Leah Hott David G. Bromley

John Edward

JOHN EDWARD TYLINE

1969 (19 Oktober): John Edward McGee is gebore in Queens, New York.

1985: Edward ontvang psigiese leeswerk van Lydia Clar, wat hom vertel het dat sy gestuur is om hom op die pad te plaas om sy psigiese vermoëns te vervul.

1986: Edward begin met die geeste van die oorledenes kommunikeer terwyl hy op plaaslike 'psigiese kermisse' werk.

1989: Edward ontvang 'n reeks boodskappe van sy moeder na haar dood.

1990's (vroeg): Edward het gesukkel om toenemende eise vir privaatlesings en poste as 'n flebotomis en dansinstrukteur te akkommodeer.

1990's (middel): Edward het besluit om professionele aandag aan sy mediumskap te wy.

1998: Edward publiseer sy eerste boek, Een laaste keer.

2000: Edward begin met die vervaardiging en aanbieding Oorgaan.

2004:  oorkruising is gekanselleer.

2006 (Maart): Edward het begin produseer en aanbied John Edward Cross Country.

2008 (November):  John Edward Cross Country is na drie seisoene gekanselleer.

2011 (Oktober): Edward van stapel gestuur Die Vyf , 'n interaktiewe aanlynforum, deur JohnEdward.net.

2013:  Die Vyf is hernoem Ontwikkel . Edward het die webreeks geloods Ontwikkel met John Edward.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

John Edward McGee, Jr. is gebore op Oktober 19, 1969 in die Queens city of New York City. Die enigste kind wat gebore is aan John en Perinda McGee, 'n Ierse-Amerikaanse polisiebeampte en 'n Italiaanse-Amerikaanse sekretaris, het Edward in 'n woonstel in die middelklasse Glen Oaks woon totdat sy ouers geskei het toe hy in die sesde graad was. Gerapporteer om sterker te identifiseer Die elfjarige John en sy moeder het saam met sy moeder en familielede van moeder na sy ouma se huis in Glen Cove, Long Island, verhuis. Daarna is Edward omring deur sy groot, Rooms-Katolieke, Italiaans-Amerikaanse familie. Sy ouma, Josephine Esposito, het elf kinders gehad; en kort nadat Edward en sy ma haar huis begin deel het, het Edward se tante (sy ma se jonger suster) saam met haar man en babaseun in die huis ingetrek. Boonop onthou Edward gereeld besoeke van tantes, ooms en neefs, groot gesinsbyeenkomste en maaltye elke naweek, en hoewel hy die enigste kind was, voel hy nooit as sodanig nie as gevolg van 'n menigte neefs wat 'na hom omsien' soos groot broers en susters. ”(Edward 1998). Edward het 'n hegte verhouding ontwikkel met sy oom Joey, wat hy beskryf het as 'n vrysinnige '' 60-tipe man '', wat hom voorgestel het aan geestelike aktiwiteite soos joga en meditasie. Joey en sy tweede vrou, Debbie, 'n tarotkaartleser, het Edward bekendgestel aan die konsep van psigiese energieë. Verder het Edward se moeder 'n diep belangstelling in bonatuurlike vermoëns gehad, en gedurende die tienerjare van John sou sy sielkundiges gereeld besoek en hulle gereeld na die huis nooi vir groot byeenkomste wat gewoonlik uit psigiese voorlesings en seanse bestaan. Hoewel hy sy vormingsjare deur paranormale ideologieë en aktiwiteite deurgebring het, was hy huiwerig om in hul werklikheid te glo, ondanks die feit dat hy glo op 'n vroeë ouderdom psigiese vermoëns begin openbaar het. Edward onthou dat hy vaardighede vertoon het, soos om besoeke van familie en vriende te voorspel, in staat was om woorde in sy kop te "sien" en dit te spel voordat hy geleer het om te lees en skryf, en die familiegeskiedenis in herinnering te roep wat voor sy geboorte plaasgevind het. Verder herinner hy hom aan die gevoel dat hy 'n vorige lewe geleef het, terwyl hy onthou van gebeure wat plaasgevind het "voordat [hy] hierheen gekom het" (Edward 1998; "Who Is Psychic Medium John Edward?" Nd). Edward kon egter hierdie gebeure tot sy tienerjare nie bonatuurlik verstaan ​​nie.

Op vyftienjarige ouderdom is aan John gesê dat hy komplikasies in sy skildklier ervaar na 'n gewone fisiese ondersoek. Hy is verwys na 'n endokrinoloog wat ontdek het wat lyk asof dit 'n gewas in die klier is. Terwyl verdere toetse aan die lig gebring het dat die gewas nie bestaan ​​nie, sou die ervaring 'n bepalende gebeurtenis in Edward se lewe wees, aangesien dit hom in kontak met psigiese mense gebring het. Lydia Clar. Na die nuus oor die potensiële kwaal van haar seun, het John se moeder die hulp van Clar gevra, wie se lees dit opvallend akkuraat gevind het. Edward se ma het Clar na hul huis genooi om voorlesings oor die res van die gesin te hou, waaronder John self. 'N Skeptikus destyds, het John glo sy eie lesing betree met die doel om haar legitimiteit te weerlê. Toe Clar egter die gebeure uit John se verlede sowel as die gedagtes en emosies wat hy koester, ontdek het, het hy sy eie ongeloof begin bevraagteken eerder as Clar se vermoë. Die sielkundige het toe aan Edward verduidelik dat hy 'n geestelike gawe het en dat sy gestuur is om hom op die pad te plaas om sy psigiese vermoëns te vervul. Na sy ontmoeting met Lydia Clar het Edward 'n periode van selfontdekking ondergaan waarin hy begrip van sy vermoëns gesoek het en hoe dit gekanaliseer kan word. Sy reis het hom gelei na Sandi Anastasi, wat die Astrological Institute of Integrated Studies bedryf het, 'n opvoedkundige organisasie wat daarop gemik is om paranormale vermoëns te verfyn. Onder instruksie van Anastasi ontwikkel Edward sy psigiese vermoëns en word hy vaardig in numerologie en tarot ("Astrological Institute," nd).

Edward het kaartlees oor sy familielede en vriende begin doen en het gou betrokke geraak by plaaslike 'psigiese kermisse'. Nog op hoërskool en die jongste sielkundige present, het hy die volgende jaar elke Sondag hierdie geleenthede bygewoon. Alhoewel hy aanvanklik nie van plan was om 'n loopbaan van sy vermoëns te maak nie, sou sy lewe 'n ander wending neem toe hy een Sondag, te midde van 'n voorlesing, ontmoet word met wat hy beskryf het as 'n nuwe energie. Tot op daardie stadium het Edward se voorlesings toekomstige gebeure voorspel, soos veranderings in beroep of verhoudings; hierdie nuwe energie het egter 'n gevoel gegee wat hy vergelyk het met die ontvangs van twee afsonderlike radiostasies gelyktydig. Hy het name begin sien wat hy voorgedra het aan die vrou vir wie hy die voorlesing gelei het. Sy het hom meegedeel dat dit almal name is van familielede wat nie meer leef nie, maar wat in die lewe baie naby aan haar was. Edward het hierdie ervaring aanvanklik geïnterpreteer as 'n afsonderlike manifestasie van dieselfde vermoë; spesifiek, omdat die oorledene 'n belangrike rol in die vrou se lewe gespeel het, sou dit sinvol wees dat hulle in haar leeswerk sou verskyn. Namate hierdie visioene meer gereeld en verfyn het, het Edward vasbeslote geraak om dit te verstaan ​​en het hy navorsing oor kommunikasie met geeste begin doen. Sy navorsing het hom gelei na 'n medium genaamd Shelley Peck, wat hom gehelp het om sy vermoë beter te begryp. Alhoewel hierdie kommunikasie sterker geword het en sy psigiese vermoëns oortref het, beskou Edward homself nie as 'n medium voordat sy moeder aan sy kanker dood is toe hy negentien was nie. Na haar dood het Edward 'n aantal boodskappe van sy moeder ontvang, sowel individueel as deur Shelley Peck, aan wie hy naby gekom het. Hierdie mededeling het 'n groot invloed gehad op hoe Edward sy vermoë geïnterpreteer het. Hy het homself as 'n medium op psigiese kermisse begin afreken en privaat leessessies gehou, en probeer om ander bedroefde familielede en vriende te help om weer kontak te maak met hul geliefdes soos hy kon doen.

Edward het in die vroeë 1990s baie aandag getrek as 'n medium wat oproepe van kliënte ontvang en radiostasies regoor die Verenigde State wat privaatlesings en onderhoude versoek. Gedurende hierdie tyd het Edward ook 'n werk as 'n phlebotomist by 'n plaaslike hospitaal geneem terwyl hy 'n graad in gesondheidsorgadministrasie van die Long Island Universiteit behaal het. In 1992 het hy begin by klasse by 'n nabygeleë dansateljee waar hy sy toekomstige vrou, Sandra, sou ontmoet. Teen die tyd dat hulle getroud was in 1995, het Edward begin met kursusse in ballroomdans (Edward 2003; Gliatto 2002). Hy het oor hierdie tydperk weerspieël, en onthou gevoel asof hy twee verskillende lewens gelei het: 'n "normale" lewe en een wat gekenmerk word deur sy mediumskap (Edward 1998). Maar toe hy sukkel om die toenemende aantal versoeke vir lesings en mediavertonings te akkommodeer, het Edward 'n finale loopbaanverandering gemaak en besluit om sy volle aandag aan sy werk as medium te gee.

Edward se eerste boek, 'n outobiografie getiteld Een laaste keer , is in die vroeë 1998 gepubliseer en het onmiddellik 'n aansienlike hoeveelheid media-aandag getrek. Hy het verskyn Larry King Live in Oktober van dieselfde jaar en 'n aantal radiopraatjies. In 2000 het Edward sy eie televisieprogram begin vervaardig en aangebied. oorkruising , wat tot 2004 op die Sci Fi-netwerk uitgesaai is. Op die program verskyn Edward wat skynbaar lukraak voorlesings doen by lede van 'n ateljeehoor van ongeveer 200 individue. Na die kansellasie van die program het Edward voortgegaan om in die media te verskyn, skrywersboeke oor sy ervarings as medium te hou en privaat leessessies te hou, wat 'n wagtyd van 'n paar jaar opgebou het. In Maart 2006 het Edward 'n tweede televisieprogram begin aanbied, John Edward Cross Country , wat op die WE TV-netwerk uitgesaai is tot November van 2008. Die program is op soortgelyke wyse geformateer oorkruising ; Dit het egter ook Edward se herhaling en onderhoud aan kliënte na hul lesings nagekom om te bepaal hoe die sessie hulle geestelik geraak het (Logan 2006).

Edward woon tans in Long Island met sy vrou en twee kinders, Justin en Olivia. In onlangse jare het hy met groot gehore verbind deur internasionale sprekende toere wat in Kanada, Engeland, Australië en Suid-Afrika tot stilstand gekom het. Hy het voortgegaan om boeke te skryf en te publiseer, insluitende 'n fiksie-roman met die titel Gevalle Meesters , wat in 2012 gepubliseer is. Hy het gereelde mediavertonings op geselsprogramme soos Dr. Phil, Die Vandagskou, en datumlyn.

Leerstellinge / oortuigings

Terwyl John Edward in die Rooms-Katolieke tradisie grootgemaak is, het hy na bewering begin om sy godsdienstige identiteit vroegtydig te bevraagtekenouderdom. Gedurende sy kinderjare het hy weeklikse mis bygewoon en is aangemoedig om aan kerklike aktiwiteite deel te neem; hy onthou egter dat hy godsdiens met 'n gevoel van skeptisisme benader het en onafhanklike navorsing gedoen het oor godsdienstige tradisies buite sy eie. Hierdie gevoel van skeiding is tot 'n mate aangevuur en versterk deur Edward se psigiese vermoëns. Toe sy vermoëns 'n groter rol in sy lewe begin speel en hy dit in paranormale sin begin interpreteer, voel hy gedistansieerd van die geloof van sy kinderjare wat afstand doen van die paranormale. Terwyl Edward hom nooit ten volle van die Katolieke geloof gedistansieer het nie en voortgaan om homself as 'n Katoliek te identifiseer, afwyk sy belydende godsdienstige oortuigings in verskeie fundamentele opsigte van die tradisionele Katolisisme en die Christendom, hoofsaaklik omdat hy Jesus Christus nie as die seun van God beskou nie ( Edward 2001). Alhoewel hy die bestaan ​​van 'n God bevestig, beskou hy die goddelike as onpersoonlik. Edward se ervarings met die bonatuurlike het hom daartoe gelei dat hy 'n pluralistiese houding ten opsigte van godsdiens inneem, aangesien verskillende godsdienstige tradisies verskillende paaie na dieselfde uiteindelike werklikheid is. Daarom, hoewel hy Jesus wel as 'n profetiese figuur beskou, verkondig hy dat hy '' een van vele '' was (aangehaal deur Hallowell 2013).

Verder het Edward Oosterse en Indiaanse godsdienstige ideale in sy persoonlike geloofstelsel opgeneem. Edward het as kind begin glo op reïnkarnasie, en beweer dat hy nie net verskeie lewens geleef het nie, maar dat hy herinneringe en kennis van sy vorige lewens behou het. Daarbenewens het Edward 'n geloof in Spirit Guides of geestelike wesens ontwikkel, wat volgens hom 'n invloedryke rol gespeel het in geestelike aangeleenthede en groei gedurende sy hele lewe. Volgens Edward was hy van kindsbeen af ​​bewus van die aanwesigheid van hierdie gidse, maar kon hy nie hul identiteit interpreteer tot op die ouderdom van sestien toe hy onder leiding van Shelley Peck 'n vorige regressie ondergaan het nie. Klaarblyklik het die regressie in 'n onverwagse rigting gegaan, en Edward se geestesgidse verskyn aan hom. Hy beweer dat hy altesaam ses gidse het: vyf 'gewone' gidse, waaronder 'n tiener en 'n monnik, en 'n 'meestergids', wat aan Edward verskyn het as 'n inheemse Amerikaner. Meestergidse, soos Edward beskryf het, word tydens die geboorte aangewys om iemand deur die loop van sy of haar lewe te volg totdat hulle oorgaan in die geestelike Realm (Edward 1998). Volgens Edward het elke persoon Spirit Guides en is dit in staat om met hulle te kommunikeer; Die meeste mense moet egter eers opleiding kry om sensitief te wees vir hul teenwoordigheid en hul boodskappe te verstaan.

Net so beskou Edward, in teenstelling met baie mediums en psigici, nie sy vermoë om 'n unieke geskenk te wees nie. Inteendeel, Edward hou vol dat elke individu met die praktyk die vermoë het om met geeste te kommunikeer (Hodges en Ulsperger 2005). Volgens Edward hang kommunikasie met sterk drank amper heeltemal af van die verandering van energievlakke. Alle wesens bestaan ​​uit atome en molekules, en die fundamentele verskil tussen die geeste in die liggame en die wat 'oorgesteek' is, lê in die snelheid waarmee hierdie deeltjies beweeg. Terwyl dit in 'n liggaam vervat is, beweeg die wese se energie baie stadiger as nadat dit die liggaam verlaat het. Om die geestelike realm te kontak, moet die gees en medium albei 'n verandering in energievlakke ondergaan. Edward het hierdie proses met die lemme van 'n helikopter vergelyk. Geeste buite die liggaam beweeg soos lemme op volle spoed, so vinnig dat die lemme vir die oog nie waarneembaar is nie en voordat kommunikasie kan plaasvind, moet dit aansienlik vertraag. Net so moet 'n medium sy of haar eie energievlak verhoog om die gaping tussen die fisiese en geestelike koninkryk 'te oorbrug' (Edward 1998). Alhoewel hierdie vermoë nie uniek is vir enkele uitgesoekte nie, merk Edward op dat daar wel verskille op individuele vlak bestaan. Net soos sekere individue skynbaar gebore is met atletiese, akademiese of artistieke vermoëns, is ander van nature meer vaardig om hul eie energievlakke te verander en kan hulle dus makliker met hul geeste kommunikeer. Edward het hierdie idee gebruik om te verduidelik hoe hy op 'n vroeë ouderdom sy eie vermoë kon herken. Alhoewel Edward baie van die vermoë om met geeste te kommunikeer toegeskryf het aan 'n individuele poging, identifiseer hy God as die uiteindelike bron van alle paranormale vermoëns (Walker, 2003).

Edward het die parameters van mediumskap gedefinieer en beklemtoon dat die medium bloot die boodskapper is tussen die gees en die persoon met wie die gees probeer kommunikeer. Deur die aard van sy vermoë beweer Edward met sekerheid die bestaan ​​van 'n hiernamaals. Hy het egter 'n onderskeid gemaak tussen die ontvangs van boodskappe van en persoonlik oorsteek na die geestelike ryk. Volgens Edward het sy vermoë hom nie toegelaat om die hiernamaals persoonlik te ervaar nie; Dus, terwyl hy dikwels gevra word om dit te beskryf, strek sy kennis net na wat geeste aan hom meegedeel het. Edward beweer dat wanneer 'n mens sterf, die gees die liggaam verlaat en in 'n toestand van suiwer energie bly. Volgens Edward behels die kruising van hierdie geestelike staat en bestaan ​​dit op 'n aparte golflengte as dié van die fisiese heelal. Verder bestaan ​​die geestesrealm uit verskillende vlakke; watter vlak 'n gees binnedring onmiddellik wanneer dit oorgesteek word, is afhanklik van aardse ervarings en geestelike groei.

Edward beweer dat sodra geeste oorgesteek het, hulle nie meer in staat is om te kommunikeer soos in hul aardse liggame nie; hulle dra eerder boodskappe simbolies oor. Verder ervaar geeste nie meer emosies soos ons dit verstaan ​​nie, maar ervaar hulle op 'n meer universele vlak. Terwyl Edward beweer dat geeste steeds baie betrokke is in die lewens van geliefdes wat nog op die fisiese gebied is en dat hulle in staat is om leiding te gee, is hulle nie onderhewig aan die vinnige verskuiwings van situasie-afhanklike emosie wat aardse wesens ervaar nie. Inteendeel, volgens Edward, "lyk dit eerder na die groter prentjie as om in die mengsel te wees" (Edward 1998). Uiteindelik het Edward weergee wat hy beskou as 'n idee wat deur Hollywood geskep is dat geeste dikwels verwarring ervaar en probleme ondervind om oor te gaan na die geestelike ryk, en beweer dat dit inteendeel selde voorkom.

RITUELE / PRAKTYKE

Voordat hy met die geestelike wêreld in aanraking kom, moet Edward eers sy energievlak verhoog, wat hy beweer word bereik meditasie en gebed tot die rosekrans. Volgens Edward stel hierdie ritueel hom in staat om die geeste te ontmoet in 'n ruimte tussen die fisiese en geestelike sfere sodra hulle weer hul eie energievlakke verlaag het. Edward het die ervaring van die eerste kontak met die kyk na die ontwikkeling van 'n foto vergelyk: hoewel die beeld aanvanklik onduidelik is, soos die leeswerk vorder, word meer stukke sigbaar totdat 'n volledige prentjie vertoon word. Edward se lesings stem gewoonlik ooreen met hierdie metafoor, wat dikwels vaagweg begin, met 'n naam of bloot 'n letter, en al hoe meer spesifiek word. Volgens Edward kommunikeer geeste tipies simbolies, deur middel van 'n reeks beelde of deur gedagtes aan hom oor te dra, wat hy dan moet probeer interpreteer in die regte konteks. In plaas daarvan om 'n gespreksstem te neem, bestaan ​​die lesings daaruit dat Edward 'n reeks vrae aan die kliënt, of die oppasser, stel met betrekking tot die reeks beelde of gedagtes wat hy ontvang en om validering te vra. As die oppasser nie die boodskap verstaan ​​wat Edward probeer oordra nie, sal hy probeer om die beelde wat aan hom vertoon word, te herinterpreteer of na 'n ander boodskap oor te gaan. Gedurende die leeswerk bly die geeste in beheer van die kommunikasie en verval wanneer hul boodskappe oorgedra word. Voor die vertrek sal sprits die persoon wat kontak soek, dikwels 'n boodskap van gerusstelling laat, en kommunikeer dat hy of sy suksesvol oorgesteek het en steeds in die lewe van sy of haar geliefdes is (Edward 1998; Pierleoni 2014).

Edward gee 'n eenvormige stel riglyne, aanbevelings en reëls vir die bywoning van sy geleenthede en leessessies, wat ook gebruik is tydens die verfilming van sy televisieprogramme. Alhoewel diegene wat groter groepsessies, seminare en verfilmings bywoon, nie deur Edward gelees kan word nie, merk hy op dat deur een van hierdie geleenthede by te woon, alle persone aan 'n voorlesing onderwerp word. Daarom, as 'n deelnemer voel asof hy of sy nie emosioneel voorbereid is op 'n leeswerk nie, of dit ongemaklik sal voel deur die ervaring, of bloot nie belangstel nie, versoek Edward dat hy of sy nie daarvan moet deelneem nie. Verder vra hy dat alle gehoorlede hul familiebome moet vergewis voordat hulle die sessies bywoon, ten einde die akkuraatste en effektiefste lees moontlik te maak. Alhoewel klank- en video-opname-toestelle by geen van Edward se geleenthede toegelaat word nie, beveel hy aan dat deelnemers 'n pen en papier saambring om boodskappe op te neem. Alhoewel nie alle boodskappe aanvanklik relevant lyk nie, word dit volgens Edward dikwels na 'n tydperk of oorweging meer betekenisvol.

Ten spyte van die redelike eenvormige kommunikasieproses, organiseer Edward lesingsessies in verskillende formate, insluitend privaat sessies, privaat groepsessies en klein intieme groepsessies. Privaatsessies vind telefonies of persoonlik plaas, met laasgenoemde in 'n privaat kantoor wat deur Edwards in Long Island besit word. 'N Fooi van $ 850 sal een persoon tot 'n privaat sessie toelaat, en tot drie ekstra mense kan toegelaat word teen 'n ekstra koste van $ 100 per persoon. Edward vereis dat alle individue wat 'n privaat sessie bywoon, biologies of omstandig moet wees en moet poog om met oorlede lede van dieselfde gesin te kommunikeer (“Private Reading” en). Privaat groepsessies bestaan ​​uit maksimum vyftien mense. 'N Fooi van $ 650 word een persoon toegelaat vir hierdie kleingroeplesings, wat gewoonlik ongeveer twee uur duur, hoewel Edward opmerk dat die sessie langer kan duur, afhangende van die hoeveelheid kommunikasie wat ontvang word van die geeste wat gekontak word ("Privaat leesgroepe" en). Groter groeplesings, wat gewoonlik in die vergaderlokale van konferensiesentrums gehou word en bestaan ​​uit 'n maksimum van honderd siters, is ook beskikbaar teen 'n bedrag van $ 350 per persoon. Hierdie sessies, wat Edward "Klein, intieme groeplesings" noem, duur ook ongeveer twee uur en bevat 'n kort vrae- en antwoordstuk voor die leeswerk ("Klein, intieme groeplees" en). Om een ​​van hierdie leessessies met Edward te beplan, moet die belangstellende kliënt eers op sy webwerf (johnedward.net) inteken op Edward se weeklikse aanlyn-nuusbrief. Verskeie belangstellingsblokkies verskyn op die versoekvorm, insluitend dié vir privaat-, privaat- en klein, intieme groepsessies. Sodra die kliënt een of meer van hierdie blokkies nagegaan het, sal hy of sy op 'n waglys geplaas word en lukraak gekontak word om 'n sessie te beplan. Vanweë die groot vraag na hierdie sessies en die beperkte tyd om dit uit te voer, word volgens Edward binne enkele ure nadat hulle 'n versoek ingedien het, met sekere kliënte gekontak en ander wag tot twee jaar ('A Letter From John' nd) .

Benewens hierdie privaatlesings hou Edward ook seminare en groot groeplesings wat oor die algemeen meer is toeganklik vir die publiek, maar waarborg nie 'n voorlesing vir elke gehoorlid nie. Seminare en groeplesings word in groot stadions en ouditoriums in stede regoor die wêreld gehou en bied onderskeidelik 700 en meer as 1,000 39 mense in. Toegangsgelde vir hierdie geleenthede wissel na gelang van plek en vraag, en wissel van $ 150 tot $ 250. Groepslesings en seminare duur gewoonlik twee uur en bestaan ​​aan die begin uit 'n vraag-en-antwoord-segment, gevolg deur lesings. Verder bied Edward af en toe wat hy 'VIP-geleenthede' genoem het, dit is groeplesings wat beperk is tot 300 deelnemers. 'N Kaartverkoop van $ XNUMX verleen toegang tot die drie uur lange geleentheid wat bestaan ​​uit 'n kort inleiding en uiteensetting van Edward se vermoë, gevolg deur 'n vraag-en-antwoord-segment, 'n lang leessessie en, na 'n tweede vraag-en-antwoordperiode, 'n kort “ontmoet en groet ”-byeenkoms waarin deelnemers met mekaar kan gesels en hul foto saam met Edward kan laat neem (“ VIP-geleenthede ”). Die aankoop van 'n kaartjie bevat ook 'n lidmaatskap van een jaar by Edward se aanlyn interaktiewe forum, Ontwikkel.

Alhoewel Edward se televisieprogramme, oorkruising en John Edward Cross Country , is nie meer in produksie nie gekanselleer in 2004 en 2008, onderskeidelik, het hulle 'n aansienlike waaierbasis gedurende die jare waarin hulle uitgesaai het, aangetrek. Die program is in 'n ateljee in Queens, New York verfilm voor 'n gehoor van ongeveer 200-mense. Voor die vertoning is die deelnemers gevra om in 'n wagkamer te bly en 'n langvrystellingsdokument te hersien, wat na bewering insluitende klousules wat geen voorafgaande kontak met Edward of sy personeel voor die vertoning bevestig het nie. Nadat vrystellingsvorms afgehaal is, is lede van die gehoor genooi om die ateljee te betree, waar hulle tussen drie afdelings van sowat sewentig sitplekke verdeel is. Edward sou tipies die leesperiodes binne die program begin deur 'n gedeelte van die gehoor aan te spreek, waarin verklaar word dat 'n gees deur middel van 'n behoefte aan kommunikasie met iemand binne daardie gebied sou kom. Hy sal dan 'n naam of ander vae stuk identifiserende inligting verskaf om die potensiële deelnemers te verlig. Edward sal toenemend spesifieke inligting kommunikeer totdat een persoon geïdentifiseer is, waarna hy die lesing op dieselfde manier sal voortgaan as wat hy individuele, individuele lesings uitvoer. Hy sal progressief gepersonaliseerde boodskappe kommunikeer, en versoek slegs die bevestiging van die gehoorlid wat gelees word. Nadat die gees teruggetree het, sou Edward die proses regdeur die res van die program (Underdown 2003; Nickell 2001) herhaal.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

John Edward het sy loopbaan in die paranormal as tiener in die middel van die tagtigerjare begin, en hy het tarotkaartlesings op familielede en vriende gedoen en sy naweke as psigikus op plaaslike bonatuurlike 'kermisse' gewerk. Volgens Edward het hy, toe hy sestien was en tydens 'n lesing gelees het, spontaan met die oorledene se geeste begin kommunikeer. Edward het die volgende paar jaar gesukkel om sy vermoë te verstaan ​​en het homself eers as 'n medium beskou as na sy moeder se dood toe hy negentien was. Edward begin lees uit 'n kamer in die huis van sy ouma, en trek vinnig groot aandag as medium. Gou het hy oproepe van regoor die land van belangstellende klante ontvangop soek na lesings en radiostasies wat hom uitnooi om as gas te verskyn. Edward het besluit om sy volle professionele aandag te gee aan sy mediumskap in die middel-1990s, die volgende jare wat sukkel om 'n groeiende aantal versoeke vir privaatlesings te bereik. In 1998 het die bekende status wat hy toegeval het, eksponensieel gegroei ná die publikasie van sy eerste boek, Een laaste keer. Die boek het vinnig 'n plek op die New York Times bestsellerlys en het Edward 'n reeks televisievertonings gelewer op praatprogramme soos Larry King Live en datumlyn . Minder as twee jaar later het Edward sy bekende televisieprogram begin vervaardig en aangebied oorkruising. Op sy hoogtepunt, oorkruising was die hoogste gegradeerde program op die Sci Fi Channel . Met die sukses van sy televisieprogram het Edward egter min tyd gehad om privaat leesversoeke na te kom. Hy het 'n waglystyd van meer as agt jaar opgebou wat hy eers kon oplos nadat hy in 2004 die kansellasie getoon het ('A Letter From John' en 'About John' en Edward 1998). Gedurende die volgende paar jaar het Edward privaat voorlesings gehou, op televisie- en radiogeselsprogramme verskyn en nog twee boeke gepubliseer voordat hy 'n tweede televisieprogram vervaardig het, John Edward Cross Country in 2006. Die program het drie seisoene op die We-tv-netwerk uitgesaai voordat dit in 2008 gekanselleer is. Terwyl episodes van albei sy gesindikeerde programme steeds op verskeie televisiekanale gewys word, hou daar nie 'n gereelde plek op die lug in nie (Logan 2006; "Frequently Asked Questions," nd).

In Oktober van 2011 het Edward 'n interaktiewe aanlynforum getiteld Die Vyf vanaf sy webwerf (johnedward.net). 'N Jaarlikse fooi van $ 75 verleen aan lede toegang tot 'n "eksklusiewe aanlyngemeenskap" waarin hulle met mekaar en John Edward se personeel kan kommunikeer (' A Letter From John, 'nd). Verder word elke maand vyf lede willekeurig gekies om privaat te ontvanglesings kry nog vyf die geleentheid om persoonlik 'n vraag aan Edward te stel, en alle lede kry toegang tot 'n privaat vraag-en-antwoordsessie na Edward se seminare en gebeure. In 2013 herdoop Edward die forum Ontwikkel , terselfdertyd die bekendstelling van 'n webserie met die titel Ontwikkel met John Edward. Die program word verfilm uit Edward se teaterateljee met die hulp van die televisievervaardiger en regisseur Paul Shavelson en word weekliks van Edward se aanlynforum uitgesaai. Volgens Edward is sy doel om te skep Ontwikkel was om 'n interaktiewe ervaring vir sy lede te bied. Hulle word uitgenooi om regstreekse films van die internetprogram by te woon, wat soms gevra word vir oor-die-selfoonlesings wat op die skou verskyn en toegang tot onderhoude en materiaal beskikbaar gestel aan nie-lede ("Wat is Evolue?"). Edward is al verskeie kere gevra of hy van plan is om terug te keer na televisie-uitsaai; Hy het egter 'n voorkeur uitgespreek vir die huidige organisasiestruktuur wat deur Ontwikkel . Spesifiek, het hy tevredenheid uitgespreek met die "gemeenskapsgevoel" wat hy glo sy forum geskep het oor die "vermaakgebaseerde" televisieprogramme van sy verlede (aangehaal deur Holzer, 2013). Afgesien van sy aanlyn gemeenskap, bly Edward deur middel van sy boeke ondersteuners, praat-toere, seminare en gebeure, en mediavertonings.

Kwessies / UITDAGINGS

John Edward is deur die loop van sy loopbaan met kritiek en kontroversie teëgekom, waarvan die meeste gedraai het om aansprake teen die wettigheid van sy vermoë. Kritici het Edward daarvan beskuldig dat hy 'warm' en 'koue' leestegnieke gebruik het. Eersgenoemde behels die versameling van inligting oor kliënte voor lesings. 'N Vroeë leeskonflik het plaasgevind ná Edward se verskyning in die televisieprogram datumlyn . In die loop van die program het Edward verskeie lesings op lede van die gehoor gedoen en was blykbaar geskok toe die gees met wie hy kommunikeer, hom aan een van die kameramanne op die stel gerig het. Maar na die opname van opnames van die skou, het Joe Nickell, 'n paranormale ondersoeker wat verband hou met die Komitee vir Skeptiese Ondersoek, opgemerk dat datumlyn verslaggewer John Hockenberry die moontlikheid dat Edward met die kameraman interaksie gehad het voor die verfilming. In 'n opvolg-onderhoud nadat die vertoning uitgesaai het, het Hockenberry bevraagteken of Edward enige kontak gehad het met die kamera-operateur, Tony, voor die vertoning. Edward het erken dat Tony vroeër die dag saam met hom op 'n aparte skoot gewerk het en die twee in 'n gesprek betrokke was. Edward ontken egter dat hy enige van die inligting wat hy in die loop van die gesprek in sy leeswerk (Nickell 2001) verkry het, gebruik het.

Aan die ander kant is koue lesings diegene waarin iemand bloot 'n reeks raaiskote maak terwyl hy blykbaar inligting van 'n paranormale bron ontvang. Terwyl koue leeswerk dikwels 'n aansienlike persentasie verkeerde raaiskote tot gevolg het, het Edward se kritici aangevoer dat sy televisieprogramme geredigeer is om sy "mis" uit te sluit. In 2001 het TIME Magazine 'n artikel gepubliseer waarin die ervaring van een gehoorlid met 'n verfilming van 'n opname teruggevoer is oorkruising, waarin hy beweer dat sowel warm as koue leestegnieke deur Edward en sy personeel gebruik is. Volgens die artikel is Michael O'Neill, wat die geleentheid bygewoon het in die hoop om kontak met sy oupa te maak, deur Edward tydens die verfilming vir 'n voorlesing uitgesonder. Soos O'Neill onthou, het die lesing bestaan ​​uit verskeie foutiewe boodskappe afgewissel met 'n paar korrekte inligting, soos name van familielede. Nadat die program waarop hy verskyn, uitgesaai is, het O'Neill egter opgemerk dat die program aansienlik verwerk is en beweer dat die beeldmateriaal verwyder of gesplitste is om hom te laat knik in reaksie op uitsprake waarmee hy nie saamgestem het nie. Verder beweer O'Neill dat hy lede van Edward se personeel herroep het wat die gehoor voor die vertoning in gesprek gehad het, en die inligting bekom het wat tydens die voorlesings gebruik is (Jaroff 2001). In 'n ander geval het die regisseur Jim Underdown, Center for Enquiry, beeldmateriaal bygewoon en opgeneem oorkruising, vergelyk dit later met die weergawe van die program wat uitgesaai is. Onderstreping het tot die gevolgtrekking gekom dat die vertoning 'n aansienlike hoeveelheid redigering ondergaan het om suksesvolle lesings te beklemtoon. Underdown het egter ook opgemerk dat hy nie enige tekens van warm leeswerk tydens die verfilming (Underdown 2003) gesien het nie. In reaksie op hierdie bewerings het Edward beweer dat terwyl die rou materiaal van die verfilming van sy programme aansienlik verminder word, word dit betyds aangepas (Nickell 2001; Endersby 2002). Verder beweer Edward dat foute in kommunikasie 'n natuurlike en algemene deel van die leesproses is. Edward merk op die verskillende metodes van kommunikasie tussen wesens in die fisiese en geestelike wêreld. "Dit is nie 'n gesprekstaal nie, alhoewel baie glo dit is ... Wat ek eintlik doen, is om so simbolies te lewer en te interpreteer as wat ek kan byhou dit "(Edward 1998). Edward beweer ook dat boodskappe wat in die loop van die lesing voorkom, eintlik akkuraat en betekenisvol is, maar die sitter versuim om die verbinding onmiddellik te besef of 'n gebeurtenis wat die verband tot gevolg het, moet nog nie plaasvind nie. Om hierdie rede beveel Edward aan dat diegene met wie hy lesings uitvoer, bereid is om die boodskappe wat gedurende die sessie gekommunikeer is, oor die skou aan te teken.

Benewens kritiek oor sy legitimiteit as medium, het Edward ook gekonfronteer met die ondersoek na etiese kwessies van sy werk. Edward was die onderwerp van negatiewe media-publisiteit in 2001 na aanleiding van 'n aankondiging dat oorkruising beplan om 'n spesiale aanbieding te gee met Edward wat die slagoffers van die aanval op die World Trade Center op 11 September 2001 kontak. Volgens 'n woordvoerder van die program het die special begin vorm aanneem na 'n reeks telefoonoproepe van Edward van die hartseer familielede van slagoffers. Voordat die verfilming van die program voltooi is, is Edward se verteenwoordigers en die televisiestasie wat die aanbieding van die spesiale aanbieding oorstroom het met oproepe, wat die dreigende program as onsmaaklik en uitbuitend van die tragedie bestempel. Terwyl die vervaardigers van die program hul voorneme uitgespreek het om voort te gaan met die verfilming, is die projek uiteindelik laat vaar. 'N Amptelike verklaring bepaal dat die lesings wat deur die families van slagoffers aangevra word, privaat gehou sal word deur Edward en nie uitgesaai sal word nie. oorkruising (de Moraes 2001).

Ander kritici van Edward het sy werk daarvan beskuldig dat hy individueel bedroefde individue het, en beweer dat die koste van sy leesperiodes en gebeure onnodig hoog is en Edward uitdagend is om te bewys dat kommunikasie met die oorledene enigsins moontlik is. Terwyl Edward erken het dat die koste van sy dienste "vir baie mense verbode kan wees," beweer hy dat die huidige prys nodig is om die gebeure te finansier en sy personeel in stand te hou. Daarbenewens beweer hy dat deur sy Ontwikkel forum, het hy probeer om sy werk wyer beskikbaar te stel (“A Letter From John” nd). Edward het in die loop van sy loopbaan 'n toenemend strenger beleid aanvaar om nie op ondersoek te reageer nie. Hy het verklaar dat die verkryging van bewys van kontak met die geestelike realiteit onmoontlik is, maar eerder afhanklik is van geloof (Nickell 2001). Verder het Edward sy oënskynlike weerstand om sy vermoë aan kritici en skeptici te toets, verduidelik en opgemerk dat "sodra u iets moet verdedig, dan erken u dat iets verdediging nodig het" (Edward 2009).

Verwysings

'N Brief Van Johannes.' Nd JohnEdward.net . Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/private-readings on 17 March 2014 .

"Oor John." En SciFi.com. Toegang verkry vanaf http://web.archive.org/web/20060902223803/http://www.scifi.com/johnedward/aboutjohn/ op 17 Maart 2014.

"Oor die skou." En SciFi.com. Toegang verkry vanaf http://web.archive.org/web/20060828223554/http:// www.scifi.com/johnedward/abouttheshow/ op 17 Maart 2014.

"Astrologiese Instituut." Toegang verkry vanaf http://www.astrologicalinstitute.com/ op 17 Maart 2014.

De Moraes, Lisa. 2001. "Medium kruis die lyn: WTC segment in blik." Die Washington Post. Toegang verkry vanaf http://www.washingtonpost.com/ac2/wpdyn?pagename=article&node=&contentId = A53372-2001Oct25 op 17 Maart 2014.

Edward, John. 2001. Oorskryding: Die stories agter die stories. San Diego: Jodere Groep.

Edward, John. 1998. Een laaste keer. New York: Berkley Books.

Edward, John. 1998. "Onderhoud met Larry King." Larry King Live, CNN, Junie 19. Toegang verkry vanaf http://web.archive.org/web/20030220161519/http://www.nytix.com/TVShows/NewYork/JohnEdward/transcripts/ op 17 Maart 2014.

Edward, John. Onderhoud met Larry King. 2003. Larry King Live, CNN, Oktober 2. Toegang verkry vanaf http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0310/02/lkl.00.html op 17 Maart 2014.

Edward, John. 2009. "Onderhoud met Sean Hannity." Fox News, Junie 16. Toegang verkry vanaf http://www.foxnews.com/story/2009/06/17/medium-john-edward-explains-ability/ op 17 Maart 2014.

Endersby, Andrew. 2002. "Die John Edward Blues praat." Skeptiese Verslag. Toegang verkry vanaf http://web.archive.org/web/20070103100811/http://www.skepticreport.com/psychicpowers/jeblues.htm on 17 March 2014 .

"Gereelde vrae," en JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/help op 17 Maart 2014.

Gliatto, Tom. 2002. "Halfgaar." People.com. Toegang verkry vanaf http://www.people.com/people/article/0,,20136921,00.html op 17 Maart 2014.

Hallowell, Billy. 2013. “Heaven, Hell and Talking With the Dead: Psychic John Edward beskrywe die ontdekking van sy beweerde vermoëns en sy gees 'Mafia'.” Die Blaze. Toegang verkry vanaf http://www.theblaze.com/stories/2013/05/06/famed-psychic-john-edward-tells-theblaze-about-connecting-with-the-dead-seeing-the-future-and-his-views-on-god/ op 17 Maart 2014.

Hodges, Stan H. en Jason S. Ulsperger. 2005. "Aanbiedings van die Paranormale: Die Impressiebestuurstrategieë en Professionaliseringstaktieke van Psigika en Geesmedia." Gratis Ondersoek In Kreatiewe Sosiologie. Toegang verkry vanaf ojs.library.okstate.edu/osu/index.php/FICS/article/view/1543/1374â € Z op 17 Maart 2014.

Holzer, Alexandra. 2014. "Five Is The Magic Number: Ontwikkel Met Famed Psychic Medium John Edward." OmTimes.com . Toegang verkry vanaf http://community.omtimes.com/profiles/blogs/five-is-the-magic-number-evolve-with-famed-psychic-medium-john op 17 Maart 2014

Jaroff, Leon. 2001. "Praat met die dooies." TIME.com. Toegang verkry vanaf http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,100555,00.html#ixzz2u5p1Pdix op 17 Maart 2014.

Logan, Michael. 2006. "John Edward is een psigies." TV Guide. Toegang verkry vanaf http://www.tvguide.com/news/John-Edward-Psyched-41139.aspx on 17 March 2014 .

Nickell, Joe. 2001. "John Edward: Hustling the Bereaved." CSICOP.org. Toegang verkry vanaf http://www.csicop.org/si/show/john_edward_hustling_the_bereaved/ op 17 Maart 2014.

Pierleoni , Allen. 2014. "Boeke: Die medium het 'n boodskap." Die Sacramento Bee. Toegang verkry vanaf http://www.sacbee.com/2014/01/12/6060147/books-the-medium-has-a-message.html on 17 March 2014.

"Private lees." En JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/events/descriptions/private-reading on 17 March 2014.

"Privaat leesgroepe." En JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/events/descriptions/private-reading-group on 17 March 2014.

"Klein, intieme groeplesing." En JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/events/descriptions/small-group on 17 March 2014.

Underdown, Jim. 2003. “Hulle sien dooie mense - of doen hulle dit ?: 'n Ondersoek na televisiemediums.” CSICOP.org. Toegang verkry vanaf http://www.csicop.org/si/show/they_see_dead_people_-_or_do_they_an_investigation_of_television_mediums/ op 17 Maart 2014.

"VIP Events" en JohnEdward.net . Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/vip-events on 17 March 2014 .

Walker, James K. 2003. "John Edward." Watchman Fellowship. Toegang verkry vanaf http://www.watchman.org/profiles/pdf/johnedwardprofile.pdf on 17 March 2014.

"Wat is Evolve?" En JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/evolve op 17 Maart 2014.

"Wie is Psychic Medium John Edward?" En JohnEdward.net. Toegang verkry vanaf http://johnedward.net/about on 17 March 2014 .

Post Datum
:
30 Maart 2014

 

 

Deel