Lyn Millner

Lyn Millner is die skrywer van The Allure of Immortality: An American Cult, a Florida Swamp, and a Renegade Prophet (University Press of Florida 2015). Die boek is 'n niefiksie-verhaal oor Cyrus Teed en sy volgelinge, die Koreshans - godsdienstige utopiërs wat aan die begin van die vorige eeu geleef het. Millner stig die joernalistiekprogram aan die Florida Gulf Coast University in Fort Myers, Florida, waar sy medeprofessor in joernalistiek is. Sy het 'n MFA in kreatiewe skryfkuns (1999) aan die Florida International University, waar haar spesialiteit nie-fiksie was. Haar radioverhale en essays is uitgesaai op National Morning Edition se "Morning Edition" en "Weekend Edition" en op American Public Media se "Marketplace". Haar drukwerk verskyn in die New York Times, USA Today, Oxford American, die Hollywood Reporter en die tydskrif Boca Raton.

Deel