Todd Jay Leonard

Kamp Chesterfield

CAMP CHESTER FIELD TYD

1883: Dr. JW en mev. Mary Westerfield het die eerste keer die idee vermaak om 'n Spiritualistiese vereniging in Indiana te stig nadat hulle op 17 Julie 1883 die Frazer's Grove Spiritualist Camp naby Vicksburg, Michigan, besoek het en verskeie ander Hoosiers ontmoet het wat na Michigan gereis het om dit by te woon. dienste.

1883-1886: Dr. Westerfield het ywerig gewerk om met Hoosier Spiritualists regoor die staat in verbinding te tree om wyd belangstelling te werf om 'n vereniging te stig en 'n kamp te bou wat toegewy is aan Hoosier Spiritualists.

1886: Dr. Westerfield het 'n massavergadering in Anderson, Indiana, belê met ongeveer 200 Hoosier Spiritualists. Die groep het gereeld vergader in 'n ruimte bokant dr. Westerfield se apteek in die sentrum van Anderson, Indiana.

1887 (5 November): Die beamptes en lede het 'n Grondwet en bywette aangeneem, wat 'n wettig gesanksieerde vereniging as 'n ingelyfde liggaam gevorm het, wat die organisasie toelaat om transaksies namens die vereniging uit te voer.

1888 (22 Oktober): Die groep is amptelik opgeneem as die Indiana Association of Spiritualists (IAOS), onder leiding van die nuutverkose president, Dr. JW Westerfield.

1889 (26 September): Dr. LM Blackledge is op die jaarlikse kongres vir die vereniging verkies as die derde president van die vereniging.

1890: Dr. JW Westerfield verkies die vierde president van die IAOS as 'n kerkpiekniek. Die geleentheid het plaasgevind op die rivieroewer in Chesterfield, Indiana van Carroll en Emily Bronnenberg.

1891: Sonder dat die formele aankoop van die eiendom afgehandel is, is 'n 'gentleman's agreement' gemaak met werkers wat gehuur is om 'n deel van die grond skoon te maak om plek te maak vir die jaarlikse kampvergadering in 1891. 'n Groot tent-ouditorium is opgerig vir 500 deelnemers .

1892: Op 12 Augustus is die vier-en-dertig hektaar grond ten bedrae van $ 3,225 van Carroll en Emily Bronnenberg gekoop. Beide die Westerfields en Bronnenbergs het aansienlike skenkings aan die IAOS gemaak om die grondkoop moontlik te maak.

1895-1900: Die vyfde president van die vereniging, George W. Parkinson, bedien die vereniging van 1895-1898. Baie mediums het die gebruik begin om hul geskenke omstreeks hierdie tyd te "adverteer".

1903: Die groot tent-ouditorium is vervang deur 'n houtraam-ouditorium, toegerus met 'n vrystaande verhoog aan die een kant, wat preke en mediums 'platform' boodskappe aan die gemeente kon gee.

1909: Ds Mable Riffle word sekretaris van die IAOS en hou die res van haar lewe in hierdie hoedanigheid voort.

1914: Die "Sunflower Hotel" is gebou teen 'n konstruksiekoste van $ 6,887, met sewentig kamers beskikbaar vir gaste.

1916: 'n Blommetuin en fontein word op die terrein van die Old Boarding House gebou nadat dit verskuif en aan die Sunflower Hotel geheg is as 'n toevoeging tot die nuutgeboude hotel.

1918: 'n Nuwe eetsaal is gebou met losstaande baksteenoonde om brood en gebak te bak.

1922: Die Lily Hotel is gebou as 'n tweelinghotel van die Sunflower Hotel, wat elkeen na mekaar kyk terwyl gaste die voorhek na die kamp binnegaan.

1922-1924: Die Sunflower Hotel is uitgebrei met die toevoeging van veertig kamers; die ou losieshuis is in 1916 in die westelike gedeelte van die bestaande hotel verskuif en aan die agterkant vasgemaak.

1930: The Garden of Prayer is gebou aan die kant van 'n klein heuwel in die middel van die terrein van rivierrots in die Witrivier wat aan die eiendom grens.

1936: Die "Lyceum-gebou" is gebou vir die onderwysarm van die IAOS. Die naam is later verander na die "Kapel in die bos", en hierdie struktuur bied platformboodskapdienste, galas, kerkdienste, troues en begrafnisse aan.

1940: Die groepering van die spoor van godsdienste is gebou om godsdienstige figure uit die wêreld se groot godsdienste te vereer; daarbenewens is 'n gedenkteken vir Indiane en hul geloofsoortuigings op die terrein gebou.

1945: Die konstruksie van die Western Hotel, in 'n Amerikaanse argitektuur langs die pad, is toegestaan ​​en later gebou as 'n moderne hotel.

1950: 'n Inheemse Amerikaanse Totempaal is deur Bruno Cieslak aan die IAOS geskenk en langs die Native American Memorial opgerig.

1953-1954: Die tweede ouditorium, gebou in 1903, is platgemaak om die "Cathedral of the Woods" te bou, wat op 26 Junie 1954 ingewy is.

1958: Die Hett-kunsgalery en -museum is gebou om die vele argiefdokumente, Spiritualistiese artefakte en geestelike kunswerke te huisves wat verband hou met die IAOS en die geskiedenis van Camp Chesterfield.

1974: Die Julia Urbanic Memorial-standbeeld van Jesus Christus is toegewy langs die administrasiegebou.

1996: Brandstigters het die Lily Hotel aan die brand gesteek, en dit was heeltemal verlore.

1998: The Tree of Life Bookstore and Gift Shop is opgeknap en herbou in die ruimte wat die Lily Hotel na die brand in 1996 ontruim het.

1998: Die Amerikaanse departement van binnelandse sake, in samewerking met die 'National Park Services', het Camp Chesterfield as 'n 'historiese distrik' aangewys en dit amptelik op die National Register of Historic Places gelys.

2013: Die Friends of Camp Chesterfield Foundation (FCCF) is gestig as 'n organisasie sonder winsbejag om die behoud van die historiese geboue en landskapsuitstallings en argitektuur van Camp Chesterfield te bevorder en aan te moedig.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

Sedert menigtes mense in die negentiende eeu begin ontwikkel het na Spiritualistiese mediums, was dit eers binne enkele jare van die ontdekking van die Fox-susters in 1848 dat gereelde kerkvergaderings geleidelik rondom kampe georganiseer is waar besoekers dienste kon bywoon en persoonlike lesings deur die mediums. Een so 'n Spiritualistiese kamp is geleë in die klein dorpie Chesterfield, Indiana. Sedert 1886, het die Spiritualistiese kerkkamp van die Indiana Association of Spiritualists (IAOS) (liefdevol genoem "Camp Chesterfield" deur die plaaslike bevolking) besoekers se geestelike uitstel en vertroosting aangebied.

Hoosier Spiritualists was aanvanklik gedwing om uit die staat te reis om 'n Spiritualistekamp gedurende die hoogseisoen te besoek. Baie Hoosiers het wes gegaan, sommige het oos gegaan, maar 'n goeie nommer van die Anderson, Indiana-gebied het noord na Michigan gereis. Na 'n Spiritualistiese kamp in Michigan, het John en Mary Ellen Bussel-Westerfield van Muncie, Indiana, besluit dat Indiana 'n eie vereniging nodig het en 'n geskikte plek vir 'n tuisgemaakte Spiritualistiese kamp moet vind.

'N Gewilde Spiritualistiese byeenkoms wat elke somer by Frazer's Grove Camp, naby Vicksburg, Michigan, plaasgevind het, was die naaste en maklikste Spiritualistiese kamp naby Indiana. Inderdaad, voor die Spiritualistiese beweging so sterk in Indiana gewortel het, was die Westerfields geïnteresseerd in esoteriese vakke en was stewig gevestig in die intelligentsia-beweging in die Anderson-gebied, wat byeenkomste bo dr. Westerfield se apteek in die sentrum van Anderson gehou het. Dit was egter in die jaar 1883, toe die Westerfields op een van hul reise na Vicksburg, Michigan, was, het die idee om 'n Spiritualistiese vereniging in Indiana te kry, eers voorgestel:

Daar was ses inwoners van Indiana, waaronder mev. Annie M. Stewart, die internasionaal bekende Pence Hall Materialization medium van Terre Haute [Indiana], was Samuel Connors, County Kommissaris van Vigo County; Ben Hayden en die vrou van Clinton County, en die Westerfields van Madison County. Almal het saamgesnoer tussen dienste vir 'n bietjie Indiana-styl sosialisering en was gelukkig om te luister soos dr. Westerfield, glansend in grys snor en baard, verklaar: "As die Spiritualiste van Michigan suksesvol drie of vier kampvergaderings kan bedryf, waarom kan ' t Indiana ondersteun ten minste een van haar eie kampe, indien dit behoorlik naby die sentrale deel van die staat geleë is, waar al haar mense kan bywoon? "(Harrison et al 1986:10)

Dit was die begin van die vorming van wat nou die Indiana-vereniging van Spiritualiste is. Dit het dr. Westerfield drie jaar geneem om georganiseer te word en belangstellende Spiritualiste te kontak, maar teen die herfs van 1886 was hy gereed om 'n massavergadering van Hoosier Spiritualiste te skakel om die proses te begin om 'n kamp vir die vereniging te vorm. Meer as twee honderd belangstellendes het die eerste ontmoeting bygewoon en 'n president verkies (dr. George Hilligoss); 'n sekretaresse (Caroline Hilligoss, vrou van George); en 'n tesourier (Carroll Bronnenberg). (Harrison et al. 1986: 11).

Die Bronnenberg-familie (Carroll, Henry en Fred) was deel van die vereniging van sy vorming in 1886. Die landery Bronnenbergs was 'n vroeë pionierfamilie in die gebied en het 'n integrale en belangrike komponent in die vorming van die vereniging geword en die nodige fondse geskenk om die grond wat Camp Chesterfield sou word, te koop.

Nadat hy meer as drie jaar in Westerfield se saal bo sy apteek ontmoet het, was dit op November 5, 1887 dat 'n grondwet en verordeninge bereid was om hul informele byeenkomste in 'n amptelik gesanctioneerde samelewing in te sluit, "wetlik gekwalifiseer om alle sake rakende die organisasie en godsdiens van Spiritualisme "(Harrison et al. 1986: 14). Die jaarlikse konvensie van 1890 is gehou as 'n kerkpiekniek op eiendom van Carroll en Emily Bronnenberg naby die oewer van die Witrivier, wat die toekomstige geestelike tuiste van die IAOS geword het, met die naam "Camp Chesterfield." en Mary Westerfield was instrumenteel in die voortgesette onderhandelinge vir die gronde, en op Augustus 12, 1892, is die vier en dertig hektaar grond gekoop van Carroll en Emily Bronnenburg vir $ 3,225. Die Westerfields en Carroll Bronnenberg het elk groot donasies aan die Vereniging gegee wat hierdie aankoop moontlik maak "(Harrison et al. 1986: 16).

Aanvanklik was Camp Chesterfield net 'n tentgebaseerde kerk wat soortgelyk is aan die ou-stil herlewingstentjies wat deurlopende predikante gebruik het om aan die massas oor die Midde-Ooste te preek. Teen 1900 het die kamp begin vormgeneem met 'n aantal geboue wat rondom die hoofgronde opgerig is: medium huisies, séance kamers, 'n eetsaal, 'n ouditorium, 'n losieshuis, 'n klein winkel genaamd "The Bazaar", saam met meer tydelike strukture in die vorm van tente en shanties. Teen die tiende jaarlikse kampvergadering was Camp Chesterfield nie meer bloot 'n kampterrein nie, maar 'n bloeiende Spiritualistiese gemeenskap. Hoosiers van regoor die staat was besig om te groei na hierdie pragtige klein toevlug, wat baie groeiende pyne vir die leiers van die IAOS veroorsaak het, aangesien perde gestoor moes word, besoekers nodig het om te bly en te eet en mediums benodig behuising. Die kamp het eksponensieel gegroei in die jare nadat dit gestig is, en by 1909 was dit op die punt om 'n nuwe persoon te verwelkom wat sy strukture en godsdienstige programme selfs meer sal beheer en ontwikkel. Sy het die vereniging en Camp Chesterfield versterk om 'n leier in Spiritualisme te word vir nie net Indiana nie, maar vir die hele Verenigde State en daarbuite.

Singularly, die belangrikste persoon om deur die poorte van Camp Chesterfield in die vroeë 1900s te loop, was 'n beskeie skoolonderwyser van die nabygeleë Anderson, Indiana. Die impak wat hierdie vrou op Camp Chesterfield en die Indiana - vereniging van Spiritualiste, sowel as die godsdiens van Spiritualisme as geheel, is niks minder as wonderbaarlik nie. Van ongeveer 1909 tot haar dood in 1961, het Reverend Mable Riffle [Image regs] Camp Chesterfield bestuur met 'n sterk hand as Sekretaris van die vereniging. Eerw. Riffle se klinkende mantra gedurende haar lang jare van diens aan die IAOS en Spiritualisme was 'n eenvoudige vraag: is dit goed vir Camp? (Richey 2009). Dit was haar reaksie op enige voorstel, idee of verandering wat die Raad van Trustees, mediums, inwoners of lede sal poog om te implementeer. As die antwoord nee was, dan sou dit nie verder gaan nie. Haar lewenslange toewyding aan die "goeie" van Camp Chesterfield is duidelik in die groot groei wat onder haar waaksaamheid plaasgevind het.

Danksy die werk en toewyding van hierdie jarelange sekretaris van die vereniging het Camp Chesterfield sy fisiese komponente geweldig tydens haar amp ontplooi, vervanging van vervalle houtgeboue met moderne strukture wat in die huidige era sou verduur. Onder haar toesig het Camp Chesterfield 'n klipkatedraal gebou, 'n pittige kapel in die bos, 'n moderne kafeteria, hotelle en 'n museum met 'n uitgebreide versameling Spiritualistiese artefakte, insluitende die hoeksteen van die oorspronklike Fox Cottage en hare sluise van die Fox Sisters . By Mable Riffle se dood in 1961 het die vereniging en Camp Chesterfield steeds grootliks gedy as gevolg van haar harde werk en toewyding oor die vorige helfte van die diens aan die IAOS, Camp Chesterfield en Spiritualisme. Interessant genoeg het Mable Riffle nooit president geword nie, verkies om as sekretaresse te werk, 'n kantoor wat haar toegelaat het om nie net die dag-tot-dag funksies van die kamp te bestuur nie, maar ook om alles te doen wat binne sy poorte plaasgevind het.

Twee ander vroue wat nogal bekend was en wat nou deel van die geskiedenis van Camp Chesterfield is, was die "Bangs Sisters". [Image regs] Elizabeth S. en May E. Bangs, van Chicago, Illinois. mediums by Camp Chesterfield in die vroeë 1900s. Hulle het dikwels tydens die hoogseisoen by Camp Chesterfield somer gesit en in die kothuis by 421 Grandview Drive geleef.

Die geestelike gawe waarvoor die Bangs Sisters die bekendste geword het, was wat na verwys word as "neerslag" portrette, geesportrette wat skynbaar lyk sonder die hulp van menslike ingryping anders as om fisies teenwoordig te wees vir die gees om toegang te verkry en energie uit die medium te trek ( s). Die skilderye is na bewering op groot doekbewegings gedoen wat aan weerskante deur die susters gehou is. Op 'n sekere punt tydens die vergadering, sonder dat enige verf of borsels gebruik word, sal 'n vae beeld verskyn, wat geleidelik meer prominent en donkerder word.

Dr. Daugherty het die Wetenskapskerk van Spiritualisme bygewoon Richmond, Indiana in die vroeë 1920's. Hy sit vir die portret van sy vrou, Lizzie, en sy verskyn. Hy vra waarom die tweeling, Mary en Christina, nie kan kom nie, en hulle verskyn toe. [Foto aan die regterkant] Dr. Daughtery was nie in die gees nie, maar het vir die portret gesit.

Die skilderye, waarvan vyf en twintig op die openbare vertoon in die Hett Kunsgalery en -museum op Camp Chesterfield, Indiana, is opvallend in hul detail en kwaliteit. Die werklike bron van die beelde bly natuurlik betwis. Ware gelowiges wys op die eerstehandse rekeninge van ooggetuies as bewys dat die skilderye nie deur menslike hande geproduseer is nie, maar deur sommige onsigbare geestelike krag wat die beelde van oorlede geliefdes vir die sitters op die aardplan geskilder het as 'n "geestelike gawe" om hulle te help in hul hartseer en verlies. Skeptici bied bewyse van bedrog deur die susters. Daardie debat, ondanks die afgestorwe portrette wat aan die gang is vertoning verteenwoordig 'n beduidende en tasbare blik op die geskiedenis van Spiritualisme en neergeslagen geeskuns [Image right] waarvan Camp Chesterfield en die Indiana Association of Spiritualists die eiesoortige plig het as die primêre bewaarders om hierdie werke te bewaar en te beskerm, aangesien dit 'n ongeëwenaarde versameling en is die wêreld se grootste repository van neerslagde geeskuns.

Geskiedkundig, na groot oorloë, het Spiritualisme geneig om in grootte en omvang te styg, wat veroorsaak het dat beroofde familielede soek na 'n soort teken of boodskap van diegene wat hulle so tragies verloor het. Hierdie bedroefde tye was eintlik warm dae vir die IAOS en Camp Chesterfield, met die skare van mense wat geknou het om kontak te maak met geliefdes in Gees. Kamp Chesterfield gaan voort om as 'n Spiritualistiese kamp, ​​kerk en seminaar te floreer. Generasies van Hoosiers het deur sy hekke geloop, in die meditatiewe vrede en geestelike harmonie wat dit bied, gebasseer. Alhoewel daar vandag nog geen mediums is soos die Bangs-susters wat die buitengewone mediumistiese geskenke van neerslagde gees kuns kan doen nie, bied mediums by Camp Chesterfield nog steeds diegene wat persoonlike bevestiging van die kontinuïteit van die lewe besoek en hulle hoop hoopvol op diegene wat is op soek na troos en troos dat hul geliefdes inderdaad goed en op 'n beter plek is.

Sedert 1886, het die IAOS en Camp Chesterfield gedien as 'n baken vir diegene wat geestelike leiding soek, en dit is waarskynlik dat hierdie Indiana-godsdienstige landmerk sal voortduur. Met elke geslag Hoosiers wat deur sy hekke kom, gaan hulle voort om hul eie persoonlike geestelike waarheid te soek en kontak te maak met diegene wat van hierdie aarde af vertrek het. Camp Chesterfield sal diegene wat geestelike leiding en genesing benodig, dien.

Die seminaar-arm van die vereniging het bekend geword en baie bekend geword, en het studente van regoor die Verenigde State en verder gebring vir die studie van Spiritualisme, New Age Spirituality en Metaphysics. Om een ​​van 'n paar Spiritualistiese organisasies te wees wat formele sertifisering in mediumship, genesing bied, en die bediening stel Camp Chesterfield afgesien van ander soortgelyke verenigings wat hoofsaaklik op geaffilieerde kerke staatmaak om mediums op te lei en te ontwikkel en klasse te bied. Camp Chesterfield het 'n reputasie opgedoen vir die opvoeding, opleiding en ontwikkeling van Spiritualistiese mediums wat gesog word vir hul intuïtiewe vermoëns deur beide Spiritualiste en nie-Spiritualiste. Camp Chesterfield se mediums word genadiglik na verwys as "naamoproepers", want wanneer 'n gees deurkom, is dit dikwels by naam, wat bevestiging bied aan die persoon wat die boodskap ontvang.

In 2013 is 'n nie-winsgewende stigting gestig om die IAOS te help om die historiese geboue van Camp Chesterfield en sy unieke landskapargitektuur en uitstallings te verbeter en te bewaar. Die Vriende van Kamp Chesterfield Stigting (FCCF) is gestig om die Kampraad by te staan ​​met die verkryging van fondse en om aansoek te doen vir toekennings as 'n nie-winsgewende wat normaalweg nie beskikbaar is vir 'n godsdienstige organisasie of kerk nie. Die missie van die FCCF is uitsluitlik om die verouderingstrukture en -uitstallings te bewaar en te herstel en om die publiek op te voed oor die belangrikheid van Camp Chesterfield as 'n historiese en kulturele bate wat uniek is aan die staat Indiana en selfs in 'n breër sin as dié van die Verenigde State.

Vandag is Camp Chesterfield 'n bloeiende Spiritualistiese gemeenskap wat toegerus is met 'n volwaardige kafeteria, 'n ruim katedraal, twee hotelle, 'n moderne boekwinkel en biblioteek, 'n kunsgalery en museum van Spiritualistiese artefakte en 'n pragtige kapel in die bos. Daarbenewens spog dit na bewering die eerste brandbestande gebou in die staat Indiana (Hattaway M. 2008), 'n nostalgiese hotel genaamd die "Western" wat besoekers toelaat om betyds terug te keer by die binnekant van die voordeure. Gedurende die somer sit besoekers in die ou-styl-sweeftuie aan die voorkant stoep gesels en uitruil van boodskappe wat hulle van geliefdes ontvang het. Camp Chesterfield is histories belangrik vir Indiana, wat as 'n historiese distrik op die Nasionale Park Diens se Nasionale Register van Historiese Plekke gelys word. [Image regs] Kamp Chesterfield het gedien as 'n geestelike ligsentrum vir geslagte Hoosiers, wat baie bydra tot die godsdienstige stof wat Indiana se unieke godsdienstige geskiedenis maak.

Leerstellinge / oortuigings

Die oorheersende primêre fokus van Spiritualisme is om die kontinuïteit van die lewe na die dood deur middel van geestelike kommunikasie te bewys. Spiritualisme het histories die idee van "dogma", soos voorgestel in die hoofstroom Christelike godsdienste, en baie trots van die begin af beskou as die "onkerking" van geloofstelsels. Vandag lyk dit, in vergelyking met die New Age-filosofie, egter nogal kerklik, wat eintlik die teenoorgestelde is van wat dit aanvanklik in die vroeë jare van die beweging wou wees. Baie ouer Spiritualiste hou nie daarvan om in die kategorie "New Age" geklassifiseer te word nie omdat hulle voel hulle is nogal 'Ou Ouderdom' in hul oortuigings en praktyke.

Tradisioneel, Spiritualiste (as gevolg van die negatiewe houding wat baie mense en die samelewing in die vroeë jare gehad het, en vandag nog tot 'n mate gedoen het), het hulle dikwels 'n Sondagkerk gehad wat hulle gereeld bygewoon het, maar hul geestelike behoeftes sou aanvul met besoeke na 'n medium om 'n lesing te ontvang of om 'n blik op te daag; kerk- en boodskapdienste bywoon; of tydens die hoogseisoen 'n Spiritualistiese kamp besoek. Hierdie huiwering word toegewy. Spiritualiste was 'n vorm van selfbehoud van bespotting dat hulle van familie, vriende en bure kan verduur. Daarom het baie Sondagoggend dienste by hul hoofstroomkerk bygewoon, maar hulle sal in die middag 'n Spiritualistiese diens bywoon. Tot vandag toe begin Camp Chesterfield se hoofsondagdiens om diegene te huisves wat ander dienste kan hê wil of moet die oggend bywoon. Dit is inderdaad 'n terugslag tot die tyd toe so 'n reëling nodig was en nodig was om sy aanbidders te akkommodeer.

Spiritualiste aanvaar as 'n reël die waarhede en leerstellings van alle godsdienstige tradisies, solank as wat hierdie oortuigings kom van 'n plek vol lig en liefde, en bied die volgehoue ​​hoop en deernis. Kamp Chesterfield dwarsdeur sy lang geskiedenis [Image regs] het 'n baie uitgesproke "Christelike" invloed gehad, aangesien Christelike ikonografie oor sy gronde in landskapuitstallings besprinkel kan word, asook in die geboue in die vorm van kruise, liedere en selfs standbeelde van Jesus wat prominent vertoon word en dwarsdeur sy gronde geplaas word. Christelike Spiritualiste, soos Mable Riffle, was instrumenteel in die bou van Camp Chesterfield, en aangesien die meerderheid van hierdie vroeë mediums van Spiritualisme na 'n meer algemene Christelike tradisie, het hulle oorblyfsels en gebruike meegebring wat deel was van hul godsdienstige opvoeding en geloofstelsels. [Beeld regs]

Benewens sy Christelike invloed vier Camp Chesterfield ook die wêreld se belangrikste godsdienste met 'n unieke vertoning genaamd die "Trail of Religions" wat die borsbeeld van antieke godsdienstige leiers in 'n halfsirkel bevat. Almal kyk na die sentrum waar 'n borsbeeld van Jesus kan gevind word, met sy oë wat opwaarts na die hemel kyk. Hierdie samensmelting van godsdienstige tradisies is wat Spiritualisme uniek maak en maak Camp Chesterfield so heilig en spesiaal vir gelowiges. Gedurende hul lang geskiedenis as 'n beweging en 'n kamp, ​​het beide Spiritualisme en Camp Chesterfield mense van alle gelowe en tradisies verwelkom. saam om te kommunikeer met diegene wat deur die geestelike kommunikasie aan die ander kant van die sluier geslaag het.

Camp Chesterfield se lede en inwoners kom van baie uiteenlopende godsdienstige tradisies: 'n Metodiste-minister, 'n Episkopale priester, 'n Joodse mistikus, 'n Boeddhistiese, 'n Katolieke non, 'n Inheemse Amerikaanse, 'n heidense, om 'n paar te noem. Dit is onmoontlik om die lede van Camp Chesterfield in 'n spesifieke kategorie aanbidder of in een geloofsisteem te verdeel.

Alhoewel dit dikwels gesê word dat Spiritualisme geen vaste leerstellings of dogma het wat sy geloofstelsel of aanhangers reguleer nie, is daar 'n stel beginsels wat gelowiges voorgehou het om as Spiritualiste te volg. Die volgende is die IAOS "Verklaring van Beginsels" wat sy lede lei in hul Spiritualistiese oortuigings (Camp Chesterfield webwerf nd):

Ons glo in Oneindige Intelligensie.

Ons glo dat die verskynsels van die natuur, beide fisies en geestelik, die uitdrukking is van Oneindige Intelligensie.

Ons bevestig dat 'n korrekte begrip van so 'n uitdrukking en lewe in ooreenstemming daarmee ware godsdiens vorm.

Ons bevestig dat die bestaan ​​en persoonlike identiteit van die individu voortduur na die verandering die dood genoem het.

Ons bevestig dat kommunikasie met die sogenaamde dood 'n feit is, wetenskaplik bewys deur die verskynsels van Spiritualisme.

Ons glo dat die hoogste moraliteit in die Goue Reël vervat is: "Alles wat julle wil wat ander met julle moet doen, doen julle ook aan hulle."

Ons bevestig die morele verantwoordelikheid van die individu en dat ons ons eie geluk of ongelukkigheid maak as ons die natuur se fisiese en geestelike wette gehoorsaam of ongehoorsaam is.

Ons bevestig dat die deuropening tot hervorming nooit hier of hierna teen enige menslike siel gesluit word nie.

Ons bevestig dat die voorskrifte van profesie en genesing vervat in die Bybel en alle heilige geskrifte van die wêreld, Goddelike eienskappe is wat deur middel van die mediumskap bewys word.

Hierdie beginsels word gebruik as 'n algemene gids vir die lewe wat Spiritualiste volg in hul daaglikse en geestelike lewens, sodat hulle hul eie vorm van spiritualiteit kan volg. Hierdie beginsels kan getrek word uit 'n georganiseerde stel beginsels en dogma van 'n ander godsdiens, of uit 'n persoonlike stel oortuigings wat ooreenstem met die basiese ideale van Spiritualisme.

Die IAOS bied ook die volgende omskrywings om die betekenis van Spiritualisme as 'n vereniging te verduidelik (Camp Chesterfield webwerf nd)

Spiritualisme is die wetenskap, filosofie en godsdiens van volgehoue ​​lewe gebaseer op die gedemonstreerde feit van kommunikasie by Middel van mediumskap met diegene wat in die geesteswêreld leef.

Spiritualis is een wat as deel van sy of haar godsdiens in kommunikasie tussen hierdie en die geesteswêreld deur middel van mediumskap glo en wat poog om sy of haar karakter en gedrag te vorm ooreenkomstig die hoogste leerstellings wat uit so 'n nagmaal verkry word.

Medium is een wie se organisme sensitief is vir vibrasies uit die geesteswêreld en deur wie se instrumentaliteit, intelligensies in die wêreld boodskappe kan oordra en die verskynsels van Spiritualisme kan produseer.

Geestelike Geneser is een wat in staat is om belangrike, genesende krag te gee aan patologiese toestande deur middel van inherente mag of middelslag.

Camp Chesterfield se onderwysarm het tans twee afsonderlike paaie: 1) Die studie van Spiritualisme en mediumskap om 'n mens se geskenkgeskenk te ontwikkel om 'n gesertifiseerde medium te word, en vir diegene wat 'n roeping voel, om te studeer na 'n geestelike geestelike predikant; 2) om Metafisika formeel te studeer om sertifikate vir verskillende studievlakke te ontvang.

RITUELE / PRAKTYKE

Camp Chesterfield is 'n jaarlikse fasiliteit wat lede en besoekers in staat stel om kerkdienste, gala-boodskapdiens, sielkundige beurse en / of individuele lesings en groepseisoene op afspraak by inwonende media dwarsdeur die jaar by te woon. Van Junie tot September funksioneer die kamp in die sogenaamde "hoogseisoen", wat die historiese en tradisionele tyd van die jaar is wanneer meer aktiwiteite beplan en aangebied word vir besoekers. Die jaarlikse konvensie van die IAOS word vroeg in Augustus gehou waar lede vergader om die president se verslag, verskeie komiteeverslae te hoor, sowel as om te stem oor enige grondwetlike wysigings wat aan die konvensie gebring is en die verkiesing van raadslede wie se posisie bestaan verkiesing.

Die jaarlikse "Somerwerkswinkelreeks" bied weeklikse aanbiedings oor 'n verskeidenheid geestelike en metafisiese onderwerpe deur gasaanbieders en inwonersmediums en lede. Hierdie werksessies begin in Junie en is geskeduleer tot Oktober. Die eerste byeenkoms vir die seisoen elke jaar is die jaarlikse "SpiritFest" wat op die derde naweek van September beplan word. Lesers, verkopers en ander geestelik-verwante organisasies kom neer op die terrein vir twee volle dae van aktiwiteite, insluitend die gewilde "Kidsville" vir kinders, uurlikse lesings, boodskapsdienste, toere deur die terrein en 'n verskeidenheid kosopsies.

Verskeie "weeklange" seminare word gedurende die jaar beplan, met 'n aantal "mini-seminare" wat oor langnaweke aangebied word. Dit is gerig op studente wat gesertifiseerde genesers, mediums en geordende ministers wil word. Daarbenewens is 'n aantal mediums aangewys as "ontwikkeling" -onderwysers en hulle het weeklikse of tweeweeklikse ontmoetings met studente in hul huise om studente te help in hul medium-ontwikkeling. Studente dienste wat gereeld geskeduleer word tydens weeklikse seminare, laat studente toe om preke en platform boodskappe as praktika te gee.

Weeklikse genesings-, kerk- en boodskapsdienste word die hele jaar deur geskeduleer. Die kerk- en boodskapsdienste bevat 'platformwerk' deur mediums waar die aanwesiges in gees boodskappe van geliefdes kan ontvang. Dit is oop vir die publiek en kerkdienste het 'n versamelbord wat deurgegee word; en die boodskapsdienste vra vir 'n gespesifiseerde "liefde" -donasie by die deur wanneer hulle die heiligdom binnekom. Byna al die mediums wat hul geskenke op die platform aanbied, is gesertifiseerde Camp Chesterfield-mediums, waarvan 'n groot deel inwoners van die terrein is, en af ​​en toe 'n gasmedium bied boodskappe en / of preke aan. Van hierdie gaste moet gesertifiseerde mediums wees of as geestelike predikante van 'n kerk of 'n ander Spiritualistiese vereniging of kamp georden word.

'N Kamp Chesterfield-kerkdiens lyk baie soos 'n kerkdiens wat 'n mens by enige aantal protestante Christelike kerke sal ervaar, met die uitsondering dat twee of drie mediums na 'n kort preek boodskappe sal bied aan diegene wat bywoon van geliefdes in gees. Sommige van die mediums is afhanklik van suiwer helderziendheid, helderheid of helderheid om boodskappe te ontvang, terwyl ander "neerslae" sal aanbied (waar die medium 'n kers en kaart gebruik om Gees toe te laat om 'n beeld op die kaart te neersit. Die medium interpreteer dan Dit is vir die persoon wat dit ontvang terwyl hy 'n boodskap van gees aanbied, gewoonlik is dit 'n geliefde, maar dit kan ook uit 'n Geesgids van die persoon wees. Ander mediums sal gereedskap gebruik om hulle te help in hul boodskapwerk, soos die lees van die Tarot-kaart. , Geestekuns, Bloemboodskappe, of Psigometrie. Hierdie is almal gekombineer met helderziendheid of gehoorsaamheid om 'n boodskap aan die persoon te bied.

Op enige gegewe tydstip is daar 'n hele aantal ander aktiwiteite, geleenthede en werkswinkels geskeduleer, wat wissel van intensiewe mediumskapsontwikkelingseminare, vroue- en mansafwykings, feesvieringe, volle maanplegtighede, gassprekers, en seisoen- en genesingskringe. Elke jaar wissel die tipe en omvang van die gebeure, terwyl sommige van hulle jaarliks ​​en gereeld aangebied word, terwyl ander uitsluitlik vir die geleentheid aangebied word. Baie mediums en ministers by Camp Chesterfield sê dikwels: "Ons sal die lig aan u verlaat" na 'n geskeduleerde diens of geleentheid. Besoekers op die terrein vind dat geen twee besoeke aan Camp Chesterfield ooit dieselfde is nie; Daar word soveel aangebied dat iemand iets nuuts en interessant kan vind om deel te neem aan die besoek van die terrein.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

Die Indiana Association of Spiritualists (IAOS), die bewaarder van die historiese Camp Chesterfield, is sedert 1886 bedrywig. Die kuratorium bestaan ​​tans uit twaalf lede, waarvan tien huurkontrakteurs is en twee as nie-huurkontrakteurs uit die algemene lidmaatskap. Daar is 'n president, vise-president, sekretaris, tesourier en dan gewone raadslede. Geen raadspos word betaal nie, en alle pligte word vrywillig gedoen. Daar is 'n aantal betaalde werknemers op die terrein om te help met die administrasiekantoor, boekwinkel, kafeteria en hotel.

Om 'n lid van die IAOS te word, moet 'n voornemende lid by die direksie aansoek doen deur 'n lidmaatskap aansoek in te vul en dan moet formeel aanvaar word om aan te sluit. Daar is 'n jaarlikse ledegeld, en sodra 'n persoon gesertifiseer is, is daar jaarlikse fooie wat betaal moet word volgens die vlak van sertifisering wat hy / sy bereik het. Daarbenewens moet inwoners 'n jaarlikse lotgeld betaal, maar elke huurder is verantwoordelik vir die eiendom rondom sy / haar verblyf of woning.

Om in aanmerking te kom vir huurkontrak, moet 'n persoon 'n lid van 'n goeie status van die IAOS wees, en dit word verkies dat die persoon iets in die vorm van 'diens' aan die IAOS en Camp Chesterfield kan bied. Dit is gewoonlik in die vorm van die vermoë om platformmediumskap te kan doen, klasse te kan gee, of om te help met die bestuur van die vereniging en kamp. Die huurder kan dan 'n huis koop deur die besonderhede van die verkoop privaat met die huidige eienaar uit te werk. Die huurkontrak is vir nege en negentig jaar; wat beteken dat die huurder slegs die struktuur besit, en dat die grond slegs deur die vereniging besit word. As 'n inwoner oorgaan na Spirit, het die erfgename van die persoon nie outomaties die reg om in die huis te woon nie. As die persoon lid is van die IAOS, kan hy / sy aansoek doen vir 'n huurkontrak. Indien nie, moet die familielid die huis verkoop aan 'n lid wat goedgekeur is om huurkontrakte op die terrein te hê.

Om 'n werksmedium op die terrein te word, moet die medium voor die raad gaan om getoets te word vir die geskenk (e) wat hy / sy in die openbaar by die dienste wil demonstreer of vanuit hul huise op die terrein aangebied word. Inwonersmediums wat ontwikkelingsklasse aan voornemende mediums wil aanbied, moet die raad se goedkeuring kry. Elke fase van mediumskip moet dan deur die raad goedgekeur word (byvoorbeeld, 'n medium kan toegelaat word om gereelde ontwikkelingsklasse aan te bied, maar as hy / sy 'trance-medium -hip' -klasse wil aanbied, is afsonderlike goedkeuring nodig om te doen so). Die toets deur die raad is om te verseker dat die geskenk van die medium voldoende ontwikkel is ten opsigte van akkuraatheid om 'n gesertifiseerde "Chesterfield Medium" te wees.

Kwessies / UITDAGINGS

Soos met baie denominasies wat 'n krisis in lidmaatskap ervaar het, het die 1990s en 2000s 'n afname in die algemene kerkbywoning by Camp Chesterfield beleef. Daar was ook 'n afname in monetêre skenkings en minder studente wat gekies het om te matrikuleer in die opvoedkundige programme wat sertifisering aangebied het as genesers, mediums en mede-ministers, sowel as uiteindelike samestelling in die Spiritualistiese bediening. Hierdie tendens het die afgelope jaar verander met hoër bywoning en 'n toename in studente wat hul mediumskap wil ontwikkel.

Mense soek dikwels oorspronklik 'n Spiritualistiese medium as gevolg van 'n tragedie waarmee hulle troos en sluiting nodig het. Sodra dit gebeur, beweeg baie aanhangers na ander geestelike pogings of keer terug na hul hoofstroomkerk waaruit hulle aanvanklik gekom het. Sulke tydelike belangstelling bied natuurlik nie die kamp met toegewyde lede wat die kerk en sy aktiwiteite sal ondersteun nie.

Spiritualisme is histories nie 'n missionêre of evangeliese godsdiens nie, in plaas daarvan om te glo dat "diegene wat bedoel is om te kom, dit op hul eie sal vind." Spiritualisme is ook baie stadig en huiwerig om moderne tegnologie te aanvaar om sy boodskap te versprei. 'n geestelike houding teenoor sulke pogings. Spiritualisme se eweknie-godsdienste, Mormonisme en Christelike Wetenskap, was baie meer suksesvol in die handhawing van hul godsdienste deur proselytisering en vinniger ooreen te stem met tegnologiese veranderinge in die moderne samelewing.

Camp Chesterfield bly voortaan te danke aan die oorspronklike visie van sy stigterslede en die verbintenis van sy jarelange sekretaris, Mable Riffle. Histories het Spiritualisme gereeld tye van groot voorspoed en tye van naby uitsterwing verduur. Camp Chesterfield, soos dit sy beroep op 'n nuwe geslag geestelike soekers moderniseer, sal voortgaan om bevestiging van die lewe na die dood aan te bied aan diegene wat deur sy hekke kom. Alhoewel die aantal besoekers en lede dalk nie so groot is as wat dit gedurende sy hoogtydperk was nie, soos belangstelling in die paranormale en kommunikasie met die "dooies" verhef, kan dit ook belangstel in hierdie "Oujarige" godsdiens.

IMAGES

Beeld # 1: Ds Mable Riffle, jarelange sekretaris van die Indiana Association of Spiritualists. Foto met dank aan Camp Chesterfield's Hett Kunsgalery en Museumargief.
Beeld # 2: The Bangs Sisters, Lizzie en May, ongeveer 1900. Foto met dank aan Camp Chesterfield's Hett Kunsgalery en Museumargief. .
Beeld # 3: Spirit skildery van Dr. Daugherty sit vir 'n portret. Sy draad en tweelingkinders verskyn in die skildery. Foto met dank aan Camp Chesterfield's Hett Kunsgalery en Museumargief.
Beeld # 4: 'n lewensportret van neerslaggees van mev. Emily Carson vir haar man tydens 'n sitting met die Bangs Sisters in 1894. Foto met dank aan Camp Chesterfield's Hett Kunsgalery en Museumargief.
Image #5: Nasionale Register van Historiese Plekke Plaque toewyding, Junie 2015. Foto met vergunning van die outeur.
Image #6: 'n vroeë foto van die mediums se shanties met besoekers se tente. Foto met vergunning van Camp Chesterfield's Hett Kunsgalery en Museumargief.
Image #7: 'n Vroeë kampbyeenkoms by Camp Chesterfield ongeveer 1890s. Foto met vergunning van Camp Chesterfield's Hett-kunsgalery en museumargiewe.

Verwysings **

** Tensy anders vermeld, word die materiaal in hierdie profiel geteken uit Todd J. Leonard Historiese kamp Chesterfield en die Indiana Association of Spiritualists (IAOS) - 'n Geestelike Sentrum van Lig. Sonneblomreeks. Chesterfield, IN: Camp Chesterfield Publishing.

Kamp Chesterfield webwerf. Toegang verkry vanaf www.campchesterfield.net op 3 Desember 2018.

Harrison, P., et al. 1986. Chesterfield leef! Spiritualist Camp — 1886-1986: Ons eerste honderd jaar. Chesterfield, Indiana: Camp Chesterfield Press.

Hattaway, M. 2008. Persoonlike gesprek. Kamp Chesterfield, Indiana.

Leonard, Todd J. 2018. Historiese Kamp Chesterfield en die Indiana Vereniging van Spiritualiste (IAOS) - 'n Geestelike Sentrum van Lig. Sonneblomreeks. Chesterfield, IN: Camp Chesterfield Publishing.

Richey, L. 2009. Persoonlike Onderhoud. Indiana Vereniging van Spiritualiste (IAOS) hoofkwartier. Historiese kamp Chesterfield, Chesterfield, Indiana.

AANVULLENDE HULPBRONNE

Austin, BF 1924. Die geloof van Abraham Lincoln. Los Angeles: Die Austin Publishing Company.

Buckley, William R. 2011. Presipitated Spirit Paintings, die Bangs Sisters, en Camp Chesterfield. Moorseville, IN: Mooresville Openbare Biblioteek Indiana Kamer. Ontsluit op Februarie 12, 2014 by http://mplindianaroom.blogspot.jp/2011/01/bangs-sisters-and-precipitated-spirit.html.

Buescher, John B. 2004. Die Ander Kant van Verlossing: Spiritualisme en die Negentiende-eeuse Experience. Boston: Skinner House Books.

Bundy, John C. 1888. "Die Engel van die Dood betree die Bangs Huishouding." Religio-Filosofiese Tydskrif, April 14. Toegang verkry vanaf http://spirithistory.iapsopcom / spirit_materialization. html op 15 Junie 2019.

Cadwallader, Mary E. 1917.  Hidesville in die geskiedenis. Lily Dale, NY: Nasionale Spiritualistiese Vereniging van Kerke (NSAC).

Kamp Chesterfield, Hett Kunsgalery en Museum Argief, Indiana Vereniging van Spiritualiste (IAOS). Toegang verkry vanaf https://campchesterfield.net/?s=archive op 15 Junie 2019.

Colburn-Maynard, N. 2016 [1891]. Was Abraham Lincoln 'n Spiritualis? Nuuskierige Openbaring uit die Lewe van 'n Trance Medium. Leopold Classic Library: Suid-Yarra, Victoria, Australië.

Hett Art Gallery & Museum. nd (omstreeks 1950) Inligtingsbrosjure. Kamp Chesterfield, Hett Kunsgalery Museum, Chesterfield, IN.

Leonard, Todd J. en JP Hall. 2018. “Die beskerming, bevordering en verbetering van die unieke spirituele geskiedenis van Amerika deur middel van amptelike aanwysing, dokumentasie en baksteenmortelbewaring: 'n gevallestudie van die historiese kamp Chesterfield… 'n doelgerigte gebou van die spiritualiste in die Verenigde State, gelys in die National Register of Historic Places . ” Universiteit van Onderwysersopleiding Fukuoka Bulletin 67: 43-54.

Leonard, Todd J. 2017. "Gee my 'n paar van daardie ou tydsdiens-hoe die tradisie van kampvergaderings Moderne Spiritualisme beïnvloed het - 'n Studie van Historiese Kamp Chesterfield." Universiteit van Onderwysersopleiding Fukuoka Bulletin 66: 27-48.

Leonard, Todd J. 2016. 'N Vraestel wat deur die John Fetzer Trust oor Spiritualisme, Spiritualistiese Kampe, Kamp Chesterfield en Fisiese Fenome. Ongepubliseerde navorsingsvraestel. John Fetzer Trust, Vicksburg, Michigan.

Leonard, Todd J. 2016 “Spiritualism Revisited: A Research Study on the Status of Spiritualist Camps throughout the United States.” Bladsy 8-35 in Vereniging vir die Wetenskaplike Studie van Godsdiens Suidwes Jaarlikse Verrigtinge. Houston, TX.

Leonard, Todd J. 2010. "'N Spiritualistiese Lig Sentrum sedert 1886-die Spiritualistiese Gemeenskap wat met die Dooie Historiese Kamp Chesterfield praat." Pp. 1-13 in Vereniging vir die Wetenskaplike Studie van Godsdiens Suidwes Jaarlikse Verrigtinge. Dallas, TX.

Leonard, Todd J. 2008. "Vroue van Substansie: Die Fox Sisters-Invloedige Stemme van die Spiritualistiese Beweging in 19th Eeu Amerika. "Pp. 81-100 in Vereniging vir die Wetenskaplike Studie van Godsdiens Suidwes Jaarlikse Verrigtinge. Houston, TX.

Leonard, Todd J. 2005. Praat met die ander kant: 'n Geskiedenis van moderne spiritualisme en mediumskap - 'n studie van die godsdiens, wetenskap, filosofie en mediums wat hierdie Amerikaanse vervaardigde godsdiens omvat. Lincoln, NB: iUniverse, Inc.

Nagy, Ron. 2006. Presipitated Spirit Paintings. Lakeville, MN: Galde Press.

Richey, L. 2009. Persoonlike onderhoud. Indiana Vereniging van Spiritualiste (IAOS) Hoofkwartier, Historiese Kamp Chesterfield, Chesterfield, Indiana.

Stuart, Nancy Rubin. 2005. Die Onwillige Spiritualis: Die Lewe van Maggie Fox. New York: Harcourt.

Verenigde State Park Service. 2002. "Nasionale Register van Historiese Plekke." Toegang verkry vanaf www.nps.gov/history/nr/listings/20020726.htm op 15 Junie 2019.

Weisberg, Barbara. 2004. Praat met die dooies: Kate en Maggie Fox en die opkoms van Spiritualisme. San Francisco: Harper.

Publikasiedatum:
22 Junie 2019

 

Deel