Patrick Beldio

Patrick Beldio het 'n Ph.D. in godsdiens en kultuur van die Katolieke Universiteit en 'n MFA in beeldhouwerk van die George Washington Universiteit. Sommige van sy akademiese navorsings- en onderriggebiede is in vergelykende teologie en kunste, Hindoe-Christelike verhoudings, intergeloofsgesprekke, godsdiens en visuele kultuur, godsdiens en geslag, Franciskaanse spiritualiteit, die lewe en werk van Meher Baba, en die integrale joga van die Sri Aurobindo Ashram. Sy huidige navorsing bevat 'n hoofstuk oor kuns in Hindoe-Christelike verhoudings, en 'n boekprojek The Mother of the Sri Aurobindo Ashram: An Introduction to the Integral Yoga (werktitel). Hy is ook 'n professionele kunstenaar met 'n ateljee in die Franciscan Monastery in Washington, DC. Sy beeldhouwerke is in private en openbare versamelings regoor die VSA.

Deel