Rebecca Moore

Rebecca Moore is 'n vooraanstaande professor in godsdiensstudie aan die San Diego State University. Sy het 'n Ph.D. in godsdienstige studies van Marquette Universiteit (1996), waar haar spesialiteit Joodse en Christelike dialoog was. Sy het geskryf en gepubliseer op Middeleeuse Christelike teoloë en hul skuld aan Joodse Bybelse kommentaar. Sy is die skrywer van Stemme van die Christendom: 'n Globale Inleiding (McGraw-Hill 2005), en mede-outeur van 'N Draagbare God: Die Oorsprong van Judaïsme en Christendom , met Risa Levitt Kohn (Rowman & Littlefield 2007). Sy stuur die San Diego State University se Metropolitan Area Pluralism Study (MAPS), wat 'n visuele en beskrywende gids vir die religieuse diversiteit in die grensstreek San Diego-Tijuana opspoor, in kaart bring en digitaal publiseer (http://geoinfo.sdsu.edu / KAARTE /). Dr Moore spesialiseer ook in Amerikaanse godsdienste en fokus op nuwe godsdienstige bewegings. Haar mees onlangse boek is Verstaan ​​Jonestown en Peoples Temple (Praeger 2009). Sy bestuur die webwerf saam Alternatiewe oorwegings van Jonestown en Peoples Temple (Http://jonestown.sdsu.edu). Haar belangstelling in Peoples Temple is beide professioneel as 'n geleerde, en persoonlike, as iemand wat familielede in Jonestown verloor het.

 

Deel