Ann W. Duncan

Vereniging vir Navorsing en Verligting

VERENIGING VIR NAVORSING EN VERLENGINGSTYD

1877: Edgar Cayce is gebore naby Hopkinsville, Kentucky.

1890: Edgar Cayce rapporteer die verskyning van 'n engel en die begin van psigiese vermoëns.

1901: Edgar Cayce het sy eerste psigiese lesing gegee waarin hy 'n kuur vir sy eie stemverlies gediagnoseer en voorgeskryf het. Cayce het lesings aan ander begin gee.

1903: Edgar Cayce trou met Gertrude Evans in Hopkinsville, Kentucky.

1907: Hugh Lynn Cayce, die oudste seun van Edgar en Gertrude Cayce, is gebore.

1910: Edgar Cayce stig die Psychic Reading Corporation met drie ander en begin daagliks mediese lesings lewer.

1911: Edgar Cayce se tweede seun, Milton Porter, is gebore, maar sterf in die kinderskoene.

1911: Gertrude Cayce is byna aan tuberkulose oorlede, maar is genees deur die lesings van Edgar Cayce.

1914: Edgar Cayce het 'n voorlesing gegee wat sy seun Hugh Lynn se verlore sig genees.

1918: Edgar Evans, die jongste seun van Edgar en Gertrude, is gebore.

1923: Edgar Cayce huur 'n sekretaris, Gladys Davis, wat sy lesings voortaan sal opneem.

1923: Edgar Cayce het sy eerste nie-mediese lesing gegee, wat astrologie en die konsep van reïnkarnasie aangespreek het.

1925: Edgar Cayce verhuis sy gesin na Virginia Beach, Virginia.

1928: Die Cayce-hospitaal is gebou in Virginia Beach, Virginia.

1930: Atlantic Universiteit geopen in Virginia Beach, Virginia.

1931: Die hospitaal is gesluit weens die Groot Depressie.

1931: Die Vereniging vir Navorsing en Verligting, Inc. (ARE) is opgeneem.

1931: Hugh Lynn Cayce neem die bestuur van die ARE aan

1931: Die eerste Search for God-studiegroep word gehou.

1932: Die eerste jaarlikse kongres van die Vereniging vir Navorsing en Verligting word gehou.

1944: Edgar Cayce het sy laaste lesing toegespits op sy eie verswakkende gesondheid.

1945: Edgar Cayce sterf in sy huis op die ouderdom van sewe en sestig.

1948: Die Statebond van Virginia het die Edgar Cayce Foundation geoktrooieer.

1959: Hugh Lynn Cayce lei die eerste ARE Camp-sessie in Virginia Beach, Virginia.

1962: Mary McCroskey LaPrelle het ingestem om vyftig hektaar grond in Cedar Springs, Virginia, aan die ARE te huur vir die voortsetting van die somerkamp.

1965: Die ARE-kamp het sy eerste sessie in Cedar Springs, Virginia, gehou.

1975: Die ARE Virginia Beach Besoekersentrum is langs die hospitaal gebou en die nuwe tuiste van die ARE-biblioteek geword.
1987: Die Cayce / Reilly School of Massage is agter die ARE-besoekersentrum in Virginia Beach, Virginia, geopen.

2010: Die ARE het sy virtuele biblioteek van stapel gestuur, wat aanlyn toegang tot Cayce se lesings bied.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

Die Vereniging vir Navorsing en Verligting (ARE) is gestig deur Edgar Cayce. [Image regs] Dit is dadelik 'n produk van sy besondere ervarings en leerstellings en 'n manier om in 'n wêreldbeskouing, leefwyse en uiteindelike waarheid te bedoel wat bedoel is om enige individu of 'n bepaalde historiese oomblik te oortref. Later bekend as die "Sleeping Prophet", is Edgar Cayce gebore in landelike Kentucky in 1877. Hy is 'n godsdienstige Christen opgewek. Cayce is beskryf as 'n jong seun met 'n belangstelling in die geesteswêreld en met unieke psigiese vermoëns. Hierdie vermoëns is vermoedelik oorerflik, aangesien Cayce se oupa se mag gehad het om voorwerpe te laat beweeg sonder om hulle te raak en plante om op 'n bevel te groei. Verhale van die jong Cayce beskryf 'n seun wat die inhoud van sy handboeke kan absorbeer deur bloot op hulle te slaap. Alhoewel hy so vroeg as adolessensie psigiese vermoëns en ontmoetings met hemelse wesens aangemeld het, sou dit 'n gesondheidskrisis in 1901 wees wat sy handelsmerkpraktyk van geestelike onderskeiding begin het. Nadat hy sy stem onverklaarbaar verloor het, het hy in 'n trance-agtige slaaptoestand gekom waarin hy 'n geneesmiddel vir sy eie kwaal gelewer het.

Van toe af het hy voortgegaan om hierdie state van helder slaap te betree, waaruit hy mediese geneesmiddels vir familie, vriende en vreemdelinge sou lewer. Verslae dui dikwels op die genesing van wanbalanse en verstoppings in die liggaam deur dieetaanpassing of holistiese praktyke soos ricinusolie-kompresse, en dit dui op groot sukses met die toepassing van die voorgestelde geneesmiddels. Aangesien hierdie sogenaamde 'lesings' bekendheid begin kry het, het mense van regoor die land gereis om van Cayce 'n voorlesing te ontvang, en baie het van ver af gevra. Met hierdie sukses het die pers en skeptiese mediese kundiges ook meer aandag gekry. Biograwe beskryf die ondersoek na Cayce se praktyke deur skeptici en stel voor dat baie daarvan oortuig was. Gina Cerminara wys byvoorbeeld op die mediese rekords van geneesmiddels wat deur Cayce se voorlesings bewerkstellig word as 'indrukwekkende dokumentêre bewyse vir die geldigheid van die betrokke verskynsel' (Ceminara 1967: 13).

1923 het 'n keerpunt in Cayce se werk gemerk. Dit was in hierdie jaar dat hy 'n sekretaresse, Gladys Davis, gehuur het wat elke lesing getrou en omvattend sal opteken. Dit is hierdie rekords wat nou in die ARE-biblioteek versamel word en in digitale vorm aanlyn beskikbaar is vir ARE-lede. Dit was ook in 1923 dat Cayce se lesings 'n geestelike beurt geneem het. Van simpele fisiese wanorde en onbalanse beweeg hy met geestelike wanbalanse. Baie van hierdie wat hy gedink het, kan ook positief beïnvloed word deur lewenstylveranderinge wat kos en oefening behels, benewens droomverkenning, astrologie, aandag aan vorige lewens en genesende gebed. Vrye Christelike terminologie met oostelike en okkultiese filosofie, mediese en geestelike bekommernisse, het holse middels en geestelike insigte vir die hele mens verskaf.

Namate die lesings in getal begin groei het en 'n bloudruk vir 'n beter lewe begin uit die lesings kom, Cayce en sy naaste familie, vriende en toegewyde het maniere begin ondersoek om toegang te gee tot die lesings en dienste wat die leesvoorstelle ondersteun. Na aanleiding van 'n voorlesing het Cayce sy gesin in 1925 na Virginia Beach, Virginia, verhuis en geglo dat dit een van die gesondste plekke op die planeet was. In 1928 beveel hy die bou van die Cayce-hospitaal, 'n sentrum waarin verskillende geestelike en mediese praktisyns die dienste kan aanbied wat in Cayce se voorlesings aanbeveel word. [Foto aan die regterkant] Cayce het onvermoeid gewerk om voort te gaan met die werklikheid van die Groot Depressie, wat die tydelike sluiting van die hospitaal veroorsaak het. Met die ondersteuning van klein skenkings en vrywilligers het Cayce die Vereniging vir Navorsing en Verligting in 1931. Opgestel, Edgar Cayce se seun, Hugh Lynn Cayce, het kort daarna die leierskap van die ARE aangeneem en 'n strategie ontwikkel vir toekomstige groei wat uiteindelik sou lei tot uitbreiding en groter finansiële sekuriteit. Die eerste jaarlikse kongres van die ARE is in 1932 gehou, 'n geleentheid wat die ARE-gemeenskap verbreed en die nuwe visie van Hugh Lynn Cayce kon laat wortel skiet. Edgar Cayce het aangehou om lesings te hou en die groei van die ARE te ondersteun totdat sy gesondheid begin swaarkry het. Hy is in Januarie 1945 in sy huis oorlede, en sy vrou het drie maande later gevolg. Teen 1948 het die Statebond van Virginia die Edgar Cayce Foundation geoktrooi as 'n manier om eienaarskap en rentmeesterskap van die Cayce Readings te sentraliseer.

Onder die leiding van Hugh Lynn Cayce het die ARE sy aanbiedings uitgebrei om retraites, konferensies, posbestellingsdienste en 'n somerkamp in die 1960s in te sluit. Wat Hugh Lynn Cayce as 'n residensiële kamp by die ARE-hoofkwartier in 1959 begin het, is nou 'n volwaardige en veelkleurige somerkamp in die landelike suidelike Virginia-berge. In 1975 is die huidige besoekersentrum gebou en saam met die oorspronklike hospitaalgebou en aanliggende strukture het 'n kampus geskep wat 'n biblioteek, argief, holistiese gesondheidsentrum, konferensiesentrum en opvoedkundige instelling voortgesit het. In 1987 het die Cayce Reilly Skool vir Massa geopen, met sertifiseringsprogramme beskikbaar in 'n styl van Sweedse massage wat beïnvloed word deur Cayce se lesings. In 2010 het die ARE sy virtuele biblioteek, 'n aanlynbron van duisende Cayce-lesings, beskikbaar gestel, feitlik aan alle lede beskikbaar.

Leerstellinge / oortuigings

Die ARE beskryf sy Visie / Ideaal as "Globale Manifestasie van Eenheid en die Liefde van God en Al Mense." Sy meegaande sending is om geleenthede te skep vir 'n diepgaande persoonlike verandering in liggaam, gees en gees deur die wysheid wat in die Edgar Cayce gevind word. materiaal. "In plaas daarvan om homself as 'n godsdienstige of geestelike beweging voor te stel, beskryf die ARE homself as 'n bron vir hulpbronne en aktiwiteite wat kan lei tot die fisiese, geestelike en geestelike veranderinge wat deur Cayce beskryf word. Aangesien dit nie homself as 'n godsdienstige tradisie beskou nie, gebruik die ARE nie 'n besondere leerstuk wat nodig is vir lidmaatskap of duidelike lyne wat dit van ander godsdienstige tradisies afbreek nie. Hierdie universaliteit het wortels in Cayce se eie raad dat lede nie hul kerk moet verlaat nie, maar gebruik hierdie leerstellings om hul geloof te verdiep en te versterk. Biograaf Thomas Sugrue beskryf Cayce se raad aan 'n nuwe lid wat die lesings verken: "As dit jou 'n beter lid van jou kerk maak, dan is dit goed; as dit jou van jou kerk af wegneem, is dit sleg "(Sugrue 1977: 297). Baie huidige lede woon ook kerke of ander werkswinkels gereeld by.

Edgar Cayce se Christelike wortels kom duidelik na vore in sy voorlesings deur gebruik te maak van bepaalde terminologie en raamwerke. Sy latere leeswerk beskryf veral 'n Christusbewustheid wat beskikbaar is vir almal wat dit soek. Vir Cayce was die goddelike bron van die wysheid wat hy deur middel van lesings verkry het, onlosmaaklik gekoppel aan die historiese figuur van Jesus. Die vermoëns van Cayce word nie verstaan ​​dat hy uitsluitlik alleen is nie. Hy is nie 'n goddelike figuur nie, en almal het die geleentheid om die Christusbewussyn te bereik wat Cayce beskryf. Cayce het in 1933 met die bron van sy insigte gesels:

Klaarblyklik is ek een van die mines wat hul eie persoonlikhede voldoende kan afsonder om hul siele toe te laat om hierdie universele kennisbron aan te spreek - maar ek sê dit sonder enige begeerte om daaroor te spog. Trouens, ek beweer nie iets besit wat ander individue nie inherent besit nie (Furst 1969: 15).

Om die besef van hierdie Christusbewussyn te verwesenlik, gee Cayce aandag aan die driedimensionele dimensies van die menslike self - die liggaam, gees en gees:

Die liggaam bestaan ​​uit die fisiese, die geestelike, die geestelike. Elkeen het hul wette, wat die een met die ander werk, en die geheel is die fisiese man; behandel egter nie fisiese toestande heeltemal deur geestelike of geestelike wette nie en verwag dieselfde as om te reageer. Behandel nie geestelike of geestelike toestande as materiaal nie; Want Gees is die bouer, en deur die verstandsaanwending van die wette wat op fisiese, geestelike en geestelike betrekking het, word daar een met die geheel gemaak (lees 4580-1).

Al die praktiese leiding van die lesings oor kos, meditasie, gebed, oefening is bedoel om die praktisyn te lei om die verstand, liggaam en gees te balanseer, die bereiking van Christusbewussyn, en unie "met die geheel." Cayce het binne 'n duidelike Christen gewerk. wêreldbeskouing, maar verstaan ​​hierdie beginsels en advies om aanvullend te wees tot godsdienstige geloof, hulpmiddels in die moeilike pad deur persoonlikheid tot heelheid.

In 'n duidelike afwyking van 'n Christelike wêreldbeskouing het Cayce ook lesings aangebied wat fokus op onderwerpe soos reïnkarnasie, die wysheid wat in astrologie gevind kan word en die verkenning van antieke raaisels en bronne van kennis. In die voorlesings van Cayce en voortgesette werk in hedendaagse werkswinkels en publikasies, wys die ARE op diepe verkenning van drome en lewens uit die verlede as 'n manier om blokkasies en struikelblokke in 'n mens se onderbewuste en onbewuste geskiedenis te ontbloot. Regressie uit die verlede word in die hoofkwartier van ARE aangebied en reïnkarnasie word verstaan ​​as 'n manier waarmee 'n mens se siel gereinig word, waardeur hy sielkundige en interpersoonlike uitdagings kan deurwerk.

Thomas Sugrue, familie vriend en skrywer van die klassieke biografie van Edgar Cayce, Daar is 'n rivier (1997) beskryf Cayce se filosofie dus: 'n Christelike weergawe van die verborgenheidsgodsdienste van antieke Egipte, Chaldea, Persië, Indië en Griekeland. Dit pas die figuur van Christus in die tradisie van een God vir alle mense, en plaas Hom op sy regte plek, aan die punt van die filosofiese struktuur; Hy is die hoofsteen van die piramide "(Sugrue 1997: 305).

RITUELE / PRAKTYKE

Om balans en gesondheid in jou gemoed, liggaam en gees te bereik, bepleit die ARE 'n aantal praktyke. Baie van Cayce se lesings skryf spesifieke dieetreëls voor om met wanbalanse in die liggaam te hanteer. Hy voorsien dus voorskrifte vir die gebruik van volvoedsel, volop vrugte en groente, vermyding van rooivleis, en bowenal, die suur- en alkaliese kosse balanseer. Cayce het ook 'n aantal holistiese mediese praktyke aanbeveel, soos die gebruik van ricinusoliepakkies aan die lyf, poultices, massering, gereelde oefening en strek. Hy het geleer uit die Oosterse tradisies, en het gehoop om die idee te integreer dat die gees en die liggaam verweefde stelsels en wanbalanse in die een kan lei tot wanbalanse in die ander.

Benewens hierdie algemene praktyke aangemoedig deur Cayce se lesings, bied die ARE as 'n organisasie 'n aantal aktiwiteite en geleenthede aan. Behalwe vir holistiese gesondheidsbehandelings by die Virginia Beach Health Center and Spa, kan besoekers die biblioteek besoek om duisende gedokumenteerde lesings te sien of die boekwinkel deur te blaai met baie van die aanbiedinge van die ARE Press. Die ARE bied internasionale reise terreine terreine in die lesings sowel as plaaslike lesings en gebeure in Virginia Beach en regoor die land.

Vir baie praktisyns is die sleutel tot gereelde oefening deur deelname aan Soek na God en ander studiegroepe. Hierdie groepe begin deur Cayce self en bring mense van verskillende godsdienstige perspektiewe en agtergronde saam om 'n gemeenskaplike spiritualiteit te verlig. Die ARE's lys tans goed oor 100-aktiewe groepe in die Verenigde State.

Alhoewel die ARE nie saam met plaaslike gereelde vergadering gemeenskappe in die model van tradisionele godsdienstige organisasies, het dit ander unieke gemeenskappe geskep. Die ARE-kamp in Suid-Virginia [afbeelding regs] bied 'n unieke geleentheid vir lede om Cayce se waardes en leerstellings in 'n opsetlike gemeenskap uit te leef. Hierdie rustieke somerkamp in die Blue Ridge Mountains bied kindersessies, gesinsessies en volwasse retraites aan. Met 'n daaglikse skedule wat leerstellings van Cayce integreer, soos oefening aan die begin en einde van die dag, tye vir stille meditasie en gebed, tyd vir droomanalise, almal met tuingemaakte kos sonder suiker, verwerkte bestanddele en, in die meeste gevalle, vleis, en met baie tyd in die natuur gedompel. Hierdie kamp is 'n doeltreffende manier om 'n jonger gehoor te bereik as die gereelde retraites en klasse wat deur die ARE-hoofkwartier in Virginia Beach aangebied word.

Vir baie lede behels gereelde oefening die lees van die Cayce-materiaal, deelname aan werkswinkels, internasionale reise, aanlynstudiekursusse, posbestellingsdienste soos astrologiese lesings en retreats. Lede kan vrywillig by die ARE-kantore of deelneem aan die Gevangenisuitreik-program waardeur die ARE boeke oor geestelike onderwerpe en die Cayce-lesings aan gevangenisbiblioteke, sowel as individuele gevangenes en kapelane verskaf.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

Aangesien baie van Cayce se lesings veral op mediese bekommernisse en holistiese gesondheid gefokus het, was een van sy eerste maniere om die ARE te organiseer, om 'n hospitaal in Virginia Beach te bou, 'n webwerf waarna hy gelees het as een van die gesondste ter wêreld. Die gebou in 1928 het spog met dertig privaat behandelkamers, eetkamer en die biblioteek. Die fasiliteit het ook fasiliteite aangebied vir oefen- en gesondheidsdienste, soos tennisbane en badhuise aan die nabygeleë see. Namate die ARE uitgebrei het en maniere gesoek het om hul dienste en filosofie te vergroot, is die Cayce / Reilly School of Massage in 1987 in die hospitaal in Virginia Beach geopen. Deur die masseringstegnieke van fisioterapeut Harold J. Reilly met die Edgar Cayce-materiaal oor liggaamlike harmonie en optimale gesondheid te kombineer, bied die skool steeds sertifiseringsprogramme aan vir masseerterapeute, asook masseringsdienste vir besoekers. Op die terrein is ook die Atlantic University, 'n ten volle geakkrediteerde instituut vir hoër onderwys wat verbonde is aan die ARE. Dit bied beide voortgesette opleidingsklasse en meestersprogramme in Transpersoonlike Sielkunde en Leierskapstudies. Tans is hierdie verskillende komponente van die ARE-werk op dieselfde stuk grond geleë [Afbeelding regs] en onder die titel “Don and Nancy deLaski Education Centre.” Die aangrensende besoekersentrum is die tuiste van die biblioteek, boekwinkel en geskenkwinkel, asook die kantore van die ARE-personeel en ruimtes vir vergaderings en gereelde meditasie.

Hugh Lynn Cayce het die ARE tot sy dood in 1982 gerig. Sy seun, Charles Thomas Cayce, het hierdie rol tot sy aftrede in 2006 geneem. Sedert 2006 is die ARE gelei deur die uitvoerende hoof en uitvoerende direkteur, Kevin Todeschi, 'n skrywer en langdurige ARE-werknemer. Die ARE se administrasie bestaan ​​uit 'n Raad van Trustees, sowel as 'n hoof-uitvoerende beampte en klein personeel met die fokus op fondsinsameling, aktiwiteite en opvoeding. Die ARE bedryf ook 'n sekondêre hoofkwartier in Houston, Texas.

Lidmaatskap in die ARE vereis jaarlikse betaling, maar sluit ook afskrifte van die ARE se tydskrif in Venture Inward, toegang tot die Cayce-lesings aanlyn en ander internethulpbronne, en afslag op die verskillende programmering van die ARE-lewenslange lidmaatskap en verlagings in fooie is beskikbaar.

Kwessies / UITDAGINGS

Die ARE geniet 'n aktiewe web teenwoordigheid en fisiese teenwoordigheid in Virginia Beach, Virginia. Die hoofkantoor van Virginia huisves die argiewe van Cayce se lesings, 'n groot boekwinkel met titels uit ARE Presses, 'n biblioteek met verskeie ARE en verwante bronne, administratiewe kantore, die Cayce Reilly-skool van massering, Atlantiese Universiteit en ander bronne. Met so min fisiese ontmoetingsruimtes regoor die wêreld is die internet 'n primêre middel om lede en potensiële lede regoor die wêreld te bereik. En die ARE was merkwaardig suksesvol om sy bedrywighede en 'n gemeenskaplike gemeenskap met 'n uiteenlopende lidmaatskap te handhaaf. Die ARE berig dat in 2016 skenkings van ongeveer 3,000-lede ontvang is en dat sy inkomste vir 2016 meer as sewe miljoen dollar was. Hiervan het $ 2,700,000 gekom van fooie en onderrig, $ 2,400,000 van bydraes, $ 900,000 van lidmaatskap en $ 600,000 van verkope. Tog, hierdie gebrek aan 'n fisiese teenwoordigheid in klein gemeenskappe skep ook 'n paar uitdagings, aangesien die ARE werk om lidmaatskapgetalle te handhaaf. Die lidmaatskap is ook relatief wit en ouer. Deur die ARE-kamp in Rural Retreat, Virginia en 'n aantal retraites wat op die jeug gefokus is, werk die ARE om daardie jonger demografiese te bou.

Nog 'n uitdaging is die status van die groep as 'n godsdiens, geestelike groep, selfhelp of gesondheidsorganisasie. Uit sy eerste lesings het Edgar Cayce die uitdaging gekry om mediese advies buite die koninkryk van tradisionele medisyne te bied. Die ARE as 'n organisasie en sy individuele lede bly hierdie spanning ondervind tussen die gevestigde mediese gemeenskap en die Cayce-lewenstyl. Aangesien die Amerikaanse samelewing al hoe meer natuurlike middels om mediese kwale aangegryp het, het sommige van hierdie spanning afgeneem. As 'n organisasie wat direk geestelike en godsdienstige onderwerpe aanspreek, sukkel die ARE en sy lede met die definisieprobleem. Cayce was duidelik dat betrokkenheid by ARE programme en hulpbronne nie iemand van deelname aan institusionele godsdiens belet het nie. Tog voel baie lede nie gemaklik om hul bykomende identiteite op die ander gebied te deel nie. Al hoe meer lede is godsdienstige "nene", en dit is hul enigste godsdienstige of geestelike uitlaat. As gevolg hiervan ontstaan ​​vrae rakende die aard van hierdie gemeenskap ten opsigte van amptelike benamings as godsdiens.

Dikwels geklassifiseer as 'n "nuwe godsdienstige beweging", vermy die ARE klassifikasie. As gevolg van Cayce se oortuiging dat mense en ander affiliasies ook betrokke kan wees en betrokke sou wees, beskou die ARE hom as 'n universalistiese boodskap en bied baie praktiese hulpbronne. In 'n land waar afwyking en geestelike eksplorasie toenemend die norm is, sal die uitdaging vir die ARE wees om 'n saak te maak vir die nut van sy hulpbronne vir geestelike soekers van die een-en-twintigste eeu.

IMAGES
Beeld #1: Foto van Edgar Cayce.
Beeld #2: Foto van die vroeë Cayce-hospitaal.
Beeld #3: Foto van 'n byeenkoms by die ARE-kamp in Suid-Virginia.
Beeld #4: Foto van die ARE-kampus.

Verwysings

Bro, Harmon Hartzell. 1989. Edgar Cayce: 'n Seer buite seisoen. New York: NAL Boeke.

Cayce, Hugh Lynn, Redakteur. 1968. Die Edgar Cayce-versameling. New York: Random House.

Cerminara, Gina. 1967. Baie Mansions: The Edgar Cayce Story on Reincarnation. New York: Signet Books.

Duncan, Ann. 2015. "Edgar Cayce se Vereniging vir Navorsing en Verligting: 'Nones' en Godsdienstige ervaring in die 21ste eeu. ' Nova Religio 19: 45-64.

Frejer, B. Ernest. 1969. Die Edgar Cayce Companion. Virginia Beach, VA: die ARE Press.

Furst, Jeffrey. 1969. Edgar Cayce se verhaal van Jesus. New York: Coward McCann.

Johnson, K. Paul. 1998. Edgar Cayce in Konteks: Die Leeswerk: Waarheid en Fiksie. Albany, NY: Staatsuniversiteit van New York Press.

Kirkpatrick, Sidney. 2000. Edgar Cayce: 'n Amerikaanse profeet. New York: Riverhead Books.

Lucas, Phillip. 1995. "Die Vereniging vir Navorsing en Verligting: Gestoor deur die Nuwe Era," Pp. 353-61 in Amerika se Alternatiewe Godsdienste, geredigeer deur Timothy Miller. Albany, NY: Staatsuniversiteit van New York Press.

Stearn, Jess. 1967. Edgar Cayce: Die Slapende Profeet. New York: Doubleday.

Sugrue, Thomas. 1997. [1942]."Daar is 'n rivier ...": Die verhaal van Edgar Cayce. Virginia Beach, VA: ARE Press.

Post Datum:
25 Januarie 2018

Deel