi heretikko (2011); Aliens Adored: Raelin uusi uskonto (2004); ja (yhdessä kirjailija Stuart Wrightin kanssa) Storming Zion: uskonnollisten yhteisöjen hallitukset (2015).

Jaa: