Christopher Helland

Ashtar-bevel


FONDS / GROEPGESKIEDENIS

1910 (10 Maart): George Van Tassel is gebore.

1947: George Van Tassel verhuis sy gesin na Giant Rock, Kalifornië, waar hy 'n klein landingsbaan, 'n gasteplaas en 'n koffiewinkel ontwikkel.

1948: George Van Tassel stig die "Broederskap van die kosmiese Christus."

1952: George Van Tassel stig die 'Ministerie van Universele Wysheid'.

1952 (18 Julie): George Van Tassel beweer dat hy telepaties gekanaliseerde boodskappe ontvang het van 'n buitenaardse naam Ashtar.

1952: Robert Short het die Ashtar-boodskappe bevorder, die Ashtar-bevel gestig en ook Ashtar gekanaliseer.

1953 (24 Augustus): George Van Tassel beweer 'n fisieke ontmoeting met buitelanders en 'n UFO-ervaring.

1953: Robert Short beweer 'n fisieke ontmoeting met buitenaardse mense en 'n UFO-ervaring.

1953-1977: George Van Tassel het jaarlikse Giant Rock Ruimtevaartuigkonvensies aangebied, met die bywoning van so 11,000.

1977: Thelma B. Terrill (Tuella) stig die "Ashtar Galactic Command"

1978: George Van Tassel is oorlede.

1982: Tuella gepubliseer Project World Evacuation by the Ashtar Command en het mense gewaarsku dat massa-ontruimings van die planeet op hande is.

1986: Yvonne Cole het haar volgelinge gewaarsku dat die vernietiging van die aarde in 1994 sou plaasvind en dat die Ashtar Command die planeet sou ontruim.

1994: Ashtar Command-lede beweer dat die "lift-off" -ervaring plaasgevind het en dat lede deur "fisiese vibrasie-oordrag" aan boord geneem is. Hierdie geleentheid heet 'The Pioneer Voyage'.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

George Van Tassel is in 'n middelklas-familie in Jefferson, Ohio, in 1910 gebore. Nadat hy hoërskool voltooi het, het hy na Kalifornië in 1930 verhuis waar hy vir 'n tyd as 'n werktuigkundige gewerk het. Dit was daar dat hy Frank Critzer ontmoet het, 'n prospekteerder wat in die Kalifornië-woestyn naby die sewe-storie-bouler, Giant Rock, gewoon het. In 1947 het George Van Tassel sy gesin na Giant Rock, Kalifornië verhuis waar hulle in ondergrondse kamers onder Giant Rock gewoon het wat Critzer uitgegrawe het toe hy 'n klein landingstrook, 'n gastehuis en 'n koffiewinkel ontwikkel het. Op hierdie plek, in die woestyn naby die Yucca Valley, het Van Tassel gereeld boodskappe van bonatuurlike wesens ontvang en beweer dat hy sy ware wese gevind het en sy innerlike stem kon hoor.

Van Tassel [Beeld regs] het eers die Broederskap van die Kosmiese Christus in 1948 gevestig, toe die Ministerie van Universele Wysheid in 1952. Die Broederskap van Kosmiese Christus was 'n klein groepie wat weekliks by Giant Rock vergader het vir meditasie en kanaliseringsessies. Begin met 1949, boodskappe wat tydens hierdie vergaderings ontvang is, is aangeteken as "Die Golden Destiny." Soos beskryf aan lede van laasgenoemde groep in 'n 1968 nuusbrief, stel Van Tassel dat

'Dit lyk asof ek 'n gebied van goue mis binnegaan ... Binne hierdie' goue digtheid ', wat in sy (sic) mate grensloos lyk, hoor ek 'n sagte resonante stem hierdie woorde spreek. Terwyl ek die woorde hoor, word dit kortweg afgeneem of op die band vasgemaak, terwyl ek hardop herhaal wat ek hoor ... Dit lyk asof almal lyk asof dit in die eerste persoon van God praat. Moontlik kan ek net vertel hoe ek die woorde ontvang en opneem ”(Van Tassel 1968: 15).

Die stigting van die tweede groep val saam met boodskappe wat Van Tassel beweer dat hy op 6 Januarie 1952 telepaties ontvang het van wesens in ruimteskepe (vlieënde pierings) wat naby die planeet kom. Die Ministerie van Universele Wysheid het homself bevorder as 'n wetenskaplike navorsingskonsortium wat belangstel in die 'UFO-ervaring'. Alhoewel die navorsing ook ondersoek ingestel het na vorme van geestelike genesing, was die primêre fokus op die versameling en ontleding van inligting rakende UFO-aktiwiteite.

Van Tassel se eerste kontak met Ashtar (die "opperhoof" of kommandant van al die intergalaktiese magte) is op 18 Julie 1952 gerapporteer. Hierdie eerste kontak was nie 'n tradisionele vorm van kontak met mekaar nie, maar Van Tassel het beweer dat hy ontvang telepatiese uitsendings wat deur gevorderde buitenaardse toestelle gestuur word. As 'n vorm van ESP beweer hy dat hy in 'resonansie' was met die boodskappe wat gestuur word en dat hy deur sy gedagtes en liggaam deur sekere tegnieke, insluitend meditasiepraktyke, in staat was om kontak met die buitewêreld te behou. Van Tassel het tydens weeklikse kanaliseringsessies, oefensessies en retraites by Giant Rock ander die tegnieke geleer wat hy beoefen het en verdere kommunikasie met buitelanders aangemoedig om hierdie vorm van telepatie te dink.

Van Tassel het voortgegaan om boodskappe uit 'n aantal ruimtelike wesens te kommunikeer (bv. Portla, Maxslow, Lax, Blaroc, Noot, Vela, ens.); Die Ashtar-boodskappe is egter prominensie gegee, aangesien hulle beweer word van die belangrikste en kragtige buitenaardse patrollie van die sterrestelsel. Hierdie eerste boodskappe is in die boek gepubliseer in 1952 deur Van Tassel. Ek rooi 'n vlieënde skottel: Die geheimenisse van die vlieënde skottelgoed onthul . Alhoewel die boek daarop dui dat die skrywer in 'n vlieënde piering gery het, is die boek in effek net 'n opsomming van die boodskappe wat Van Tassel ontvang het van wesens in vlieënde pierings.

Op Augustus 24, 1953, het Van Tassel beweer dat 'n ruimtetuig wat by die landingstrook in Giant Rock en 4-vreemdelinge geland het, hom gekontak het, is 'n persoon. Hy het verklaar dat die vliegende skottel 'n verkenningsskip was wat bestuur word deur 'n wese met die naam 'Solgonda' wat gestuur is vanaf 'n groter moederskip wat van Venus na die aarde gereis het. Terwyl hy op die skip was, het hy beweer dat hy die inligting en 'n formule gekry het om 'n tydmasjien te bou (F = 1 / T). Op grond van hierdie kontak het Van Tassel in 1954 met die bou van die "Integratron" op sy eiendom by Giant Rock begin. [Afbeelding regs] Die Integratron was 'n groot koepelvormige gebou wat, na voltooiing, onder meer geglo het dat dit die menslike selstrukture kan verjong en die lewe van 'n persoon kan verleng. Van Tassel het geld ingesamel vir die konstruksie deur donasies aan te vra deur middel van die nuusbrief van die Ministerie van Universele Wysheid en openbare redevoering. Daar is gerugte dat Howard Hughes ('n voormalige werkgewer van Van Tassel) aansienlik tot die projek bygedra het.

Tesame met Van Tassel se UFO-kontakervaring in 1953, het hy die jaarlikse Giant Rock-ruimtetuigkonvensies (1953-1977) begin aanbied, wat gereeld duisende deelnemers getrek het. Teen 1955 het die UFO-byeenkomste wat by Giant Rock gehou is, gereeld die 'wie's wie' van die huidige UFO-kontakpersoneel gelok, waaronder Truman Bethurum, Kenneth Arnold, George Adamski en Charles Laughead. Die bywoning is tot 11,000 1957 aangeteken, en in XNUMX Life Magazine gestuur fotograaf Ralph Crane om die geleentheid te dek. Gepubliseer Mei 27, 1957 as die storie "A Saucer Session for Space Ship Sighters", het die artikel 'n aantal rekeninge van deelnemers oor ET ontmoetings en hul reise op ruimteskepe na Mars, Venus en die Maan gegee. Die artikel noem Van Tassel en sy UFO-ontmoeting saam met gebeure wat deur Truman Bethurum, Ruth May Weber en Howard Menger gerapporteer is (Life Magazine 1957: 117-18).

As groter skare begin met die Giant Rock konvensie, het Van Tassel 'n bietjie van 'n bekende geword en het hy gereeld gepraat oor radio- en televisieprogramme wat sy ontmoetings met UFO's, die UFO-kontakgangervaring en Ashtar bevorder. Aangesien Ashtar en die Ashtar-kommando ('n term wat gebruik word om die groot galaktiese vloot te beskryf om die melkweg te beskerm) gewild geword het, het baie mense begin aanspraak maak dat hulle ook boodskappe van Ashtar kon kanaliseer.

As gevolg van vrae oor die outentieke Ashtar Command-boodskappe, en kontak met die outentieke Ashtar, het skelms tussen Van Tassel en ander mense ontwikkel wat destyds boodskappe gekanaliseer het. Van Tassel het sy kontak met Ashtar bevorder as 'n vorm van telepatie en iets wat wetenskaplik was eerder as die spirituele gebruik van kanalisering. Van Tassel het nooit beweer dat hy die enigste persoon was wat deur Ashtar gekontak is nie, maar hy was krities oor 'n aantal mense wat Ashtar-boodskappe aangebied het, veral die wat deur Robert Short bevorder is. Soos Van Tassel in 1952 gesê het: “Om jouself en jou intelligensie aan liefde of ligwesens te gee, veroorsaak passiewe denke en vertraging van persoonlikheid. Wetenskap en spiritualiteit is een, nie 'n verdeelde onderwerp nie. Die Ashtar of Ashtar Command is 'n ware persoonlikheid, hierdie persoonlikheid is 'n kloon van die oorspronklike Ashtar. U KAN nie ruimte-intelligensie 'kanaliseer' nie. ”

Teen die einde van 1952 was daar 'n duidelike verdeling tussen die Ministerie van Universele Wysheid en die Ashtar-bevel wat begin is Robert Short. [Image right] Kort beweer dat sy vorm van kanalisering plaasgevind het toe 'n mens hul liggaam afstaan ​​sodat 'n ander intelligensie deur hulle kan kommunikeer. Kort het ook beweer dat hy ET boodskappe deur outomatiese skryfwerk kan ontvang. In sy boek, Uit die Sterre: 'n Boodskap van Buitenaards, een van die eerste boodskappe wat kort aansprake in die 1950's van ET's ontvang het, sê vir hom om na Giant Rock, Kalifornië, te reis en Van Tassel te vind. Baie van die boek is gewy aan die verduideliking van die kanaliseringsgebeurtenisse wat met Van Tassel en ander plaasgevind het toe hulle met die ET's in verbinding getree het. Dit het ingesluit die gebruik van kortgolf- en HAM-radio- en selfs televisie-uitsendings. Aangesien Short boodskappe van Ashtar begin ontvang, waarsku een van sy eerste boodskappe teen 'valse profete en leiers'.

Gedurende dieselfde jaar maak die Ministerie van Universele Wysheid dit duidelik dat Short nie in kontak was met die oorspronklike Ashtar nie, en dat George Van Tassel nooit van mnr. Short se organisasie verskil het nie. Die Ashtar Command het die geestelike aard van kontak tussen Ashtar en mense benadruk en teen 1955 het verskeie "mediums" en "psychics" boodskappe begin bevorder. Saam met geestelike verbindings, het kontakpersone ook meer fisiese ontmoetings begin eis wat ruimteskepe, buitenaardse weelde en lewe op ander planete beskryf, waaronder die maan, Venus en Mars. Teen hierdie tyd het Robert Short ook fisiese kontak met buitenaardse mense geëis.

Na hierdie skeuring eis Van Tassel ekstra gesag om boodskappe te verifieer en ook kontakervarings te noem: 'In my kontak met vier mans wat op 4 Augustus 24 hier aangeland het, het hulle my inligting gegee wat hulle vir my gesê het om as' sleutel 'te gebruik outentieke te vestig. Of skelm, kontakpersone in die toekoms ”(Van Tassel 1953: 1957). Deur hierdie 'sleutel' sou Van Tassel bevestig of ontken dat individue behoorlik boodskappe gekanaliseer het en ware UFO-ontmoetings gehad het.

Terwyl Van Tassel die aanbieding van die Giant Rock Ruimtevaartuigkonvensies aangehou het, het hy ook sy telepatiese kommunikasie met buitenaardse persone openbaar. Op die hoofplatform wat sprekers tydens die byeenkoms gebruik het, het hy byvoorbeeld in 1958 gesê: “NOU met wie praat ek? Wel, iemand anders hou aan! BESLUIT DIT, JY SKRYF OM MY! Kom ons besluit oor wie vanaand die gesprek gaan voer!… EK IS KNUT. EK BRING JOU LIEFDE. ” Terwyl die kanalisering voortgegaan het, het Van Tassel die tipe vlieënde piering wat Knut gebruik, beskryf en ook die ligging daarvan (Bishop en Thomas 1999). Ondanks die kanalisering blyk dit dat Van Tassel sy leerstellings verskuif het om meer op die UFO-ervaring as 'n fisiese manifestasie te fokus. In sy 1956-boek, In hierdie wêreld en weer terug: 'n Moderne Bewys van die Oorsprong van die Mensdom en sy Retrogressie van die Oorspronklike Skepping van die Mens, daar is geen sprake van Ashtar nie. In werklikheid verwys geen van Van Tassel se latere boeke of nuusbriewe na Ashtar of die Ashtar Command nie.

Wat meer opvallend word, is die interpretasie van Van Tassel van Bybelse tekste om sy oortuiging te ondersteun dat buitenaardse mense uit die buitenste ruim al lank met mense op aarde verkeer. Hy voer aan dat dit 'n misverstand van mense was, gegrond op hul kultuur en wetenskaplike vlak wat destyds die indruk gewek het dat hierdie wesens gode of engele is.

"Ek maak nie 'n godsdiens uit enigiets nie. Ek probeer eers in hierdie tyd verduidelik wat die bygelowige mense van 'n ander tyd die gebeure tot die beste van hulle wete laat opneem - toe hulle die swakste wetenskaplike ding nie verstaan ​​het oor wat 'n wolk of 'n vuurkroon veroorsaak het nie. Ek probeer slegs om verskynsels wat plaasgevind het toe te verklaar, nou in die huidige begrip van moderne elektriese wetenskap. Ek probeer wetenskaplik bewys dat godsdiens 'n realiteit is, in plaas van 'n ontasbare, bygelowige mite. Ek verander niks wat godsdienstige boeke sê nie. Ek verduidelik net wat die verskynsels veroorsaak het wat die mense nie verstaan ​​het nie "(Van Tassel 1976: 26).

Ten spyte van die feit dat Van Tassel sy fokus op die Ashtar-boodskappe verskuif het, was Ashtar en die konsep van 'n galaktiese agentskap wat voorberei om mense van die aarde te beskerm of te red, bekend in verskillende UFO-groepe en kontakbewegings. Robert Short het voortgegaan om hierdie vorm van boodskap te bevorder, en talle bekende mediums en lede van spiritualistiese bewegings beweer dat hulle deur Ashtar gekontak is. Dit het Richard Miller, Elouise Moeller, mev. EP Hill en Marian Hartill ingesluit. Aangesien baie van hierdie mense betrokke was by spiritistiese bewegings, soos die I Am Society, is dit geen verrassing dat die boodskappe van Ashtar begin verander het om 'n meer geestelike dimensie aan te neem nie. Alhoewel die boodskappe in die 1950's steeds gefokus was op die dreigende aankoms van groot aantal fisiese ruimtetuie om mense hier op aarde te help.

Die aanvanklike beskrywings en rekeninge van die Ashtar-boodskap is gefokus op intervensie met wetenskaplike ontwikkelings op Aarde. In die gekanaliseerde rekeninge van Van Tassel, Robert Short en ander, word Ashtar aangebied as 'n fisiese wese op 'n baie regte ruimte sending. Hy is die bevelvoerder van 'geallieerde ruimtekragte' wat op 'n dringende interstellêre missie ontplooi word om die mensdom te red van sy eie vernietigende ontwikkelings. Daar is slegs 'n minimale hoeveelheid geestelike taal in die vroeë boodskappe, met baie van die fokus op die tegniese aspekte van meer gevorderde wesens, die tale wat hulle gebruik, die struktuur van die Ashtar-magte en pseudowetenskaplike inligting rakende energiebronne, kommunikasiefrekwensies, ruimte skepe en futuristiese tegnologieë.

Byvoorbeeld, in 1955 het Elouise Moeller 'n vraag en antwoord sessie van die Ashtar-kommando oor hul skepe, ruimtereise, die lewe na die dood en die lewe op Venus gekanaliseer. Sy het geglo dat 'n vloot ruimtetuig van die Ashtar-bevel op enige tyd op Aarde sal aankom. Adelaide J. Brown gekanaliseer boodskappe wat die tipes wesens wat op die ander planete in die sonnestelsel leef, en hoe Ashtar inligting verskaf oor die bou van 'n ruimteskip aan 'n wetenskaplike op aarde "van die hoogste kaliber" waarna ons kan reis na die ander planete om te kommunikeer.

Namate die boodskappe van Ashtar toegeneem het, was daar groot afwagting dat groot aantal buitelandse skepe op die aarde sou land om mense te help en oorloë, hongersnood, regeringskorrupsie en dies meer te beëindig. Alhoewel Robert Short die Ashtar-boodskap aangehou het, was hy nie die leier van die groep nie. In werklikheid het tientalle mense opregte kontak met Ashtar geëis en was daar 'n aantal botsende boodskappe, wat almal eindig met mislukte profesieë rakende die fisiese aankoms van Ashtar op die planeet.

Met die voortgesette probleme wat verband hou met die inhoud van boodskappe, die gebrek aan 'n sentrale gesag, en selfs die Konsolidasie van die beweging, kanalisering, het Ashtar in die gewildheid aan die einde van die 1960s begin toeneem. Die hele konsep Ashtar kon destyds verlore gewees het as dit nie vir die werk van 'n charismatiese kanalisator, Tuella (Thelma B. Terrill), in die 1970s en 1980s gedoen was nie. [Image regs]

Alhoewel Tuella inligting uit tradisionele teosofiese opgevolgde meesters (bv. Saint Germain) gekanaliseer het, het sy ook deurlopende inligting oor die ondernemings van die Ashtar-bevel en ander buiteaardse magte aangebied. Haar twee gewildste boeke, Project World Evacuation (1982) en Ashtar: 'n Huldeblyk (1985), het gedetailleerde en ingewikkelde inligting oor Ashtar en die Galactic Command aangebied. Vir die grootste deel het haar vroeëre boodskappe epiese verhale van stryde tussen goeie en bose buitemagte ingesluit, en Ashtar word ook duidelik uitgebeeld as 'n fisiese wese wat fisiese ruimtetuie beveel. Namate Tuella se boodskappe ontwikkel, is Ashtar in wese 'n 'vlees en bloed' wese wat op pad na die aarde is om die ontruiming van geselekteerde individue te help voor die aanvang van wydverspreide apokaliptiese vernietiging. Tuella skryf in sy fisieke voorkoms Ashtar: 'n Huldeblyk (1985: 4):

Ek is sewe voet lank, met blou oë en 'n byna wit gelaat. Ek is vinnig in beweging en word beskou as 'n begripvolle en medelydende leier. Ek is toegewyd aan die beginsels en leerstellings van Our Radiant One, en ek verteenwoordig die Twaalfde Koninkryk en die Groot Sentrale Hiërargie. Die naam 'Ashtar' het my deur die Universele Hiërargie toegeken vir my beroep as bevelvoerder van die Intergalaktiese vloot wat hierdie halfrond bedien.

Project World Evacuation, is wyd versprei in die 1970's voordat dit die eerste keer in 1982 gepubliseer is en die eerste "amptelike boodskap" van die Ashtar Command, soos deur Tuella gekanaliseer, verteenwoordig. Anders as Van Tassel se boodskap dat die aarde gewaarsku sou word deur die toets van die waterstofbom, het Tuella beweer dat die meeste lewe op aarde vernietig gaan word deur 'onderbrekings van die magneetveld'. Die ontwrigting is blykbaar die gevolg van duisende jare van negatiewe energie wat in die atmosfeer opgebou het.

Tuella het die Ashtar-verhaal ontwikkel om ingewikkelde hiërargieë van buitenaardse magte en 'n hele kosmologie met miljoene ruimteskappe in te sluit, verloof en voorberei om mense van planeet Aarde te verwyder. Volgens haar boodskappe sal slegs mense wat bereid was om na Ashtar te luister en nou saamwerk met die ET-magte gered word. Diegene wat agtergelaat word, moet jare van verdrukking en uiteindelike vernietiging verduur. Nadat die aarde deur hierdie vernietigende fase geslaag het, sou die planeet herbou en ontwikkel word sodat diegene wat terugkeer in 'n "goue era" sou kon lewe.

Aangesien die beloofde skepe nooit opgedaag het nie, het Tuella se boodskap van direkte fisiese ingryping na indirekte geestelike hulp van ver af begin skuif. Na voortgesette mislukte profesie, het Tuella se boodskap minder inhoud aangaande fisiese UFO's gehad en toenemend die geestelike aard van bevryding en die godsdienstige leerstellings van Ashtar beklemtoon. In werklikheid het sy die Ashtar Command verander om 'n meer tradisionele vorm van teosofiese beweging te word. Uiteindelik het Ashtar na vore gekom as 'sterk ontwikkelend in die boonste wêrelde, baie invloedryk ... gelyk aan en dikwels buite die kragveld, selfs as Ascended Masters.' Tuella het hierdie verskuiwing in haar boek meer eksplisiet begin maak Here Kuthumi: Wêreldboodskap vir die komende dekade (1985), wat fokus op die behoefte aan geestelike redding eerder as buitenaardse ingryping. Kort voor haar dood het Tuella gepubliseer Ashtar: Ontbloot die geheime identiteit van die magte van lig en hul geestelike sending op aarde (1994) en haar finale volume gekanaliseerde boodskappe, 'N Nuwe Boek van Openbaring (1995), waar sy 'n apokaliptiese weergawe van die toekoms voorlê, moet die menseregtespanning 'n hemelvaart of oorgang tot 'n geesteliker manier van wees as dit oorleef.

Ondanks Tuella se verskuiwing van buiteaardse ontruiming van die planeet na geestelike hemelvaart van die mensdom na 'n hoër dimensie, het verskeie Ashtar-kanaliseerders voortgegaan met 'n meer UFO-gebaseerde kosmologie. Dit het die vorming van 'n samehangende beweging na die Tuella Ashtar Command problematies gemaak. Selfs met Tuella se verskuiwing na 'n meer geestelike vorm van transformasie, het verskeie mense wat beweer dat hulle Ashtar gekanaliseer het, voortgegaan met die bevordering van Aarde-ontruimingscenario's, massa-landing van UFO's en immanente fisiese kontak as deel van hul boodskap.

Yvonne Cole, wat Ashtar sedert 1986 gekanaliseer het, het haar volgelinge gewaarsku dat die vernietiging van die aarde in 1994 sou plaasvind. Haar kanalisering bevorder die buiteaardse komponent van die Ashtar-boodskap en belowe volgelinge dat hulle nodig is vir spesifieke intergalaktiese pligte nadat hulle was van die planeet verwyder. Hierdie rolle het ingesluit om as raadgewers, ambassadeurs en vredesmagte tussen uitheemse rasse en mense op te tree. Sy het gedetailleerde inligting gekanaliseer oor die aard van Ashtar se skepe, die verskillende soorte ruimtewesens en vreemdelinge wat deel uitmaak van Ashtar Command, en baie gedetailleerde instruksies rakende 'planeet Aarde-ontruiming'.

Namate 1994 gekom en gegaan het en geen massalandings plaasgevind het nie, het die boodskappe ontwikkel om riglyne in te sluit vir wat as 'outentieke' Ashtar-kommunikasie beskou moes word teenoor boodskappe wat van negatiewe vreemdelinge of gevalle engelwesens gekommunikeer is om Ashtar sleg te laat lyk. Met die groeiende gebruik van die internet deur die groep in die 1990's met Usenet en IRC, daarna met die WWW en Ashtar.org in 1998, het die Ashtar Command 'n meer eenvormige weergawe van die leerstellings aangebied. Kwessies van mislukte profesieë, hetsy deur Ashtar-boodskappe in die vyftiger- of negentigerjare, is geklassifiseer as verkeerde inligting wat aangebied word deur negatiewe ruimtelike wesens in die boonste atmosfeer wat 'uitsendings' onderskep en 'ontvangers' mislei het. 'N Belangrike verhaal het in hierdie tyd ontwikkel wat beweer het dat verskeie jong lede van die Ashtar Command oorgeloop het en dat hulle eintlik verantwoordelik was vir die meeste foutiewe landingsdatums wat aan kanale gegee is.

Aangesien die groep deur middel van aanlynverbindings begin verenig het, is 'n stel van twaalf riglyne opgestel om as 'n vorm van mandaat vir die Ashtar-bevelbeweging te funksioneer en om die geloofstelsel so te struktureer dat kanaliste meer uniform in hul boodskappe sal wees. Die nuwe riglyne erken dat daar miljoene ruimteskappe voortdurend in die omgewing van die Aarde is, maar dat hierdie "voogskepe" nooit op die planeet sou ingryp nie, tensy daar 'n derde wêreldoorlog of 'n astrofisiese ramp was.

Alhoewel daar 'n groter struktuur was om die verhaal te beperk, in 1994, wat dalk saamval met die mislukte profesie van 'n massascenario wat deur Cole beken is, het 'n groep van die Ashtar-bevel beweer dat hulle die "ophef-ervaring" gehad het. Die groep deur die Ashtar-netwerk gekommunikeer dat hulle die "Pioneer Voyage" ervaar het en deur middel van 'n "fisiese vibrasie-oordrag" na ruimteskepe opgeneem is. Dit het die menslike bewussyn (of soms die "etheriese liggaam") van die fisiese dimensie opgewek en oorgedra na die "ligte skepe."

Meer as 250 mense het deelgeneem aan die tweede "Lift-off Experience" deur middel van 'n vorm van begeleide meditasie. Na afloop van die geleentheid het die groep verklaar dat daar 'n permanente portaal tussen die Aarde en die Ashtar-bevelskepe oopgemaak is en dat enige lede van die groep nou hul vibrasie kan laat haal om na die skepe vervoer te word. Die "Lift-off Experience" het betrekking op 'n proses van agtstappe wat die mantra herhaal: "EK is 'n voog van die Lig, EK IS Liefde in aksie hier, saam met die Ashtar-bevel. Ek is toegewy aan die Koninkryk van God op Aarde, Interplanetêre Genootskap en Universele Vrede. "Die reis van die lid moes plaasvind tydens 'n meditatiewe of selfs slaapstaat en later later aan die individu openbaar gemaak word in een of ander vorm van bewuste herroeping.

Terwyl die Pioneer Voyage voortgegaan het, het 'n kerngroep Ashtar Command-lede uit Australië gedetailleerde weergawes van hul tyd aan boord van Ashtar se skepe begin plaas. Hulle het dinge beskryf soos die ontwerp van die skepe, die uniforms wat hulle aangehad het, woonhuise en ander inligting oor hul avontuur. Ander lede het toe soortgelyke boodskappe aanlyn begin plaas en hul aktiwiteite en rolle in Ashtar Command bespreek. Lede wat beweer dat hulle nie die ervaring gehad het nie, is aangemoedig om aan te hou deelneem, en in sommige gevalle is selfs meegedeel dat hulle aan boord van die skepe gesien is, maar dat hulle die gebeurtenis eenvoudig nog nie herinner het nie.

Deur 'n aantal webwerwe bly die Ashtar-kommandebeweging inligting oor gevorderde buitenaardse wesens. Verskeie terreine is die sleutel tot hierdie beweging, insluitend Ashtarcommandcrew.net, Ashtarcommand.org, Ashtar.galactic2.net, en die Ashtar Command Tribe op Facebook.

Leerstellinge / oortuigings

Daar was twee hoofkomponente vir Ashtar se leerstellings en oortuigings: 'n vroeë apokaliptiese komponent, en 'n latere goddelike Ashtar-komponent.

In die vroeë boodskappe wat deur Van Tassel bevorder is, het Ashtar met 'n groot apokaliptiese kommer oor die ontwikkeling en toetsing van die waterstofbom gepraat. Volgens die boodskappe sal detonasie van die toestel katastrofiese vernietiging van die Aarde en ook hierdie gedeelte van die sterrestelsel veroorsaak. Die meeste van die leerstellings in daardie tyd het gefokus op 'n geweldige behoefte om die planeet te red en ook voor te berei vir 'n moontlike evakuasiescenario as dinge nie goed gevaar het nie. In die kommunikasie wat Van Tassel ontvang het, is hy inligting gegee dat hy aan die Amerikaanse regering moet kommunikeer om die toets van hierdie wapen te stop. Die eerste boodskap deur Van Tassel van Ashtar op Julie 18, 1952, is in die boek gepubliseer Ek rooi 'n vlieënde skottel soos volg (1952: 30-32):

Haag vir julle die wesens van Shan, ek groet jou in liefde en vrede. My identiteit is Ashtar, kommandant quadra sektor, patrolliestasie Schare, alle projeksies, alle golwe. Groete, deur die Raad van die Sewe Ligte, is jy hier gebring, geïnspireer met die innerlike lig om jou medemens te help. Jy is sterflinge en ander sterflinge kan net verstaan ​​wat hulle medemens kan verstaan. Die doel van hierdie organisasie is om die mens van homself te red. 'N Paar jaar gelede het u kernfisici die "Boek van Kennis" binnegedring; hulle het ontdek hoe om die atoom te ontplof. Disgusting soos die resultate was, dat hierdie krag vir vernietiging gebruik moet word, word dit nie vergelyk met dit wat dit kan wees nie. Ons is nie bekommerd oor hul ontploffing van plutonium en UR 235, die Uranium-moederelement nie; hierdie atoom is 'n inerte element. Ons is egter bekommerd oor hul poging om die waterstofelement te ontplof. Hierdie element is die lewe wat saam met vyf ander elemente in die lug wat jy asem haal, in die water wat jy drink, in die samestelling van jou fisiese stof, waterstof. Hul pogings op die gebied van die wetenskap was suksesvol in die mate dat hulle nie tevrede is met die lauwerye van 'n mag buite hul gebruik nie, nie tevrede met die totale vernietiging van 'n hele godheid op 'n slag nie. Hulle moet iets vernietigender hê, hulle het dit. Wanneer hulle die waterstofatoom ontplof, sal hulle die lewe op hierdie planeet blus. Hulle tink met 'n formule wat hulle nie verstaan ​​nie. Hulle vernietig 'n lewensverskillende element van die Creative Intelligence. Ons boodskap aan u is hierdie: u sal alle inligting wat u aan u gestuur het, aan u regering voorlê. U sal versoek dat u regering onmiddellik kontak sal maak met alle ander aardse nasies, ongeag politieke gevoelens. Baie van jou fisici, met 'n innerlike persepsie-ontwikkeling, het geweier om iets te doen met die ontploffing van die waterstofatoom. Die ontploffing van 'n atoom van inerte stowwe en dié van 'n lewende stof is twee verskillende dinge. Ons is nie bekommerd oor hul doelbewuste vasberadenheid om die mensdom te blus en hierdie planeet in 'n slinger te verander nie. U materialisme sal nie saamstem met ons poging om die mensdom te waarsku nie. Wees verseker, hulle sal ophou om die lewe te gee wat atome gee, of ons sal alle projekte wat daarmee verband hou, uitskakel. Ons missies is vreedsaam, maar hierdie toestand het voorheen plaasgevind in hierdie sonnestelsel en die planeet, Lucifer, is geskeur. Ons is vasbeslote dat dit nie weer sal gebeur nie. Die regerings op die planeet Shan het toegegee dat ons van 'n hoër intelligensie is, hulle moet ook erken dat ons van 'n hoër gesag is. Ons moet dus nie hul geboue betree om te weet wat hulle doen nie. Ons het die formule wat hulle graag wil gebruik. Dit is nie bedoel vir vernietiging nie. U doel hier was om 'n ontvanklikheid te bou wat ons met u planeet kon kommunikeer, want deur die aantrekking van ligte stowwe atome, patrolleer u u heelal. Aan jou regering en aan jou mense en deur hulle aan alle regerings en alle mense op die planeet van Shan, aanvaar die waarskuwing as 'n seën wat die mensdom kan oorleef. My lig, ons sal hier in kontak bly by hierdie kegel van ontvanklikheid.

Van Tassel se pogings om die Amerikaanse regering te beïnvloed, het op dowe ore geval as dit hulle enigsins bereik het. Die weiering van die regering om met Van Tassel in gesprek te tree en die boodskappe wat hy van Ashtar gekanaliseer het, het 'n spanning geskep in die boodskappe wat gevolg het, met die ontwikkeling van 'n verhaal wat die regering skilder as 'n bond met donker en sinistere magte. Terwyl Van Tassel voortgegaan het om boodskappe aan te bied, word Ashtar beskou as 'n bevrydende fisiese krag in konflik met negatiewe ruimtelike wesens wat die aarde en sy inwoners beïnvloed. Ten spyte van hierdie konflik word die Ashtar-magte voorgestel as beter as enige ander mag in die sterrestelsel, of hulle nou hier op aarde is of uit die buitenste ruimte kom. Op 1 Augustus 1952 begin die boodskap van Van Tassel soos volg (1952: 33-34):

Ons pogings is in die oorsaak van vrede, ware vrede. Baie van jou hoër owerhede in die nasies van die planeet Shan het alle begrip van die woord, vrede, verloor, want hulle is onder die magte van die duisternis. Die eerste gedagte wat die gedagtes van diegene in hierdie duisternis betree, is nie om uit te vind wat die ander doel van ons besoeking is nie, maar om ons te vernietig om uit te vind waaroor ons gemaak is. Ons kan u verseker dat al hul pogings, gemaak met die oogmerke van vernietiging, hulle niks sal gebruik nie. Diegene wat op die planeet Shan toegewys is met sterflike wesens in die hoër lig. Ons wil nie 'n vertoning aanbied nie, maar ek sal u inlig dat indien opposisie magte, sterflik of andersins, in hul pogings voortduur, ons 100,000 eenhede in werking kan stel. Hulle sal finansieel verleë wees om meganiese vliegtuie teen daardie koers te produseer. Vir diegene wie se mentaliteit nie afgelei word nie, wetenskaplikes, sal ek jou inlig dat ons skepe nie sigbaar sou wees vir die sterflike oog van die mense van Shan as dit nie vir die elemente in u atmosfeer was nie. 'N Paar verligte gedagtes sal dit verstaan. Dit is moeilik om een ​​rede te maak wat al die rede verloor het. Dit is moeilik vir enige sterflike om in hoër stadiums van hoër intelligensie te begryp, hulle is so lank weg daarvan. Ek sal u regering van hierdie nasie ook in kennis stel dat die inligting wat na die Intelligensie gestuur is, aan buitelandse nasies uit hul eie kantoor oorgedra is. In die lig van 'n vrede buite die begrip van sterflike wesens, sal ons by julle bly, ek is Ashtar, kommandant, stasie Schare.

Hierdie vroeë boodskappe weerspieël ook die sekulêre wyse waarop Van Tassel en die Ministerie van Universele Wysheid buitenaards gesien het. Boodskappe is vol met tegniese jargon en pseudowetenskaplike inligting. Ashtar en die magte wat hom na die aarde vergesel het, is ook aangebied as gevorderde wetenskaplikes wat gewillig was om gevorderde kennis te deel met diegene wat verkies het om te luister. Die boodskap van Ashtar op August 15, 1952 weerspieël hierdie geloof:

Hierdie vrystelling van vrye waterstof in die atmosfeer van hierdie planeet, sal veroorsaak dat vlamme baie gedeeltes van hierdie planeet oombliklik verswelg. Diegene in gesag, in die regerings, neem direkte verantwoordelikheid, nie net vir die mense wat op hierdie planeet woon nie, maar hul eie onmiddellike gesinne, vroue, kinders, ouers en familie is ook hul verantwoordelikheid, want hierdie geliefdes sal nie ontsnap nie. Jy in gesag, van die regerings van die planeet Shan, dink twee keer as jy jou geliefdes met jou sou hê. Raadpleeg jou fisici, vra hulle oor die parallelle toestand van bevrore ewewig. Hulle sal jou inlig, as hulle die waarheid praat en nie andersins beïnvloed word nie, deur die magte van die duisternis, dat dit die waarheid is. Wakker, jy wat net diegene sal glo wat jou lei. Staan voor die mense. Vertel diegene wat jou verstandelike besluite beïnvloed, dat hulle ook betrokke is. In die lig van liefde stuur ek jou 'n deurlopende balk hier deur 'n ventla wat in hierdie kegel van ontvanklikheid op 'n vlak 72,000-myl bokant jou gestasioneer is, buite bereik van enige val. Ek sal terugkeer, my liefde, ek is Ashtar (1952: 36-37).

Ten spyte van die pogings en ooglopende kommer van Van Tassel en die Ministerie, is die eerste waterstofbom op 1 November 1952 deur die Amerikaanse regering ontplof. Rusland het die voorbeeld gevolg en 'n nog groter waterstofbom in 1953 in Siberië getoets. Ondanks Ashtar se mislukte profesie oor die vernietiging van hierdie deel van die sterrestelsel as die bom ontplof het, het die gekanaliseerde boodskappe voortgesit. Daar was egter 'n beduidende verskuiwing wat nou aangevoer het dat Ashtar se magte verantwoordelik was om die planeet en die sterrestelsel te help om die ontploffing te oorleef, en slegs deur gevorderde vermoëns en 'n grootskaalse ingryping van ruimteskepe het die lewe in hierdie wêreld voortgegaan. Inderdaad, Ashtar se magte was nou aktief besig om die skade wat deur die bomme aangerig is, te herstel, en ruimteskepe was beskikbaar om die planeet te ontruim as die behoefte sou ontstaan. Verdere boodskappe van Ashtar gepubliseer deur Van Tassel in Ek rooi 'n vlieënde skottel:

23 Januarie 1953

Ek is Ashar, kommandant Vela Quadra sektor, stasie Schare. Soos ons u ingelig het, het ons sentrum die 3-substasie gemagtig binne die wortels van u planeet Shan. Elk van hierdie stasies is nou in staat om elke vyf honderdduisend ventalas vry te laat. Ons sentrum gee my opdrag om u te verwittig dat u weer die gebruik van atoomwapens in oorlogvoering sal sien. Ek word verder versoek om ons dankbaarheid teenoor u uit te brei vir die handhawing van hierdie kontakvibrasie. In die Lig van ware liefde en vrede, is ek Ashtar (1953: 46).

Februarie 13, 1953

Gehoor in liefde en vrede. Ek is Ashtar, kommandant Vela Quadra sektor, stasie Schare. U het nou net die gesag van Schonling Lord God van die 3d dimensionele sektor gehoor, vir ons gesag om regstellende maatreëls te tref. Ons lig 'n ligte energievorteks naby die planeet Shan in 'n poging om u planeet te stabiliseer. Hierdie poging vereis die gekombineerde kragte van 86-projeksies, 9100-golwe, van 236,000-ventlas. Nodeloos om te sê hierdie wortels gaan groot skade veroorsaak om die onbalans wat die mens op Shan geskep het, teen te werk. Ons sentrum strek na jou liefde en seëninge. My Lig, ek is Ashtar (1953: 46-47).

Februarie 27, 1953

Groete in liefde en vrede, ek is Ashtar, Vela Quadra sektor, Stasie Schare, Kommandant. Ons wil u opdrag gee om voor te berei vir die gewelddadige versteuring van Shan. Ons het ons eerste aanduidings van sukses in die arrestasie van die houding van Shan. My Liefde, ek is Ashtar (1953: 47).

Maart 6, 1953

Groete in die Lig van liefde en vrede, ek is Ashtar, Kommandant, Vela Quadra sektor, Stasie Schare. Ons opname van die sonnestelsel van Salon dui aan dat die ander planete van hierdie stelsel nie deur die optrede van die mense van die planeet Shan bewerkstellig is nie. Jy sal voortgaan om baie ongewone weersomstandighede te ervaar. Baie van die ventiele van die substasies wat naby jou planeet gevestig is, word in jou maande van April tot September baie aktief in jou atmosfeer. Ek word gevra om dankie en gelukwensing deur u van ons sentrum te bring. My Lig en my liefde, Ashtar (1953: 47).

Soos die tyd aangaan, het boodskappe voortgegaan om die mense van die Aarde te waarsku van dreigende rampe. Kwessies of oorloë, uiterste weer, aardbewings en 'n immanente polêre as-skof is almal geprofeteer deur Van Tassel. Om hierdie inligting aan lede van die groep te kommunikeer, het Van Tassel 'n jaarlikse nuusbrief gepubliseer met die naam "Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid." In die "verrigtinge" het Van Tassel die regering gekritiseer, nuwe en nuwe wetenskaplike inligting aangebied, aangevoer dat UFO in deurlopende kontak met Earthlings, en het voortgegaan om gekanaliseerde boodskappe te openbaar. Baie kwessies van Proceedings het boodskappe begin wat deur Van Tassel van "The Golden Destiny" gekanaliseer is. Teen die einde van 1953 word Ashtar en die Ashtar-kommando egter nie in die nuusbrief genoem nie.

Alhoewel 'n aantal psigici en kanaalwerkers gedurende die volgende dekade boodskappe van Ashtar aangebied het, het die boodskappe wat Tuella (Thelma B. Terrill) in die 1970's en 1980's aangebied het, die meeste erkenning gekry. Met verwysing na vroeëre boodskappe Tuella, wat Ashtar kanaliseer, het gesê: 'Die boodskappe van die verlede, sowel as die hede, dra dieselfde besorgdheid oor die menslike soort. Ons verander nie ons besorgdheid oor die verloop van tyd nie. 'N Oproep van twintig of selfs dertig jaar gelede is vandag net so geldig. Ons boodskappe het op die oomblik 'n meer verdraagsame gehoor gevind as gevolg van die voortdurende uitwisseling. Desondanks is die behoefte daaraan op hierdie uur van deurslaggewende belang - nie net vir 'n verdere beklemtoning nie, maar tot voordeel van diegene wat hulle miskien glad nie gesien het nie ”(1985: 5).

Die vroeë boodskappe van Tuella was gefokus op die ontruiming van die planeet Aarde deur Ashtar en die Ashtar-bevel.

Ons het miljoene ruimteskepe in die lug bo u planeet, gereed om u dadelik op te hef met die eerste waarskuwing dat u planeet op sy as begin kantel. As dit gebeur, het ons net 'n kort tydjie om u van die oppervlak af op te lig voordat groot vloedgolwe u kuslyne - moontlik vyf myl of meer - sal laat wip! Hulle sal baie van u landmassas beslaan! Hierdie vloedgolwe sal groot aardbewings en vulkaniese uitbarstings ontketen en veroorsaak dat u vastelande op plekke verdeel en ondergaan en ander laat styg.

Ons is baie ervare in die ontruiming van die bevolking van planete! Dit is niks nuuts vir die Galaktiese vloot nie! Ons verwag om die ontruiming op aarde van die siele van die lig binne vyftien minute te voltooi - alhoewel dit 'n geweldige aantal is. Ons sal eers die Siele van die Lig red. Op ons groot galaktiese rekenaars het ons elke gedagte, elke handeling wat u in hierdie en vorige lewens gedoen het, gestoor. Ons rekenaars is vasgesluit op die koördinate waar u Souls of Light geleë is. By die eerste aanduiding dat dit nodig is om te ontruim, sal ons rekenaars op daardie oomblik op die plek van die Souls sluit waar hulle is!

Nadat die siele van die lig ontruim is, sal die kinders opgelig word. Die kinders is nie oud genoeg om aanspreeklik te wees nie, dus sal hulle na spesiale skepe ontruim word wat versorg moet word totdat hulle met hul ouers kan herenig. Daar sal mense wees wat spesiaal opgelei is om hul trauma te hanteer. Baie mense kan 'n rukkie aan die slaap raak om hulle te help om hul vrees en angs te oorkom. Ons rekenaars is so gesofistikeerd - ver bo alles wat ooit in die era op aarde gebruik is - dat hulle moeders en vaders van kinders kan opspoor waar hulle ook al is en hulle in kennis kan stel van hul veiligheid. Moenie 'n fout maak nie, u kinders sal in veiligheid gebring word tydens die Groot Ontruiming.

Na die ontruiming van die kinders, sal die uitnodiging aan alle oorblywende siele op die planeet gerig word om by ons aan te sluit. Dit sal egter net 'n baie kort rukkie duur - miskien net 15 minute. Daar is geen sprake van genoeg ruimte aan boord van die skepe vir u nie, maar omdat die atmosfeer teen hierdie tyd vol vuur, vlieënde puin, giftige rook sal wees, en omdat die magnetiese veld van u planeet versteur sal word, sal ons verlaat u atmosfeer baie vinnig, anders sou ons ook met ons ruimteskepe vergaan.

Daarom sal hy wat eerste in ons Levitasiebalke ingaan, eerste opgelig word. Enige huiwering van jou kant sal die einde van jou Derde Dimensionele bestaan ​​beteken, noem jy die Liggaamlike Liggaam. (Tuella 1985: 52-56).

Aangesien die beloofde skepe nooit opgedaag het nie, het Tuella se boodskap begin verskuif van direkte fisiese ingryping na indirekte geestelike hulp van ver af. Kort voor haar dood het Tuella gepubliseer Ashtar: Ontbloot die geheime identiteit van die magte van lig en hul geestelike sending op aarde (1994) en haar finale volume gekanaliseerde boodskappe, 'N Nuwe Boek van Openbaring (1995), waar sy 'n apokaliptiese weergawe van die toekoms aanbied, met die argument dat die mensdom 'n hemelvaart of oorgang na 'n meer geestelike manier van wees moet maak om te kan oorleef. Haar inleiding tot die materiaal uit 1995 lui: 'Hier is gekanaliseerde boodskappe en nuwe gebooie wat vanaf die troon van die Hemelse Vader gedikteer word rakende 'n wydverspreide plan van werking wat beslis elke Ligwerker sal motiveer. Hierdie verhelderende hoeveelheid inligting vind plaas waar die Nuwe Testament ophou en plaas die deel van die Vader se werk waaroor apostel Johannes nie mag skryf nie, aan die menslike bewussyn.

Teen die negentigerjare word Ashtar voorgestel as 'n goddelike figuur wat ooreenstem met Jesus Christus. [Afbeelding regs] As deel van die riglyne wat aangebied word deur die Ashtar-bevel om die boodskappe van verskillende kanaliste te verenig, word 'n raamwerk opgestel wat die goddelike aard van Ashtar en die Ashtar-bevel erken:

Here Ashtar is 'n opgegroeide, onsterflike en 'Christelike Meester'. Hy is van die ras van die Adam Kadmon HU-Man en is 'n Ray-emanasie van "seun" van die een wat bekend staan ​​as Lord Sananda (Jesus) en Sy Goddelike eweknie of tweeling -flame, en die een weet dat Lord Michael ... gevorm word van die gekombineerde versnit van hul ligkodes en essensies (van www.Ashtar.org 'n webwerf wat aktief deur die groep van 1998 na 2005 gebruik word).

Alhoewel die leringe en boodskap nou gefokus is op 'n geestelike of bonatuurlike Ashtar, word die "Pioneer Voyage" en die "Lift-Off Experience" sentrale elemente van die beweging na 1994. Lede van die groep glo dat hulle saam kan wees aan boord van ruimteskepe en aktief betrokke wees by die Ashtar-bevel selfs terwyl hulle fisies hier op Aarde is. Deur middel van 'n vorm van geleide meditasie en spesifieke mantra word lede geleer dat hulle 'n "fisiese vibrasie-oordrag" kan ervaar en voortgesette, betekenisvolle ontmoetings met Ashtar kan hê.

RITUELE / PRAKTYKE

Baie van die ritueelpraktyk wat met die Ashtar-bevel verband hou, fokus op die kanalisering van buiteaardse boodskappe. George Van Tassel het oorspronklik 'n vorm van bemiddeling en telepatie bevorder. Aanvanklik, met die Broederskap van die Kosmiese Christus, is weeklikse kanaliseringsessies in die kamer onder die reuse-klip by Giant Rock gehou. Tydens hierdie gebeure is lede gedink om in 'n meditatiewe / trance-toestand te gaan waar hulle "resoneer" met die frekwensie van die wesens wat die boodskappe oordra. Hierdie aktiwiteit is aangebied as 'n wetenskaplike proses wat die ontvanger die geleentheid gegee het om in te stem en boodskappe te ontvang wat uitgesaai word. Hulle is nooit oorgeneem of in besit geneem deur ETs of Ashtar nie, maar hulle is gesien as om as spesiale senders van die boodskap te funksioneer, niks meer nie. Soos Robert Short die Ashtar-boodskappe en Ashtar-kommando begin bevorder het, het Ashtar 'n meer "spiritualistiese" vorm van kommunikasie en mediumskap aangepak. Alhoewel Short tegnologieë soos HAM-radio- en televisietoestelle sal gebruik om boodskappe van Ashtar en ET's te ontvang, is die meerderheid van die ritueel wat verband hou met kommunikasie met Ashtar, gedoen deur middel van medium en outomatiese skryfwerk. Hierdie ritueelpraktyk het erken dat die persoon wat die boodskap kanaliseer, 'n vaartuig was waardeur ET en 'hoër ligwees' kon kommunikeer. In effek het die persoon wat die boodskap gestuur het, 'n passiewe ontvanger vir hoër wesens en magte geword. Hierdie soort kanalisering was teen wat deur Van Tassel bevorder is.

Soos die beweging ontwikkel het, was nog 'n belangrike ritueelaktiwiteit die jaarlikse ruimtetuigkonvensies wat by die Giant Rock-eiendom besit word deur Van Tassel. Gedurende hierdie gebeurtenisse sal duisende mense na die woestyn reis om UFO-verhale te deel, UFO's te soek, bekende kontakgeleenthede te hoor vertel, UFO-aandenkings te koop, en ook mense soos Van Tassel kommunikeer ET-boodskappe. In 1957 het Life Magazine fotograaf Ralph Crane gestuur om die geleentheid te dek. Gepubliseer Mei 27, 1957 as die storie "A Saucer Session for Space Sighters", het die artikel 'n aantal rekeninge van deelnemers oor ET-ontmoetings en hul reise op ruimteskepe na Mars, Venus en die maan gegee. Die artikel noem Van Tassel en sy UFO-ontmoeting saam met gebeure wat deur Truman Bethurum, Rut May Weber en Howard Menger (1957: 117-18) gerapporteer is.

Terwyl die beweging in die negentigerjare ontwikkel het, is 'n nuwe rituele praktyk ingestel deur die groep wat 'n vorm van astrale / etheriese liggaamsreis of helder drome erken het wat individue die geleentheid gegee het om die lewe aan boord van ET-skepe te ervaar. Die genoemde "Lift-off Experience" -lede word aangemoedig om vorms van meditasie en visualisering in te oefen wat hulle in staat stel om "fisiese vibrasie-oordrag" te ervaar. Tydens hierdie oefening beweer lede dat hulle aan boord van ruimteskepe is wat belangrike rolle vir die Ashtar Command vervul.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

Die geloofstelsel wat geassosieer word met die Ashtar-opdrag, is gefokus op verskeie charismatiese figure wat beweer dat hulle die vermoë gehad het om boodskappe uit Ashtar te kanaliseer. Alhoewel hierdie sleutelpersone as owerhede erken sou word, sal hulle nie noodwendig van leiers van 'n bepaalde groep gesien word nie. In plaas daarvan word die uiteindelike leierskap van Ashtar Command verplaas na die figuur Ashtar, en diegene wat sy boodskap kommunikeer, sal gesien word as belangrike figure, maar nie in beheer van die ET-operasies of Ashtar-bevel nie. Sommige van die hoofkanale van Ashtar was George Van Tassel, Robert Short, Thelma Terrill (Tuella) en Yvonne Cole.

Kwessies / UITDAGINGS

Soos wetenskaplike kennis van die planete in die sonnestelsel toegeneem het, het dit duidelik geword dat daar geen gevorderde beskawings op die oppervlak van Mars, Venus of die maan was nie. Dit het baie van die vorige gekanaliseerde boodskappe uitgedaag wat dinge soos gevorderde stede op Mars, ruimtebasis op die Maan en Babiloniese tuine op Venus beskryf het. Soos sommige boodskappe verskuif het om die wesens op ander planete as geestelike, eteriese of ander wêreldse te beskryf, het die verhaal wat verband hou met Ashtar as 'n fisiese wese wat fisiese UFO's bestuur, ook verskuif. Sommige soos Van Tassel, het die fisiese aspek van die ET's gehandhaaf en aangevoer dat daar 'n sameswering van die Amerikaanse regering was en dat kennis oor die basis op die maan net vir die publiek weggesteek is. Van Tassel het die volgende beweer:

Die Gassendi-krater het 'n maanbasis waarop die regering sedert 1954 weet en hierdie basis is al duisende jare op die maan. Die Amerikaanse regering het sedert 1956 met anti-swaartekragskepe gevlieg. Die Amerikaanse regering het sedert die sestigerjare inligting oor verskillende uitheemse aktiwiteite op Mars gedek. (George Van Tassel 1960-onderhoud)

Moorde op president Kennedy, Mairtin Luther King, Malcom X en Robert Kennedy “hou almal verband met 'n algemene beleid. Hulle is vermoor omdat hulle iemand se pad was, of om 'n rede vir 'n toekomstige doel te skep ”(Van Tassel 1968: 9).

Die Groot Piramide van Gizeh, [sp] Egipte, is die enigste bestaande struktuur op Aarde wat na 25,816 jaar ongeskonde bly. Dit is die grootste kragsentrale wat elkeen op hierdie planeet gebou is. Ten tyde van die gebruik daarvan kan dit meer krag gee as wat die generators in Niagara Falls in duisend jaar kan produseer (Van Tassell 1972: 9).

Een van die mees kontroversiële aspekte van Van Tassel se boodskap was sy interpretasie van die Bybel. Alhoewel hierdie vorm van analise nou algemeen is, is Erich von Daniken bekend gemaak in sy boek Chariots of the Gods? (1968) en later bevorder deur ander UFO-godsdienstige groepe soos die Raelian Movement in die 1970's, het dit in die 1950's wel omstredenheid geskep. Van Tassel was van mening dat die Bybel ware inligting bevat oor ET-aktiwiteite op aarde, inligting wat destyds verkeerd geïnterpreteer en verkeerd voorgestel is deur die godsdienstige owerhede.

Hy het Bybelse gedeeltes geïnterpreteer om te argumenteer dat mense hier op Aarde gesaai is, dat ET's wat eerste in die ruimteskepe na die aarde reis, manlik was en hulle saam met Eva, wat "die hoogste vorm van 'n laer dierelewe op die planeet was." Hy het aangevoer dat Jesus was 'n wese uit die ruimte wat vrywillig was om hier te kom om mense te help ontwikkel. Hy het geglo dat Jesus nie tydens die kruisiging gesterf het nie, maar is "op 'n transistorbalk aangeneem." Maria (die Moeder van Jesus) was ook van die ruimte en die drie wyse manne wat die ster van Bethlehem gevolg het, is uit die ruimte gestuur om toesig te hou die geboorte. Byvoorbeeld, Van Tassel skryf in Wanneer sterre kyk af (1976: 140):

Deur Matthew 1 18 25 1 25 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX te lees, is dit duidelik dat Josef die man van Maria geword het voordat hulle bymekaargekom het nadat sy by die kind gevind is. In Matthew XNUMX: XNUMX word dit duidelik gemaak dat Josef haar nie ken nie. "Dit is duidelik dat Josef dieselfde was as 'n stiefvader vir Jesus. Daar was geen bloed van Josef in Jesus nie.

Maria is een van die ruimte mense; een van die "manlike en vroulike" wat God geskep het (Gen. 1: 27) voordat hy Sy werk (Gen. 2: 2) beëindig het, en voor die kruising van Adam en Eva plaasgevind het.

Maria het vrywillig gewerk vir die opdrag om deur geboorte na die Aarde, 'n seun van die Adamitiese ras van die mens, te bring. Jesus het ook die opdrag aanvaar wat voor sy aardse geboorte bekend was wat dit behels.

Daar was ook 'n beduidende probleem met die voortgesette mislukte profesie wat binne die Ashtar-bevelbeweging plaasgevind het. Dit blyk duidelik dat boodskappe wat dui op die naderende aankoms van die Ashtar-bevelkragte, verkeerd was. Die meeste boodskappe wat vanaf Ashtar in die 1950s en 1960s gekanaliseer word, bevat gedetailleerde rekeninge van massas, grootskaalse kontak tussen ETs en aardbewoners, komplekse reddingsoperasies en selfs massa-ontruimings van mense van die planeet. Hierdie mislukkings het begin om 'n tol op die Ashtar-bevelbeweging te neem, hoofsaaklik omdat daar geen sentrale gesag was om die boodskappe te filter of 'n duidelike reaksie te gee om die verwarring en nood wat die voortgesette mislukte profesie veroorsaak het, te verlig nie.

IMAGES

Beeld #1: Foto van George Van Tassel.
Beeld #2: Foto van die "Integratron" circa 2012.
Beeld #3: Foto van Eerwaarde Robert Short.
Image 4: Foto van Tuella (Thelma B. Terrill).
Beeld #5: Beeld van Ashtar en Jesus Christus.
Beeld #6: Foto van die 1957 Giant Rock Convention.

VERWYSINGS **

** Tensy anders verwys, is die materiaal in hierdie profiel afkomstig van Helland 2000, 2003a, 2003b

Biskop, Gregory en Kenn Thomas. 1999. "Beleggers: Die Giant Rock Conventions." Fortean Times 118.

George Van Tassel 1964 onderhoud.1964. Toegang verkry vanaf https://www.youtube.com/watch?v=g7zC–A_mEk op 20 November 2016.

Helland Christopher. 2003a. "Van Buitenaards tot Ultraterrestriale: Die Evolusie van die Konsep Ashtar." Pp. 162-78 in UFO Godsdienste . geredigeer deur Christopher Partridge. Londen: Routledge.

Helland, Christopher. 2003b. "Die Ashtar Command." Pp. 497-518 in Ensiklopediese Bronboek van UFO-godsdienste , geredigeer deur James R. Lewis. New York: Prometheus Books.

Helland, Christopher. 2000. "Die Ashtar Command." Pp. 37-40 in UFO's en Populêre Kultuur: 'n Ensiklopedie van Hedendaagse Mite , geredigeer deur James R. Lewis. Santa Barbara: ABC-CLIO.

Life Magazine. 1957. 'N Skaatsessie vir Ruimteschip Sighters, Mei 27.

Tuella. 1985. Ashtar: 'n Huldeblyk. Deming, NM: Guardian Action Publications.

Van Tassel, George. 1976. Wanneer sterre kyk af. San Diego: Handelsdienste Publikasies.

Van Tassel, George. 1968. Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid, Volume 8 (7).

Van Tassel, George. 1957. Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid, Volume 5 (4).

Van Tassel, George. 1952. Ek rooi 'n vlieënde skottel. Los Angeles: New Age Publishing.

von Daniken, Erich, 1968. Waens van die gode Berkeley Publishing.

AANVULLENDE HULPBRONNE

Van Tassel Boeke

Van Tassel, George. 1968. Godsdiens en Wetenskap saamgesmelt. Yucca Valley, Kalifornië: Self-gepubliseer.

Van Tassel, George. 1958. Die Raad van Sewe Ligte. Los Angeles: DeVorss & Co.

Van Tassel, George. 1956. In hierdie wêreld en weer uit. Yucca Valley, Kalifornië: Self-gepubliseer.


Van Tassel Video opnames en onderhoude

1964-onderhoud (billike gebruik Kopiereg vir nie-kommersiële en akademiese gebruik)
https://www.youtube.com/watch?v=g7zC–A_mEk

Opnames van Giant Rock UFO Konvensies

1958 https://www.youtube.com/watch?v=LEk4HVI0v4M

1956 https://www.youtube.com/watch?v=C8AAn7ShgFE

Tuella Books

Tuella. 1995. 'N Nuwe Boek van Openbaring . New Brunswick, NJ: Inner Light Publications.

Tuella. 1994. Ashtar: Openbaar die geheime identiteit van die kragte van lig en hul geestelike sending op aarde. New Brunswick, NJ: Inner Light Publications.

Tuella. 1983. Here Kuthumi: Wêreldboodskappe vir die komende dekade. Deming, New Mexico: Guardian Action Publications.

Tuella. 1982. Project World Evacuation. Deming, New Mexico: Guardian Action Publications.

Geselekteerde werke op Ashtar

Blomqvist, Hakan. 2016. Die Twee Lewe Van George Van Tassel. Hakan Blomqvist se blog. 6 September 2016. http://ufoarchives.blogspot.ca/2016/09/the-two-lives-of-george-w-van-tassel.html

Biskop, Gregory en Thomas, Kenn 1999. "Beleggers: Die Giant Rock Conventions." Fortean Times 118.

Gulyas, Aaron John 2013. Buitenaardse en die Amerikaanse Zeitgeist: Alien Contact Tales Sine in die vyftigerjare. Londen: McFarland en Company.

Kersteller, Todd. 2015. Inspirasie en Innovasie: Godsdiens in die Amerikaanse Weste. Oxford: Wiley and Sons.

Kort, Robert. 1952. Uit die Sterre: 'n Boodskap van Buitenaards. West Conshohocken, PA: Infinity Publishing. Gepubliseer deur Six Star Publishing 2003.

Stollznow, Karren. 2014. Taal Mites, Geheimenisse en Magie. Palgrave MacMillan: Londen.

Tuella. 1995. 'N Nuwe Boek van Openbaring. New Brunswick, NJ: Inner Light Publications.

Tuella. 1994. Ashtar: Openbaar die geheime identiteit van die kragte van lig en hul geestelike sending op aarde. New Brunswick, NJ: Inner Light Publications.

Tuella. 1985. Ashtar: 'n Huldeblyk. Deming, NM: Guardian Action Publications.

Tuella. 1983. Here Kuthumi: Wêreldboodskappe vir die komende dekade. Deming, NM: Guardian Action Publications.

Tuella. 1982. Project World Evacuation. Deming, NM: Guardian Action Publications.

Van Tassel, George. 1976. Wanneer sterre kyk af. San Diego, CA: Handel Dienste Publikasies.

Van Tassel, George. 1972. Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid, Volume 9 (9).

Van Tassel, George. 1971. Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid, Volume 9 (8).

Van Tassel, George. 1969. Verrigtinge van die Kollege van Universele Wysheid, Volume 8 (10).

Van Tassel, George. 1968. Godsdiens en Wetenskap saamgesmelt . Yucca Valley, Kalifornië: Self-gepubliseer.

Van Tassel, George. 1958. Die Raad van Sewe Ligte. Los Angeles: DeVorss & Co.

Van Tassel, George. 1956. In hierdie wêreld en weer uit. Yucca Valley, Kalifornië: Self-gepubliseer.

Van Tassel, George. 1952. Ek rooi 'n vlieënde skottel. Los Angeles: New Age Publishing.

Publikasiedatum:
17 November 2016

Deel