Josef Weber

Joseph Weber gee onderwys aan die College of Journalism and Mass Communications aan die Universiteit van Nebraska-Lincoln as die Jerry en Karla Huse-professor in News-Editorial. Hy het in 2009 by die kollege aangesluit nadat hy 35 jaar in die joernalistiek gewerk het, waaronder 22 jaar in BusinessWeek tydskrif, wat hy as hoof van korrespondente en Chicago-kantoorhoof verlaat het. Hy het ook klas gegee aan die Tsinghua Universiteit in Beijing en die Sjanghai Universiteit vir Finansies en Ekonomie.

Weber is die outeur van Transendentale meditasie in Amerika: hoe 'n New Age-beweging en klein dorpie in Iowa herbou word (Universiteit van Iowa Press, 2014), Verdeelde lojaliteite: Jong Somaliese Amerikaners en die lok van ekstremisme (Michigan State University Press, 2020), en Rympies met vegter: Clayton Yeutter, Amerikaanse staatsman (Universiteit van Nebraska Press, 2021).

Hy het referate gepubliseer in Menseregte kwartaalliks, joernalistiek en massakommunikasie -opvoeder, Middle West Review en Utopiese studies. Hy publiseer ook werk in Die Washington Post, Miami Herald, Columbia Journalism Review en Die Nasionale Tydskrif.

Hy behaal 'n voorgraadse graad in Engels aan die Rutgers College en 'n meestersgraad in joernalistiek aan die Columbia University Graduate School of Journalism.

 

Deel