Unarius Akademie vir Wetenskap

Unarius Akademie vir Wetenskap

Stigters: Ernest L. Norman (1904-1971), aka Aartsengel Raphiel en Rut E. Norman (1900-1993), aka Aartsengel Uriel

Geboorteplekke: Uriel is gebore in Indianapolis, Indiana. Raphiel se geboorteplek is onbekend.

Geboorteplek van Unarius: Los Angeles in 1954

Huidige regisseur: Charles Louis Spiegel, ook bekend as Antares (Update: Spiegel sterf op 22 Desember 1999)

Heilige of vereerde tekste: Unarius Academy of Science-publikasies. Die Normans en Spiegel het ongeveer 125 tekste geskryf wat deur UAS se eie uitgewery gedruk word. Die skrywers beweer dat hulle die materiaal vir die tekste ontvang van gevorderde intelligente wesens wat in nie-atomiese wêrelde met hoër frekwensie leef. The Normans en Spiegel het ook meer as 100 videoprogramme gepubliseer wat tans op 30 openbare televisiestasies verskyn.

Grootte van groep: Unarius beweer dat meer as 500,000 studente wêreldwyd. Adam Parfrey, 'n vryskutskrywer wie se ondersoek van Unarius observasie-navorsing ingesluit het, beweer dat die aantal studente wat tuisstudies is, waarskynlik minder is as 1000. Hy wys daarop dat die lesings en vergaderings wat weekliks by die hoofkwartier in El Cajon gehou word, tipies ongeveer 60-lede (Parfrey: 16) teken.

Geskiedenis:

Die Unarius Academy of Science is 'n belastingvrye, nie-winsgewende opvoedkundige stigting in El Cajon, Kalifornië. Die doel van die Akademie is om die "bindende en hoër geestelike begrip van bewussyn te leer as 'n evolusionêre mandaat wat bereik kan word deur alle individue wat na die sin van die lewe soek." Die woord Unarius is 'n afkorting vir Universal Articulate Interdimensional Understanding of Science (Unarius Academy of Science: 4).

Die stigters van die Akademie, Ernest en Ruth Norman (onderskeidelik aartsengele Raphiel en Uriel), het mekaar in 1954 in Los Angeles ontmoet op 'n psychics-byeenkoms, waar Ernest, 'n wetenskaplike, digter van elektroniese ingenieurs, en heldersiende, oor 'Inner Contact from the Hoër wesens ”(UAS: 6). Op die byeenkoms het hulle die Unarius-sending bedink. Hulle het gou die Unarius Educational Foundation gestig om die aard van die mens, sy geestelike evolusie en sy verbintenis met die heelal te bestudeer.

Die volgende 17 jaar was die boujaar vir Unarius. Gedurende hierdie tyd het die Normandiërs aan spiritistiese byeenkomste en geleenthede deelgeneem om hul boodskap te versprei. Hulle het ook 20 boeke geskryf, waaronder Ernest's Voice of Venus, 'n inleiding tot Unarius-oortuigings. Die Normandiërs kon 'n klein byeenkoms bymekaarkry voor Raphiel se dood of, in Unarius-terme, sy "oorgang na die hoër vlakke van ligte wêrelde" in 1971 (UAS: 6).

Unarius het groot veranderinge ondergaan ná Ernest se dood. Ruth, 'n charismatiese en flambojante nuwe leier, het die groep (Kossy) 'n groot hoeveelheid energie en motivering gegee. Sy het Unarius se hoofkwartier in El Cajon, naby San Diego, in 1972 gestig. Drie jaar later het sy die Centre for New World Teaching geskep vir die studie van Unarius-leer en -opleiding van studente. Sy het ook die sigbaarheid van die groep aansienlik verhoog deur boeke en video's te publiseer oor inligting oor die interdimensionele lewenswetenskap wat sy van hoër wesens ontvang het na Ernest se dood.

By haar dood op ouderdom 93 het Ruth gepubliseer oor 80-boeke en het hy byna 100-video's en drie volle lengte-films (UAS: 6) geskep. Sy het ook toesig gehou oor die oprigting van ander Unarius-sentrums in Fort Lauderdale, Florida, Toronto, Vancouver, Engeland, Nieu-Seeland, Nigerië en Pole. Rut was die voorste leier in die bereiking van groter sigbaarheid vir Unarius (Kossy). Meer Unarius-sentrums word tans beplan vir Madrid en Barcelona, ​​Spanje, Turyn en Rome, Italië, Roemenië en Tsjeggië.

Na haar dood word Dr. Charles Spiegel (ook bekend as Antares) direkteur. Spiegel (gebore in 1960) is sedert 1921 'n student en onderwyser van Unarius. Hy is outeur of medeskrywer van meer as 30 boeke vir die Akademie, waaronder Ek, ​​Bonaparte, 'n outobiografie oor sy vorige lewe as Napoleon van Frankryk. Antares beleef sy eerste beroep na Unarius terwyl hy in die 1940's 'n student aan die Universiteit van Suid-Kalifornië was. Toe hy een aand by 'n poskantoor werk, sien hy hoe 'n pragtige vrou op hom glimlag. 'Ek het nog nooit die gevoel vergeet dat iemand my liefhet nie,' het hy gesê (Rother: B1). 'N Paar jaar later, toe hy die Normandiërs by hul huis in Glendale ontmoet, het hy besef dat sy visie van Ruth was. Spiegel is dus tot Unarius genoop en dien sedertdien die Akademie.

Die media het Unarius gedurende die laat tagtigerjare begin dek, aangesien die groep beweer het dat sy ledetal tot ongeveer 1980 10,000 gegroei het en sy beroep internasionaal geword het. Plaaslike publikasies, soos die Los Angeles Times en The San Diego Tribune, het begin om kort verhale op Unarius te druk. Sommige van hierdie verhale, soos Mike Granberry se "Spiritual Group Delves Into Lives Lives for Answers", is met vyandigheid van die groep teëgekom. Die Akademie is deur die media onder die loep geneem na die massa-selfmoord van die Heaven's Gate-groep in Maart 1997. Sy lede dring egter daarop aan dat Unarius absoluut geen planne het vir massa-selfmoord nie en ook geen ander apokaliptiese neigings het nie. In skrille kontras beklemtoon die lede die noodsaaklikheid om lewend te wees wanneer die Pleiadeërs in 2001. Die meeste van alles sien Unarius uit na die koms en die daaropvolgende koms van vrede en universele onderwys op aarde (Noriyuki: A3).

oortuigings

Die Unarius Academy of Science leer dat die menslike samelewing al honderdduisende jare terugtrek. In hierdie tyd het die mens sy soeke na groter selfverstaan, hoër bewussyn en 'n geestelike verbintenis met die res van die heelal stadig vergeet. Die belangrikste is dat die mens kontak met sy spiritualiteit verloor het, veral sy geestelike evolusie (UAS: 13). Hierdie regressie het gelei tot eeue van oorlog, haat, armoede en siektes. Die uitvinding en ontploffing van atoomwapens in die 21ste eeu was die 'laaste strooi' (Granberry: 5: 1).

Die regressie van die mensdom sal sy einde bereik in 2001. Volgens mede-stigter Ruth Norman sal buitewêreldse wesens genaamd die Pleiadeërs na die aarde kom en 'n 'geestelike herlewing van die mensdom' begin. As galaktiese sendelinge sal die Pleiadeërs kennis bring wat die mensdom in staat sal stel om uiteindelik vrede te bewerkstellig en alle oorlog, armoede en ander plae te beëindig. Dan sal die sendelinge die Aarde uitnooi om by die Interplanetêre Konfederasie van Planete aan te sluit, 'n belyning van drie en dertig planete in ons sterrestelsel. Aarde sal die drie-en-dertigste en laaste lid wees (Rother: B1).

Die Pleiadeërs se landing

Op 12 Oktober 1984 ontvang Ruth 'n boodskap van Alta, die wetenskaplike leier van die planeet Vixall. Alta het haar glo ingelig dat in 2001 'n enkele ruimteskip van die planeet Myton aarde toe sal kom en op 'n onderdompelde Atlantis êrens in die Bermuda-driehoek sal land. Gedurende die volgende nege jaar sal een-en-dertig ander skepe volg, elk met 1000 "Space Brothers" (Hoversten: 2A, Rother: B1). Teen 2010 sal die 32 ruimteskepe op 'n stuk grond van 73 hektaar (wat Unarius daarvoor gekoop het) naby El Cajon, Kalifornië, saamtrek. Dan sal die skepe met mekaar skakel om 'n nuwe kampus te vorm vir die opvoeding van alle mense oor onderwerpe soos die mens se verbintenis met die heelal en die geestelike evolusie van die mens. Die eerste verteenwoordigers is die Pleiadeërs uit die Pleiadeese groep van sewe planete in die sterrebeeld Taurus (Hoversten: 2A, Rother: B1).

Unarius vergelyk die rol van die Pleiadeërs en die ander 'Ruimtebroers' met die van sendelinge of die Vredeskorps, 'n rol van liefde, vrede en opvoeding. Die sendelinge, wat almal teen 'hoër geestelike frekwensies' as mense werk, sal 'n 'geestelike renaissance' begin en die mensdom die weg na vrede en harmonieuse saambestaan ​​leer. Die basis van die menslike samelewing sal verander: wetenskap, regering, godsdiens, onderwys. 'N Groot verskuiwing sal plaasvind in die "psigodinamika" van alle mense. As gevolg van hierdie transformasie sal mense gedwing word om alle oorlog, armoede, siektes, besoedeling en ander plae van die mensdom te beëindig (Alta: 11-14). Sodra die geestelike renaissance begin het, sal ons planeet uitgenooi word om by 'n interplanetêre konfederasie met die Space Brothers aan te sluit. Aarde sal die derde en dertigste lid wees. Tot aan haar dood sou Rut die ambassadeur van die aarde in die geestelike renaissance wees (Granberry: 5: 1).

Die datum van 2001 vir die Pleiadeërs se aankoms was nie die eerste wat Ruth voorspel het nie. Oorspronklik sou die aankoms op 'n sekere datum in 1974 plaasvind. Unarius het baie moeite gedoen om voor te berei vir die landing. Ruth, wat die ambassadeur van die aarde by die Pleiadeërs sou wees, het baie van haar "aardse" besittings weggegee, behalwe vir uitgebreide togas wat sy gekoop het om aan te trek terwyl sy saam met die Space Brothers gereis het. Spiegel, die tweede hoof van Ruth, het selfs by die federale regering navraag gedoen oor die feit dat die Nasionale Wag die landing beskerm. Toe daar geen ruimteskepe aangekom het nie, is die datum vir 1975 teruggestel. Na geen aankoms in 1975 het Ruth 'n ander datum in 1976 voorspel. Die 1976-datum het ook sonder sukses verbygegaan. Die datum is weer herstel toe Ruth Lycenius se boodskap ontvang het. Diana Tumminia gee 'n gedetailleerde weergawe van die mislukte landingsdatums en die ydele voorbereiding van Unarius in 'Hoe profesie nooit misluk: interpretatiewe rede in 'n vlieënde-skottelgroep'.

Verlede Lewensterapie en Interdimensionele Wetenskap

Die Unarius-leerstellings bied 'n “wetenskap van die lewe” -kurrikulum aan wat gebaseer is op twee hoofidees: reïnkarnasie en bemeestering van die geestes-liggaamstelsel. Om laasgenoemde te ontwikkel, moet 'n mens 'n volledige begrip kry van die rol van reïnkarnasie in geestelike evolusie. Volgens Unarius het elke individu miljoene lewens geleef op baie verskillende plekke, insluitend die aarde en ander planete in ons sterrestelsel. Om geestelik te vorder, moet die individu bewus word van sy vorige lewens en die verbintenisse tussen hulle (UAS: 13-14). Unarius glo dat alles wat in die lewe plaasvind die gevolg is van gebeure in vorige lewens. Alle positiewe en negatiewe gebeure, van tragedies tot groot geluk, is die resultate van lewenservarings uit die verlede. Hierdie konsep is soortgelyk aan die konsep van karma in Boeddhisme. Alles gebeur om 'n rede, en die lewens van 'n individu is afhanklik van mekaar (UAS: 19-21).

Daar word gesê dat Ruth Norman 55 lewens op aarde geleef het. In haar vorige lewens beweer sy dat sy Maria van Betanië, die Boeddha, Mona Lisa, Sokrates, Benjamin Franklin, Hendrik VIII, koning Arthur, Karel die Grote, Confucius, koningin Elizabeth I, Peter die Grote, Johannes Kepler, koning Poseid van Atlantis was. , en ander. Ernest Norman beweer dat hy Jesus van Nasaret was (hy het vermoedelik die kruisdood letsels gehad om dit te bewys), Osiris en Satan; uiteindelik het hy sy sataniese neigings oorkom deur Unarius-praktyke te volg. Toevallig beweer Charles Spiegel, die huidige direkteur, Napoleon en Pontius Pilatus. die Romeinse leier wat Jesus se dood beveel het (Kossy).

Sodra 'n individu bewus word van sy vorige lewens, kan hy onopgeloste probleme uit sy vorige lewens begin oplos. Die vorige lewensprobleme van Unarius-lede wissel geweldig. In hul vorige lewens was sommige kultusleiers met oorheersende persoonlikhede; ander is onderdanig of liggaamlik mishandel (Noriyuki: A3). Ernest Norman en Charles Spiegel was onderskeidelik Satan en Pontius Pilatus. Elkeen het sy probleme oorkom deur te volg wat Unarius Past Life Therapy noem. Verlede lewensterapie help studente om die "interdimensionele" aard van hul bestaan ​​te verstaan. Die term interdimensioneel verwys na die verband tussen die verlede, hede en toekoms. Sodra 'n individu sy verlede en die verband met die hede ten volle begryp, kan hy uitsien na die toekoms (UAS: 13-14).

Dus word die individu wakker gemaak met sy geestelike evolusie. Nou kan hy regtig begin vorder in die rigting van groter spiritualiteit, of 'n 'hoër bestaansvlak', soos Unarius dit noem. Deur vorige lewensterapie te volg, kan die individu sy bewussyn uitbrei en die interdimensionele werklikheid van die heelal besef: in ons sterrestelsel, op miljoene buiteaardse planete, werk miljarde ander intelligente geestelike wesens ook aan hul geestelike evolusie. Baie van hierdie 'Ruimtebroers' is op baie hoër geestelike vlakke as mense. Daarom kan mense op aarde 'n beroep op die Space Brothers doen om hul geestelike evolusie te help (Granberry: 5: 1).

Lede van Unarius is voortdurend in kontak met die Space Brothers, wat op planete soos Vixall en Myton woon. Die Normanne het die meeste kommunikasie met hulle gehad, maar ander lede wat 'kontakte' genoem word, kommunikeer ook gereeld en dra die boodskappe van die Space Brothers oor. Baie boodskappe gee raad oor geestelike evolusie, maar ander het betrekking op ander onderwerpe. Met behulp van die Space Brothers vorder studente beter in hul evolusie. Daarom word genesing van binne gedoen, alhoewel met hulp van buitenaardse wesens (Granberry: 5: 1).

Lewe, Dood, en die oneindige konsep van kosmiese skepping

Interdimensionele wetenskap verklaar ook die tweedeling van lewe en dood volgens Unarius. Die dood beteken nie die einde van 'n individu se bestaan ​​nie. Dit is eerder 'n springplank na 'n hoër bestaansvlak. Toe Ernest byvoorbeeld in 1971 oorlede is, het hy 'n groter evolusietoestand op 'n ander planeet in sy geval, Mars, bereik. Vandag, sewe en twintig jaar na sy dood, het hy steeds sy hoofkwartier op Mars. Hy het voortdurend met Ruth gekommunikeer terwyl sy nog geleef het, en hy kommunikeer nou gereeld met ander Unarius-lede (Rother: B1). Vir Unarians is die dood 'n tyd vir hoër evolusie, moontlik op 'n ander planeet. Oor honderdduisende jare woon individue op duisende verskillende planete in verskillende sterrestelsels (Kossy). Aangesien 'n mens se geestelike evolusie ewig is, duur die kringloop van lewe, dood en beweeg vir ewig voort.

Deur voortgesette vordering in sy geestelike evolusie kan die individu die uiteindelike doel, 'psigiese bevryding', bereik. Op individuele vlak behels psigiese bevryding gemoedsrus, onsterflikheid van die siel en vrylating van die geestelike en emosionele probleme van die aarde. Op 'n breër vlak ontwikkel die individu 'n begrip van die Oneindige Konsep van Kosmiese Skepping. Unarius se term vir God. Volgens Unarius is die Oneindige konsep van kosmiese skepping sinoniem met energie. Dit leef binne elke individu; wanneer die individu van sy "god-self" leer en sy isolasie van die heelal afwerp, vind hy die hoër eienskappe van sy spiritualiteit. Daarom kan daar geen dood wees nie, maar slegs 'n kontinuïteit van bewussyn (UAS: 19-21).

Unarius As A Religion

Unarius het altyd geweier dat dit 'n godsdiens is, of selfs 'n filosofie. Volgens direkteur Spiegel:

Die onderrig van Unarius is nie 'n filosofie nie; dit is 'n interdissiplinêre benadering tot begrip van die lewe self. Sodanige begrip moet bereik word op die basiese basiese beginsels waardeur die lewe funksioneer. Unarius is 'n wetenskap van die lewe, onderrig nie as 'n godsdiens of funksioneer as 'n godsdiens nie. Almal moet kennis neem van die psigodinamiese funksies van sy / haar verstand, tesame met die brein / liggaamstelsel. Dan ontwikkel 'n mens 'n groter bewustheid van sy verstandelike funksie en van die Oneindige Konsep van Kosmiese Skepping en van jou doel en plek in die heelal.

Unarius is nie 'n godsdiens nie, want dit is die voorskrif om jouself te genees van die rituele van dogmatiese leringe ... Die leer van hierdie organisasie is om die persoon vry te maak van die ou geloof.

Unarius het enige suggestie van godsdienstige status ten sterkste ontken sedert die tyd dat buite-bronne die groep begin bevraagteken het oor die moontlike godsdienstige onderbou daarvan. Unarius sê byvoorbeeld dat dit nie as 'n godsdiens beskou kan word nie, omdat baie van sy geloofsoortuigings nie ooreenstem met die oortuigings van enige gevestigde godsdiens nie (Ellwood: 41: 398). Dit beweer dat dit geheel en al wetenskaplik gebaseer is en dat dit as sodanig “verder gaan as die beperkings van godsdiens”. Interdimensionele wetenskap, byvoorbeeld, is soos niks wat in godsdienste voorkom nie, want dit verklaar die verlede, hede en toekoms; anders as godsdienste, stop die verklarings daarvan nie by die dood nie (UAS: 22). Die enigste belangrike geloofstradisie waarmee Unarius hom vergelyk het, is Boeddhisme, wat Unarius se 'doel om te ontwikkel' deel.

Baie van Unarius se oënskynlike eienskappe dui egter daarop dat Unarius 'n godsdiens is (Tumminia: 157). Volgens sosioloë Rodney Stark en William Bainbridge is 'n godsdiens 'n stelsel van algemene vergoeders wat gebaseer is op bonatuurlike aannames. Vergoeders is 'postulasies van beloning volgens verduidelikings wat nie maklik vatbaar is vir ondubbelsinnige evaluering nie.' Bo-natuurlike aannames is gevolglik ook nie empiries nie, en in wese onverbeterbaar.

Hierdie kompensator-bonatuurlike aanname tandem is baie uitgesproke in baie of Unarius se oortuigings en praktyke. Die konsep van die Space Brothers en die profesie van hul aankoms vorm byvoorbeeld 'n werklikheid wat sowel 'n kompensator as 'n bonatuurlike aanname is. Die bestaan ​​van die Space Brothers is fundamenteel 'n bonatuurlike aanname wat deur empiriese bewyse (Stark en Bainbridge) verbeterbaar is. Die profesie oor die koms van die Space Brothers, daarenteen, is 'n kompensator; dit is die belofte van beloning vir Unariese pogings op aarde. In vergelyking met mense, het die Space Brothers uitstekende intelligensie en mag in terme van hul geestelike evolusie. Daarom is daar 'n kwalitatiewe, in teenstelling met kwantitatiewe, verskil tussen die Space Brothers en die mens. In 'n breër konteks beloof die aankoms die unie van Unarians en hul galaktiese mentors.

Soos sommige Oosterse godsdienste, glo Unarius in reïnkarnasie, die verband tussen lewens en die vermoë om vorige lewens te identifiseer. Die Unarius-konsep van die verband tussen lewens het ooreenkomste met die konsep van karma in Boeddhisme, hoewel dit in sekere opsigte verskil. Volgens Unarius gebeur alles in die lewe om 'n rede wat voortspruit uit vorige lewens (UAS: 19-21). Elke individu kan sy lewe opspoor na oorsake uit sy vorige lewens. Gevolglik beperk terapie hom nie tot die huidige leeftyd nie; dit strek oor elke leeftyd wat die individu kan onthou, en miskien meer leeftye (Noriyuki: A3). Vorige lewensterapie, moontlik Unarius se fundamentele terapie, het Ernest gehelp om 'n vorige leeftyd as Satan te oorkom (Granberry: 5: 1). Die konsep van Satan en, ruimer, van goed en kwaad, dui op die ongemaklike invloed van Westerse godsdienstige denke op Unarius se oortuigings.

Unarius vertrou ook op praktyke wat ooreenstem met dié van godsdienste. Kanaal is die beste voorbeeld. Tot sy dood was Ernest die eerste ontvanger van buitenaardse boodskappe. Na sy dood het Rut die eerste ontvanger geword (Tumminia: 157). Sy het gemiddeld meer boodskappe ontvang as Ernest, en het binnekort boeke geskryf, video's gemaak en voorkoms op grond van die boodskappe voorspel. Dit blyk dat daar altyd verskeie kanaliste vir Unarius was, veral na die dood van Rut (Hoversten: 2A). Kanaal is 'n praktyk wat gebruik word deur verskillende tipes nuwe godsdienstige bewegings en ouer godsdienstige tradisies. Unarius het ook ander rituele wat godsdiens voorstel (Tumminia: 157). 'N Paar keer per jaar het die Akademie mini-parades en byeenkomste van besondere betekenis, die belangrikste is die Interplanetêre Conclave of Light, wat in Oktober gehou word en trek gewoonlik tussen 50 en 100 besoekers.

Van die mees dwingende bewyse van Unarius se godsdienstige neigings is die heilige geskrifte daarvan. In totaal het die Normandiërs en Spiegel ongeveer 125 tekste geskryf wat dien as die teks van die groep. Die totale volume oortref verreweg die Bybel. Die tekste bied 'n groot verskeidenheid inligting, van verhale uit vorige lewens tot lewensadvies tot voorspellings vir die toekoms. In kombinasie met video's en ander inligtingsbronne wat deur Unarius vervaardig is, bestaan ​​die tekste ongetwyfeld uit die stelsel van oortuigings en praktyke van Unarius en dien dit as 'n riglyn vir individue (Tumminia en Kirkpatrick: 94). Uiteraard is die tekste vol inligting wat godsdiens voorstel. 'N Goeie voorbeeld is die profesie oor die koms van die Space Brothers soos voorspel deur Ruth. Hierdie profesie lyk baie soos Stark en Bainbridge se beskrywings van kompenseerders en bonatuurlike aannames.

Die hoogtepunt van Unarius se praktyke en oortuigings, insluitend rituele, heilige geskrifte, geloof in nie-empiriese realiteite en profesieë, bied 'n stelsel van betekenis en doel (Tumminia en Kirkpatrick: 94-96). Beginsels soos vorige lewensterapie, interdimensionele wetenskap en die algemene Science of Life bied Unarius-studente 'n manier om die menslike bestaan ​​in sy verlede, hede en toekomstige vorms te verstaan. Kortom, die doel van die menslike bestaan ​​is om geestelik te ontwikkel, om sodoende na groter en groter terreine van spiritualiteit te vorder en uiteindelik 'n begrip te ontwikkel vir die Oneindige Konsep van Kosmiese Skepping. Unarius se geloofstelsel kan alle verskynsels bevestig, verklaar of verdryf, en bevredig dus alle betekenisvrae vir Unariërs. Unarius se geloofstelsel verskil baie van die geloofstelsels van baie gevestigde godsdienste. Uiteindelik bestaan ​​die verskille egter hoofsaaklik op 'n oppervlakkige basis. In geloofstruktuur, betekenis en praktyk, noem Unarius homself as 'n godsdiens.

Leierskap

Die verhouding tussen Ernest en Ruth het gedurende die gesamentlike veertig jaar wat hulle Unarius gelei het, sterk verander. Vanaf die opvatting van Unarius tot Ernest se dood in 40 was hy die intellektuele, prima kanaliseerder en dus die hoofleier (Kossy). Na sy dood het Ruth egter nie net die hoofleiersrol aanvaar nie, maar sy het dit in 'n groot mate aangepas. Die toenemende aantal boodskappe wat sy ontvang het en haar voortdurende aktiwiteit het Unarius dadelik gehelp om baie vinniger te groei as wat dit onder Ernest se leiding gehad het. Met haar dood in 1971 het Unarius geweldige groei en sigbaarheid bewerkstellig (Kossy). Met haar dood het daar egter vrae ontstaan ​​oor die opvolging van die leiding van Unarius.

Die identiteit van die opvolger van Ruth was nooit te betwyfel nie. Charles Spiegel (Antares) was sedert die vroeë dae van die groep 'n vroom Unarian. Hy was 'n student en professor aan die Akademie en Ruth se regterhand. Gedurende die 1970's en '80's, terwyl Ruth boodskappe gekanaliseer het, boeke geskryf het en groter sigbaarheid vir Unarius en haarself verkry het, het Spiegel 'n groot deel van die verantwoordelikheid hanteer om dinge te laat werk (Rother: B1). Spiegel se ervaring in die leiding van Unarius dui beslis daarop dat hy in staat is om Unarius vanuit 'n administratiewe oogpunt te lei.

Dit kan egter vir hom baie moeilik wees om by Ruth se charisma te pas. Gedurende haar tyd as leier het Ruth geweldig baie vir Unarius vermag. Sy het baie van die kenmerke van 'n bekwame openbare figuur gehad: intelligensie, entoesiasme en 'n positiewe houding, benewens 'n groot glimlag en warm persoonlikheid. Voor haar dood het sy glo aan haar volgelinge gesê om haar geliefde "Space Cadillac" in lopende vorm te hou; sy belowe dat sy saam met die Pleiadeërs sal terugkeer om dit in 2001 op te eis (Tumminia: 157). Ruth het ook baie gedoen om die groep voor haar dood te institusionaliseer. Sy kies Spiegel as haar opvolger en stel verskeie doelwitte vir hom om te volg; die hoofkwartier in El Cajon was georganiseer, met spesifieke administratiewe en funksionele poste; en ander sentrums is in Kanada, Engeland, Nieu-Seeland, Pole en Nigerië gestig.

Die belangrikste ding wat Ruth vir Unarius gelaat het, was die profesie oor die koms van die Space Brothers in 2001. Soos deur Lycenius gekanaliseer, het sy die aankoms in besonderhede uitgebeeld met instruksies oor hoe om die landing te hanteer, wat om daarna te doen en die rol van Unarius om die geleentheid te fasiliteer (Tumminia: 157). Uiteindelik sal die uitslag van hierdie profesie, eerder as Spiegel, Unarius se voortbestaan ​​bepaal. Met die aankoms van die aankoms het Unarius reeds begin voorberei en noukeurige maatreëls getref om te verseker dat die aankoms vlot verloop. Tot 2001 sal Unarius sterk staatmaak op Ruth se nalatenskap. As die aankoms nie plaasvind nie, kan Spiegel die grootste uitdaging vir Unarius se leierskap in 25 jaar ondervind sedert die mislukkings in die middel-1970's. Volgens Caitlin Rother het Spiegel gesê dat as die Space Brothers nie kom nie, dit net 'n aanduiding sal wees dat die mensdom nie gereed is nie. Die oorlewing van Unarius hang veral af van die aankoms van die Space Brothers in 2001.

Bibliografie

Alta van die planeet Vixall (soos gekanaliseer deur Rut Norman). ND. Die Buitenaardse Fenomeen. El Cajon, CA: Unarius Academy of Science Publishing. pp. 1-14.

Balch, R., Farnsworth, G., en Wilkins, S. 1983. "When The Bombs Drop." Sosiologiese perspektiewe. 26: 137-58.

Granberry, Mike. 1986. "Geestelike groep dompel in vorige lewens vir antwoorde." Los Angeles Times. 29 September: 5: 1.

Hoversten, Paul. 1997. "Met 2000 naby, neem UFO-gelowiges op." VSA Vandag. 31 Maart: 2A.

Kossy, Diane. 1990. "Unarius Academy of Science." Zontar Tydskrif. Soos aangehaal op 22 November 1998, by http://www.teleport.com/~dkossy/unarius.html.

Ellwood, Robert. 1995. “UFO Religious Movements.” In Amerika se alternatiewe godsdienste. Timothy Miller, red. Albany, NY: State University of New York Press. 41: pp. 393-399.

Noriyuki, Duane. 1997. "Age of Unarius." Los Angeles Times. 7 April: A3.

Norman, Rut en Spiegel, Charles. 1993. Die Laaste Inca-Atahualpa. El Cajon, CA: Unarius Academy of Science Publications.

Parfrey, Adam. 1995. "The Gods Must Be Crazy: The Latter Days of Unarius." In Cult Rapture. Portland, OR: Feral House. bl. 13-32.

Rother, Caitlin. 1994. "Star of Unarius: Spiegel wag vir pierings." Die San Diego Tribune. 13 Oktober: B1.

Spiegel, Louis. 1985. Ek, Bonaparte: 'n Outobiografie. El Cajon, CA: Unarius Uitgewers.

Stark, Rodney en Bainbridge, William. 1979. "Van kerke, sekte en kultusse: voorlopige konsepte vir 'n teorie van godsdienstige bewegings." Tydskrif vir die wetenskaplike studie van godsdiens. 18 (2): 117-133.

Tumminia, Diana. 1998. "Hoe profesie nooit misluk nie: interpretatiewe rede in 'n vlieënde pieringgroep." Sosiologie van godsdiens. 59/2: 157 (Somer).

Tumminia, Diane en Kirkpatrick, RG 1995. "Unarius: Emergent Aspects of an American Flying Saucer Group." In Die gode het geland. James R. Lewis, red. Albany, NY: State University of New York Press. 4: pp. 85-104.

Unarius Akademie vir Wetenskap. 1997. Unarius Light. El Cajon, CA: UAS Publishing. pp.5-31.

Kontak Ons

Unarius e-pos adres: uriel@unarius.org

Kalifornië
Unarius Wêreldhoofkwartier
145 South Magnolia Ave.
El Cajon, CA 92020
Telefoon: (619 die) 444 7062
Faks: (619) 444-9637

Noord-Carolina
Donald Wilburn
2603 Rolling Hills Dr.
Monroe, NC 28110
Tel .: (704) 283-5077

Florida
Joyce Inge
1725 NE 7th St.
Fort Lauderdale, FL 33304
Tel .: (954) 522-4579

Kanada
Carl Redhead
Unarius Canada
4 Hartstraat
Richmond Hill, Ontario
Kanada LAC 7T7
Tel .: (905) 737-2309

Nieu-Seeland
David Cole
Penthouse Floor Trojan House
125 Manners St.
Wellington, NZ
Tel. in Nieu-Seeland: 801-7503

Nigerië
Nwabueze Adirije
91 Orluweg POB 319 Owerri
Imo-staat
Nigerië, Wes-Afrika
Tel .: 011-234 83 232 134

Gemaak deur Ross Hoffman
Sos 257: Nuwe Godsdienstige Bewegings
Valtermyn, 1998
Universiteit van Virginia
Laas gewysig: 07 / 25 / 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel