Rebecca Moore

Rebecca Moore on uskollisten opintojen professori San Diego State Universityssä. Hänellä on Ph.D. uskonnollisissa tutkimuksissa Marquetten yliopistosta (1996), jossa hänen erikoisuutensa oli juutalainen ja kristillinen vuoropuhelu. Hän on kirjoittanut ja julkaissut keskiaikaisia ​​kristillisiä teologeja ja heidän velkansa juutalaiselle raamatulliselle selostukselle. Hän on kirjoittanut Kristillisyyden äänet: maailmanlaajuinen esittely (McGraw-Hill 2005) Kannettava Jumala: juutalaisuuden ja kristinuskon alkuperä , mukana Risa Levitt Kohn (Rowman & Littlefield 2007). Hän johtaa San Diegon osavaltion yliopiston pääkaupunkiseudun pluralismitutkimusta (MAPS), joka etsii, kartoittaa ja julkaisee digitaalisesti visuaalisen ja kuvailevan oppaan San Diegon ja Tijuanan raja-alueella vallitsevasta uskonnollisesta monimuotoisuudesta (http://geoinfo.sdsu.edu / KARTAT /). Tohtori Moore on erikoistunut myös amerikkalaisiin uskontoihin keskittyen uusiin uskonnollisiin liikkeisiin. Hänen viimeisin kirja on Jonestownin ja kansojen temppelin ymmärtäminen (Praeger 2009). Hän hallinnoi verkkosivustoa Jonestownin ja kansojen temppelin vaihtoehtoiset näkökohdat (Http://jonestown.sdsu.edu). Hänen kiinnostuksensa kansojen temppeliin on sekä ammattilainen että henkilökohtainen, kuin joku, joka menetti perheenjäseniään Jonestownissa.

 

Jaa: