David G. Bromley

Museum van Alien Studies

MUSEUM VAN VREEMDE STUDIE TYD

1947 (Julie): 'n UFO-voorval het noordwes van Roswell, Nieu-Mexiko, plaasgevind.

1973: J. Allen Hyne stig die Centre for UFO Studies (CUFOS) in Evanston, Illinois (later die J. Allen Hynek Center for UFO Studies) om UFO-verslagdokumente te versamel en te bestudeer.

1983: Die UFO-museum is in Sonora, Kalifornië, geopen.

1986 (29 Januarie): Volgens 'n UFO het die berg Izvestkovayaon naby die stad Dalnegorsk in Rusland neergestort.

1991: Die Internasionale UFO-museum en -navorsingsentrum is gestig in Roswell, New Mexico.

1990's (laat): Yi-Wen Chen het artefakte in China begin versamel, wat hy glo van buitenaardse oorsprong was.

2003 (14 Junie): Die Museum of Alien Studies, Portland, Oregon geopen.

2010 (22 Mei): Die Museum of Alien Studies is geopen in Taichung, Taiwan.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

Daar is 'n groot aantal UFO-groepe van verskillende soorte regoor die wêreld; groepe met godsdienstige tema is 'n belangrike subkategorie (Lewis 1995; Partridge 2003; Bader, Mencken en Baker 2011). UFO-groepe met 'n godsdienstige onderbou het 'n verskeidenheid inligtingsbronne gebruik om hul mitiese stelsels, rituele praktyke en organisasiestrukture te bevestig. Dit sluit in getuigskrifte van individue wat verslag doen van UFO's, foto's van beweerde UFO's in die lug, tekeninge van vreemdelinge wat individue op die aarde teëgekom het, weergawes deur individue wat rapporteer dat hulle deur vreemdelinge ontvoer is, fisiese bewyse van uitheemse besoek (soos graanskringe, ongewoon hoë bestralingsvlakke by vermeende landingsplekke, en UFO-artefakte). Daarbenewens het diegene wat die aanwesigheid van UFO's en / of vreemdelinge in ons midde ondersteun, sowel navorsingseenhede as museums geskep. Navorsingseenhede sluit in die nou beëindigde Nasionale Ondersoekkomitee oor Lugverskynsels (NICAP) en die Centre for UFO Studies (CUFOS), wat in 1973 gestig is om verslae oor UFO-aktiwiteite te bestudeer. Museums is ook gestig om bewyse te huisves wat die UFO beweer, en sommige museums het uitstallings gehou van beweerde UFO-materiaal. Daar is byvoorbeeld 'n museum in Roswell, Nieu-Mexiko, die terrein van 'n beroemde vermeende UFO-voorval, wat in 2017 geskeduleer moet word (Internasionale UFO-museumwebwerf, Ricketts 2011; Tapie 2017; Testament 2017). Materiaal van 'n gerapporteerde UFO-ongeluk naby die stad Dalnegorsk in Rusland in 1986 (soms die "Russiese Roswell genoem) is in die Las Vegas National Atomic Testing Museum (Daily Mail Reporter 2012) vertoon. Kleiner, minder stabiele museums is in Portland, Oregon (Johns 2003; Portland Alien Museum-webwerf en) en Sonora California ('Museum is Offering 1983') gebou.

Die mees onlangse en grootste museum van vermeende uitheemse materiaal is die Museum van Alien Studies in Taichung, Taiwan, wat in 2010 geopen is. [Afbeelding regs] Dit is geopen nadat Yi-Wen Chen, wat die uitvoerende direkteur van die World Public Welfare Association in Taiwan was, sy persoonlike versameling artefakte wat hy in China versamel het, geskenk het aan die nuwe museum. Yi-Wen Chen het dertien jaar spandeer om die materiaal te versamel, wat glo magnetiese velde bevat wat nie van aardse oorsprong was nie.

Leerstellinge / RITUELE

Die museum leer dat daar vreemde beskawings in die diep ruimte is wat baie meer gevorderd is as die menslike beskawing. Vreemdelinge het 'ligte (elektromagnetiese) liggame.' Nie net is uitheemse beskawings meer gevorderd nie, maar hulle ontwikkel baie vinniger. As gevolg hiervan, “is hul wysheid, menslikheid en dapperheid meer as dié van mense 100 tot 1000 keer en meer!” (Museum van Alien Studies nda). Hulle kommunikeer nie deur taal as mense nie, maar kommunikeer eerder deur elektriese golwe.

Vreemdelinge was die skeppers van die eerste mense; towenaars en hekse was in die eerste groep mense wat deur vreemdelinge geskep is. Sommige lede van uitheemse beskawings woon tans op Aarde, wat ongeveer tien persent van die Aarde se bevolking uitmaak. Hierdie entiteite beskik oor "uitheemse siele wat in liggame vleeslik word as gevolg van die lot, liggaam-sielverbindings, sielaktivering en leiding en opleiding" (Museum van Alienstudies ndc). Uitheemse geeste oefen enorme invloed uit op die menslike liggame waarin hulle woon. Een lid van die museumpersoneel het gesê dat 'Albert Einstein, Adolph Hitler en Sun Yat-sen vir ons almal vreemdelinge was. Hulle was óf groot mans óf uiters boos, wat 'n teken is dat hulle deur uitheemse geeste geraak is ("Taiwan Exhibit" 2010).

Daar is 'n aantal variëteite van vreemdelinge: Wai Lai Aliens, Wai Qi Aliens, Wai Ran Aliens, Wai Sa Aliens, Wai Yi Aliens, Wai Ming Aliens, Wai Dao Ming Aliens, Wai Ji Aliens, Wai Xin Aliens, en Wai You Aliens (Museum of Alien Studies nda). Elke soort uitheemse groep beskik oor eienskappe wat die mensdom kan help en bevorder:

Wai Lai Aliens is die beskermers en voogde van die mensdom.

Daarom beskerm Wai Lai Aliens • Beskerm • Harmonie ens. Onderrig en onderhou: Wedersydse Bystand, Wedersydse Sukses.

Wai Qi Aliens behou die mens se qi (energie) veld.

Wai Ran Aliens is menslikheid se probleemoplossers.

Wai Sa Aliens vernietig om te herskep.

Wai Yi Aliens onderrig en beïnvloed bestuur en beleid vir die mensdom.

Wai Ming Aliens skep en voorsien voorspellings, voorspellings en intuïsies vir die mensdom. Hulle het 'n verhoogde sensitiwiteitstoestand vir die natuur en lewensiklusse.

Wai Dao Ming Aliens skep voorspellings en profesieë wat hoogs akkuraat is.

Wai Ji Aliens help die mensdom om te voltooi en perfeksie in sake.

Wai Xin Aliens help die mensdom om volhard te word en dinge tot die einde te sien, terwyl die oorspronklike bedoeling regdeur die proses behoue ​​bly.

Wai You Aliens help die mensdom om die natuurwette te verstaan ​​en in staat te wees om sake volgens hierdie wette te voltooi.

Omdat die museum die uitheemse artefakte huisves, is die binnelandse energie en magnetiese velde buitenaards eerder as aards. Die artefakte word gebruik om mense te leer hoe om “sterk punte en voordele van vreemdelinge te dupliseer; oor die ewige bestaan ​​van materie en energie; die wêreld en die heelal se bestaanstoestand te verstaan ​​- sodat alle lewe vir ewig kan bestaan ​​”(Museum of Alien Studies nda). Elke artefak in die museum het sy eie unieke energie-eienskappe. Die energie-eienskappe kan deur deelnemers gebruik word om dit te genees en te beskerm, aangesien die toepaslike uitheemse skadelike energie kan transformeer. Individue kan selfs 'n spesifieke uitheemse "borg" kies wat hulle sal beskerm.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

Die 22,000 vierkante meter lange museum, wat in Taichung, Taiwan, geleë is, stel homself voor as die wêreld se eerste museum vir vreemde studies. Die museum definieer sy missie as “Die oordrag en vertaling van buitenaardse kultuur en meganika in menslike taal en konsepte (webwerf Museum of Alien Studies ndb). Yi-Wen Chen is die primêre bydraer tot museum-artefakte; sy is ook uitvoerende direkteur van die World Public Welfare Association, 'n organisasie sonder winsbejag wat leierskapsontwikkeling fasiliteer volgens elke individu se potensiaal '(webwerf Museum of Alien Studies nda). Die direkteur van die museum is Hui-Jun Yang. Die assistent-direkteur, Shirley Hsin-I Liu, het 'n verskeidenheid opleidingstegnieke (Vipassana-meditasie, Isha Yoga, Xian Tian I Ching, Xian Tian Tarot en Xian Tian-mesmasseerterapie) bestudeer wat die krag en potensiaal van u siel laat akkumuleer. van leeftyd tot leeftyd, om geaktiveer te word en omskep in werklike vermoë ”(Hsin-I Liu 2010).

Die middelpunt van die museum artefakte is 'n versameling 1888 uitheemse artefakte, hoofsaaklik uit die persoonlike versameling van Yi-Wen Chen. [Image regs] Die meerderheid van hierdie artefakte is in die Xinjiang-provinsie in China ontdek. Die unieke kwaliteit van hierdie artefakte is dat hulle unieke elektromagnetiese velde bevat wat nie op Aarde voorkom nie. Hierdie velde bevat inligting wat die potensiaal het om talle aspekte van die menslike kultuur dramaties te verbeter en die spoed van menslike evolusie te bevorder.

Kwessies / UITDAGINGS

UFO-eise en aanbiedings van alle soorte (UFO-waarnemings, ontvoeringsnarratiewe, artefakversamelings) word steeds kragtig deur die wetenskaplike gemeenskap uitgedaag (Switek 2012). Soos een kommentator die saak gestel het, “Die enigste feit wat wetenskaplik bevestig is, is dat daar lewensvorme op ander planete is ... dit is moeilik om te bewys dat mense in staat is om met buite-aardse lewensvorme te kommunikeer deur elektromagnetiese golwe ...” (“ Taiwan-uitstalling ”2010). 'N Ander kritikus het gesê dat hierdie bewerings' grootliks sosiale konstruksies is wat geskep word deur interpretatiewe gemeenskappe wat werk om gelowiges en toeriste-pelgrims wat diep betekenisse in heilige geografies soek, te betower '(Ricketts 2011). Terselfdertyd floreer UFO-konferensies, ontvoeringsvertellings, ondersteuningsgroepe, boeke en films. Soos een waarnemer opgemerk het, “Die alternatiewe [wetenskaplike] verhaal is nie baie aantreklik nie, wat verklaar waarom konferensies en museums oor eksistensialisme, indien hulle bestaan, baie kleiner skares sou lok as die" UFO Experience "van Myrtle Beach en die onlangse UFO-verhore van DC" ( Dewey 2013).

IMAGES
Beeld #1: Foto van die Museum van Alienstudie-inskrywingsteken.
Image #2: Foto van sommige van die Museum van Alien Studies artefakte.

Verwysings

Bader, Christopher, F. Carson Mencken, en Joseph Baker. 2011. Paranormale Amerika: Ghost Encounters, UFO-aansigte, Bigfoot Hunts, en ander nuuskierigheid in godsdiens en kultuur. New York: New York University Press.

Daily Mail verslaggewer. 2012. “Authentic Alien Artifact ': Waarom vertoon 'n Smithsonian-gekoppelde museum' regte 'stukke UFO's? Daily Mail, Maart 26. Toegang verkry vanaf http://www.dailymail.co.uk/news/article-2120790/Smithsonian-associated-museum-unveils-exhibit-UFO-extraterrestrial-related-items.html  op 18 Desember 2017.

Dewey, Caitlin. 2013. "Die Vrees wat ons Alien Geloof dryf." Die Washington Post, Mei 14. Toegang verkry vanaf  https://www.washingtonpost.com/news/…/wp/…/the-fear-that-drives-our-alien-belief/ op 18 Desember 2017.

Farrelly, Paul. 2011. “Taiwan se Museum of Alien Studies: 'n nuwe siening van die buitenaardse.” Erelai, Junie 21. Toegang verkry vanaf http://www.erenlai.com/en/item/5613-taiwan-s-museum-of-alien-studies-a-new-view-of-the extraterrestrial.html op 16 Desember 2017.

Hsin-I Liu, Shirley. 2010. “The Soul's Journey: Find Your Way Back Home.” Toegang verkry vanaf https://highestreality.files.wordpress.com/2010/04/reading-for-tiffany.jpg op 12 Desember 2017.

Internasionale UFO Museum webwerf. Toegang verkry vanaf http://www.roswellufomuseum.com/ op 16 Desember 2017.

Johns, Lawrence. 2003. Eerste Museum van Alienstudies open in Portland. " Rense.com, Junie 6. Toegang verkry vanaf http://www.rense.com/general38/port.htm on 16 December 2017.

Lewis, James R. 1995. Die gode het geland. Albany: Staatsuniversiteit van New York Press.

"Museum bied 'n noue ontmoeting met UFO-studies aan." 2012. New York Times, Desember 12. Toegang verkry vanaf http://www.nytimes.com/1983/12/12/us/museum-is-offering-a-close-encounter-with-ufo-studies.html  op 16 Desember 2017.

Museum of Alien Studies webwerf. nda “Inleiding.” Toegang verkry vanaf https://museumofalienstudies.wordpress.com/introduction/ op 15 Desember 2017.

Museum van Alienstudie webwerf. ndb "World's First." Toegang verkry vanaf https://museumofalienstudies.wordpress.com/worlds-first/ op 12 Desember 2017.

Museum van Alienstudie webwerf. ndc "Hoekom is die Museum van Vreemde Studies hier op Aarde?" Toegang verkry vanaf https://museumofalienstudies.wordpress.com/why-earth/ op 12 Desember 2017.

Partridge, Christopher, ed. 2003. UFO Godsdienste. New York: Routledge.

Portland Alien Museum webwerf. en die geskiedenis van PAM. Toegang verkry vanaf http://portlandalienmuseum.com/history/ op 16 Desember 2017.

Ricketts, Jeremy. 2011. "Land van (Re) Betovering: Toerisme en Heilige Ruimte in Roswell en Chimayó, New Mexico. "  Blaar van die Suidwes  53: 239-61.

Switek, Brian. 2012. "Die Idiocy, Fabrications en Lies of Ancient Aliens." Smithsonian.com, Mei 11. Toegang verkry vanaf https://www.smithsonianmag.com/science-nature/the-idiocy-fabrications-and-lies-of-ancient-aliens-86294030/ op 18 Desember 2017.

"Taiwan-uitstalling beoog om vreemdelinge te laat woon in ons midde." 2010. China Daily, Maart 26. Toegang verkry vanaf http://www.chinadaily.com.cn/hkedition/2010-03/26/content_9644251.htm op 16 Desember 2017.

Tapia, Leonard. 2017. UFO Museum in Roswell om moderne opdatering te kry. KOB4, Maart 24. Toegang verkry vanaf http://www.kob.com/new-mexico-news/ufo-museum-in-roswell-to-get-modern-update/4435533/ op 16 Desember 2017.

Wills, Matthew. 2017. "Roswell, heilige heiligdom van UFO entoesiaste."  JSTOR Daily, Julie 8. Toegang verkry vanaf https://daily.jstor.org/roswell-sacred-shrine-of-ufo-enthusiasts/ op 16 Desember 2017.

Wong, Edward. 2016. "China-teleskoop om 9,000-dorpenaars te verjaag in die jag vir ekstraterrestriale." New York Times, February 17. Toegang verkry vanaf https://www.nytimes.com/2016/02/18/world/asia/china-fast-telescope-guizhou-relocation.html on 18 December 2017.

Post Datum:
20 Desember 2017

Deel