Catherine Wessinger

Catherine Wessinger on Rev. H. James Yamauchi, SJ: n uskontojen historian professori Loyolan yliopistossa New Orleansissa. Hän on toiminut yleisenä päätoimittajana Nova Religio: Vaihtoehtoisten ja uusien uskontojen lehti 2000in jälkeen. Hän on Millennialismin Oxfordin käsikirja (2011). Hänen suullisen historiansa projekti eloonjääneen sivuliikkeen Davidiansin kanssa on tuottanut kolme Branch Davidian autobiografiaa: Bonnie Haldeman, Muistot sivuliikkeen Davidianista: David Koreshin äidin autobiografia, ed. Catherine Wessinger (2007); Sheila Martin, Kun he olivat kaivoksensa: Muistomerkit Davidin vaimosta ja äidistä, ed. Catherine Wessinger; ja Clive Doyle Catherine Wessingerin ja Matthew D. Wittmerin kanssa, Matka Wacoon: Davidianin sivukonttori (2012). Hän on Women in the World's Religions and Spirituality -hankkeen apulaisjohtaja ja New York University Pressin Women in Religions -sarjan toimittaja.

 

 

Jaa: