Junie McDaniel

June McDaniel is professor Emerita op die gebied van Godsdiensgeskiedenis, in die Departement Godsdienswetenskap aan die College of Charleston. Sy is die skrywer van drie boeke oor Indië, 'n mede-geredigeerde bundel oor mistiek, 'n mede-geredigeerde bundel oor Hindoe-godsdienstige ervaring, 'n boek oor huidige sienings van ekstase op die gebied van Godsdienswetenskap, en vele artikels. Haar MTS was teologiese studies van die Emory Universiteit, en haar PhD was in History of Religions van die Divinity School aan die Universiteit van Chicago. Sy het twee jaar in Indië deurgebring op toelae van die American Institute of Indian Studies en as Fulbright Senior Research Scholar, en sy het ook daarheen gereis op korter navorsingsritte. Sy is tans besig met godsdiens in Bali, Indonesië.

Deel