David G. Bromley Jessica Smith

Eerste Kerk van Cannabis

DIE EERSTE KERK VAN CANNABIS TYD

1955: Bill Levin is gebore in Chicago, Illinois.

2011: Levin het onsuksesvol as Libertarian vir die stadsraad van Indianapolis opgetree.

2014: Levin het onsuksesvol as Libertarian vir die Indiana House of Representatives gehardloop.

2015 (26 Maart): Goewerneur Mike Pence onderteken die Wet op die Herstel van Godsdiensvryheid.

2015 (21 Mei): Die First Church of Cannabis het 'n brief ontvang wat bepaal dat dit amptelik as 'n 501 (c) (3), nie-winsgewende liefdadigheidsorganisasie, deur die Internal Revenue Service gestig is.

2015: Indiana se minister van buitelandse sake, Connie Lawson, het die kerk goedgekeur as 'n godsdienstige korporasie met die verklaarde bedoeling 'om 'n kerk op grond van liefde en begrip met deernis vir almal te begin.'

2015 (1 Julie): The First Church of Cannabis het sy eerste diens gehou.

FONDS / GROEPGESKIEDENIS

Bill Levin, stigter van die Eerste Kerk van Cannabis, is in Chicago in 1955 gebore. Daar is min bekend oor sy kinderjare (Hoppe, 2009). Levin berig dat hy aangeneem is deur die niggie (en haar man) van die vlootdokter wat hom, Marcia en Bob, afgelewer het Levin. Sy aannemende vader was die vise-president van Kipp Brothers, 'n gesinsbesit-groothandelsonderneming, waar Levin ervare was in handelswareverkope as 'n jeug. Alhoewel Levin goed met sy pa geslaag het, was sy verhouding met sy ma baie meer onstuimig. Levin berig dat hy "aan die linkerhand draai" terwyl sy ma wou hê hy moet 'n meer konserwatiewe leefstyl hê. Dit het gelei tot wat Levin as 'n "olie-en-water-situasie" tussen die twee gekenmerk het. Levin is in die Hyde Akademie vir Mans in Bath, Maine deur sy ouers geplaas, maar binne ses maande geskors vir wangedrag. Na verskeie pogings om van die huis af weg te hardloop, is hy na 'n ander kosskool in Cleveland gestuur, waar hy steeds iets van 'n moeilikheidspan was. Byvoorbeeld, Levin vertel dit by een van die skoolpartytjies, en hy en 'n groep vriende het die stoot geslaan met LSD wat tot gevolg gehad het dat hy drie kwartier van die kampus was. "Ironies genoeg, die volgende jaar is Levin verkies tot kampusraad president.

Deur sy lewe het Levin in 'n verskeidenheid werksgeleenthede gesukkel. Hy het gewerk vir 'n tyd as 'n verteenwoordiger van die band, skedulering van optredes in Broad Ripple, Indianapolis. Hy het toe voortgegaan om dieselfde werk vir plaaslike tattoo kunstenaars te doen. Hy het promosie- en bemarkingswerk gedoen vir die KARMA RECORDS-winkelketting (Bryant 2012). Levin en sy vrou, Allison, het saam 'n juwelierswinkel, Bling of Broad Ripple, saam bedryf. Levin is ook hoof uitvoerende beampte van 'n konsultasie firma wat hy gestig het, Levin Consulting.

Dit was eers in 2011, toe hy in sy vyftigerjare was, dat Levin betrokke geraak het in die politiek, 'n kandidaat van die Libertaanse Party vir die Indianapolis Stadsraad in 2011 en vir die Indiana-Huis van Verteenwoordigers as Libertarian in 2014 bedryf. Hy het albei verkiesings verloor en in beide gevalle 'n baie klein persentasie van die stemme ontvang. Sy Libertaanse leunings is byvoorbeeld duidelik in sy teenkanting teen die teenwoordigheid van korporatiewe kettings in Broad Ripple Village (Hoppe 2007).

Gedurende sy politieke loopbaan het Levin sterk marihuana legalisering ondersteun en plaaslike ma en pa-winkels ondersteun. Levin hetgedien op die Raad van Direkteure van Indiana NORML (Nasionale Organisasie vir die Hervorming van Marijuana Wette). Hy het ook 'n Politieke Aksiekomitee, Re-Legalize Indiana, gestig as 'n voertuig vir die bevordering van wettiging van dagga in Indiana (Bryant 2012).

Leerstellinge / RITUELE

Bill Levin maak nie aanspraak op unieke leerstellings of praktyke nie, en erken dat die Church of Cannabis gebruik maak van 'n verskeidenheid tradisies en leerstellings. Hy beweer egter dat daar 'n liefdevolle God bestaan ​​en sê dat hy baie geloofsgedrewe is, dat ek baie geestelik is en dat ek gevul is met liefde ”(Bailey 2015). Levin is baie krities oor gevestigde godsdienste en hul oortuigings, en hy onderskei die Kerk van Cannabis se benadering tot godsdiens duidelik (Bailey 2015):

'Die bybels van ander godsdienste handel vroeër oor die drink van bokvelle. Dit hou nie verband met mense met GPS in hul hand en 7,000 XNUMX wysies in dieselfde hand nie, ”het hy gesê. 'Die kerk is baie eenvoudig. Die eerste goeie boek wat ons gemeentelede gaan vra om te lees en te verstaan, is 'Die keiser dra geen klere nie'. ”

Hy beweer verder dat 'Ek vind dat die meeste godsdienste mislei word tot growwe verdraaiings van wat hulle bedoel is. Hierdie weg het daartoe gelei dat ek 'n godsdiens lei wat mense in die hedendaagse wêreld daarmee kan verbind. Ons het geen skuldleer ingebou nie. Ons het geen sonde ingebou nie ”(Bailey 2015; Walsh 2015).

Die kerk definieer sewe noodsaaklike temas: leef, lief, lag, leer, skep, groei en leer (Wenck 2015). Daarbenewens het die kerk 'n leerstellige kode wat na verwys word as die "Godheidsdosyn. "Hierdie twaalf voorskrifte vorm riglyne vir die lewe van 'n goeie lewe.

Moenie 'n gat wees nie. Behandel almal met liefde, as 'n gelyke.

Die dag begin met jou glimlag elke oggend. As jy opstaan, dra dit eers.

Help ander as u kan. Nie vir geld nie, maar omdat dit nodig is.

Behandel jou liggaam as 'n tempel. Moenie dit met swak gehalte kos en sodas vergif nie.

Moenie van mense gebruik maak nie. Moenie iets doelbewus seer nie.

Begin nooit 'n geveg nie, voltooi hulle net.

Groei kos, verhoog diere, kry die natuur in jou daaglikse roetine.

Moenie 'n "trol" op die internet wees nie; respekteer ander sonder naamroep en vulgaries aggressief.

Spandeer ten minste 10 minute per dag net oor die lewe in 'n stil ruimte.

As jy 'n boelie sien, stop dit op enige manier. Beskerm diegene wat hulself nie kan beskerm nie.

Laugh dikwels, deel humor. Om pret te hê in die lewe, wees positief.

Cannabis, "die genesende plant", is ons sakrament. Dit bring ons nader aan onsself en ander. Dit is ons fontein van gesondheid, ons liefde, ons genees van siekte en depressie. Ons omhels dit met ons hele hart en gees, individueel en as 'n groep.

Behalwe hierdie basiese beginsels, Levin state, beoog die kerk om hul unieke leerstelling te hou "eenvoudig soos moontlik, sodat dit in elke taal vertaal word" (Wenck 2015).

RITUELE / PRAKTYKE

Aangesien die eerste kerk van cannabis baie besig is om te vorm, is kerkstruktuur en rituele ook besig om te ontwikkel. Die eerste diens is op 1 Julie 2015 gehou, die dag waarop Indiana se wet op die herstel van godsdiensvryheid wet geword het. Levin se visie vir die eerste kerkdiens is dat 'n jong harmonika-speler die diens sal open deur 'Amazing Grace' en verskeie ander liedjies te speel. Levin sal dan elkeen van die sewe kerktemas aanbied en bespreek. Die aanwesiges sal uitgenooi word om getuienisse te lewer oor lewenservarings wat relevant is vir die kerk se temas. Na 'n voordrag van die Godheid Dozen, het Levin verwag om 'n kollektiewe rook van dagga aan te kondig (Walsh 2015; Nelson 2015). Toe die plaaslike polisie voor die eerste diens buite die kerk bymekaargekom het, het Levin egter rook vir die dag uitgestel.

ORGANISASIE / LEADERSHIP

Die First Church of Cannabis is 'n onafhanklike kerk en is nie verbonde aan enige ander godsdienstige groep of denominasie nie. Die kerk is in 2015 ingelyf onder die Indiana-wetgewing, wat slegs beteken dat dit deur die minister van buitelandse sake as 'n onderneming geregistreer is. Die inlywingsdokument het die kerk eenvoudig as 'n godsdienstige korporasie goedgekeur met die doel om 'n kerk te begin op grond van liefde en begrip met deernis vir almal '(Wenck 2015). Inlywing sluit nie akkreditasie of goedkeuring van die kerk as godsdienstige organisasie in nie (Bailey 2015).

Belangriker nog, die kerk het 501 (c) (3) winsgewende liefdadigheidstatus in 2015 verleen. Die brief wat aan die kerk gestuur word, lees gedeeltelik (Internal Revenue Service 2015):

Ons is bly om u te verwittig dat by die hersiening van u aansoek om belastingvrystellingstatus ons vasgestel het dat u vrygestel is van die federale inkomstebelasting ingevolge artikel 501 (c) (3) van die Internal Revenue Code. Bydraes aan u is aftrekbaar ingevolge afdeling 170 van die Kode. U is ook bevoeg om belastingaftrekbare bemakings, bedinkings, oordragte of geskenke ingevolge afdeling 2055, 2106 of 2522 van die Kode te ontvang.

As stigter van die Eerste Kerk van Cannabis dien Bill Levin as die "Groot Poobah en Minister van Liefde" en verwys na kerklede as "Cannabeterians" (Klausner, 2015).

Die kerk het sy start-up gefinansier deur Go Fund Me, 'n skare-finansieringsorganisasie en individuele skenkings. Die Church of Cannabis implementeer 'n lidmaatskapsprogram waardeur individue jaarliks ​​ongeveer vyftig dollar aan die kerk sal beloof (Walsh, 2015; Bailey 2015). Een gebruik vir die fondse, buite huurruimte vir vergaderings, was aanvanklik 'n beplande permanente gebou. Levin beoog om die gebou uit hennepbeton te bou, wat bestaan ​​uit die kern van hennepplante met 'n kalkbinder, hoewel hennepbeton nie 'n tans goedgekeurde boumateriaal is nie (Wenck 2015). Kort voordat die kerk sy eerste diens gehou het, het Levin egter aangekondig dat dienste by die Strait Gate Christian Church gehou sou word en dat hy voldoende finansiering verkry het om die eiendom te koop (Hindmon en Thomas 2015).

Benewens ondersteuners wat sy plaaslike gemeente sal uitmaak, het die kerk verskeie tienduisende volgelinge getrek deur Facebook waar Levin volgelinge werf met die volgende boodskap (Tomlin 2015):

“Is ander godsdienste net nie besig om u behoefte aan spiritualiteit te versadig nie? Het u geloof die standaard kerkleer verlaat? Wel, ek het 'n antwoord. Ek het die EERSTE KERK VAN CANNABIS geskep. 'N Kerk gebaseer op LIEFDE en GELOOF met die plant wat ons ken en waarvan ons hou.'

Levin het aangekondig dat rook van cannabis welkom is tydens kerkdienste omdat dit 'n sakrament is: "As iemand in ons kerk rook, sal God hulle seën" (Bailey 2015). Die kerk sal egter nie na cannabis lewer of verkoop nie. Verder ondersteun die kerk nie alkohol- of heroïengebruik nie en beplan uitreikprogramme om beide te beveg (Wenck 2015).

Kwessies / UITDAGINGS

Die impuls vir die stigting van die Eerste Kerk van Cannabis het ontstaan ​​met die aanvaarding van Indiana se Wet op die Herstel van Godsdiensvryheid. Die Indiana-wet is geskoei op die federale wet op die herstel van die godsdiensvryheid van 1993, wat aangeneem is nadat die hooggeregshof beslis het dat die inheemse Amerikaanse kerk se sakramentele peyote nie grondwetlike beskerming bied wat die wette op dwelmgebruik sal troef nie. Meer algemeen was die federale wet op die herstel van godsdiensvryheid nie op staatswette van toepassing nie. Twintig state het soortgelyke wetgewing oor godsdiensvryheid aanvaar. Die beginsels onderliggend aan sowel die staats- as die federale wette is dat regerings nie individue se godsdiensuitoefening wesenlik mag belas nie, selfs nie as die las deur 'n algemene wet geskep word nie, behalwe as die wet 'n "dwingende regeringsbelang" aanspreek en die 'minste beperkende' gebruik. beteken ”om daardie belang te bevorder.

Aansienlike kontroversie het oor die wet ontstaan, aangesien dit deur opponente gesien is as 'n voertuig vir sake-eienaars om te diskrimineer teen seksuele minderhede (byvoorbeeld deur weier om goedere of dienste aan te bied vir dieselfde geslag troues) deur 'n bewering van godsdienstige oortuiging aan te bied, word 'n aanklag geweier deur die ondersteuners van die wet (Eckholm 2015; Redaksionele Raad 2015; Easley 2015; Grant 2015 ).

Die besit van, gebruik, produksie en verspreiding van cannabis is volgens die Indiana-wetgewing onwettig, en ook medisinale voorskrifte. Levin sien in die Indiana-wet op godsdiensvryheid, waarteen hy aanvanklik gekant was, 'n geleentheid om wettige gebruik van cannabis wettig toe te laat. As cannabis sakramenteel gebruik word en die staat nie 'n dwingende staatsbelang het om die sakramentele gebruik daarvan te reguleer nie, kan die vorming van kerk waarin cannabis 'n sakrament is, wettige voorskrifte slaag. Inderdaad sê Levin dat toe hy hierdie moontlikheid besef, hy 'n 'goddelike visie' het en 'wedergebore' is, wat gelei het tot sy skepping van die First Church of Cannabis (Wenck 2015; Klausner 2015). Regs- en grondwetkenners het twyfelagtig bestaan ​​dat Levin en sy kerk in die howe sou seëvier, maar die reaksie van die howe en wetstoepassingsagentskappe moes op daardie stadium nog bepaal word. Toe die polisie wel op 1 Julie by die eerste kerkdiens verskyn het, het Levin bloot die rook van dagga uitgestel sodat die saak in burgerlike howe opgelos kon word, eerder as as gevolg van strafregtelike inhegtenisneming. Daar was egter 'n bietjie kontroversie, want 'sommige bure het geel' Let '-band op hul tuine geplaas om mense weg te hou. 'N Groep van 'n nabygeleë kerk het protes na buite met tekens opgeruk. (Davey 2015). Levin het opgevolg deur 'n siviele saak by die Marion Circuit Court in Indianapolis aanhangig te maak en beweer dat die kerk glo dat dagga 'n sakrament is. Die saak het beide goewerneur Mike Pence en verskeie staats- en plaaslike wetstoepassers genoem (“Pot-smoking Indianapolis Church Sues” 2015).

In Julie 2018 word uiteindelik besluit oor die drie jaar oue siviele geding. Regter Sheryl Lynch het in haar beslissing gesê dat 'die stad en die staat 'n belangrike aspek van die RFRA-wet bevredig: om aan te dui dat die staat 'n' dwingende belang 'het om 'n beperkte uitsondering in dagga-wette uit te wis.' Sy het verder beweer dat 'die vrystelling van godsdienstige vrystelling van wette wat die gebruik en besit van dagga verbied, dwelmtoepassings in die hele land sal belemmer en die openbare gesondheid en veiligheid negatief sal beïnvloed' omdat 'wetstoepassers' saak-tot-geval-beslissings moet neem ' tydens strafregtelike ondersoeke of 'n individu se geloofsoortuigings wettiglik [gebruik van cannabis] regverdig. " Die dag nadat die beslissing gelewer is, het Levin op Facebook geantwoord dat “Dit is nog lank nie verby nie. Ons is nou net aan die gang ”(Alesia 2018). Die kerk het aangekondig dat hy van plan is om te appelleer.

 Verwysings

Alesia, Mark. 2018. "Regter verwerp die saak van Cannabis Church dat RFRA aangehaal het om Pot as 'n sakrament te verdedig." Indianapolis Star, 7 Julie. Toegang verkry vanaf https://www.indystar.com/story/news/2018/07/07/first-church-cannabis-loses-lawsuit-marion-circuit-court/764407002/?utm_source=Pew+Research+Center&utm_campaign=b653f69ea3-EMAIL_CAMPAIGN_2018_07_ Op 9 Julie 2018.

Bailey, Sarah Pulliam. 2015. “Die eerste kerk van cannabis is goedgekeur nadat Indiana se wet op godsdiensvryheid aanvaar is.” Die Washington Post, Maart 30. Toegang verkry vanaf http://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2015/03/30/the-first-church-of-cannabis-was-approved-after-indianas-religious-freedom-law-was-passed/ op 8 Junie 2015.

Bryant, Joe. 2012. "Ontmoet Bill Levin van Indiana: geregistreerde cannabis-lobbyist met 'her-legaliseer Indiana'. ” Die Onkruidblog, Mei 15. Toegang verkry vanaf http://www.theweedblog.com/meet-bill-levin-of-indiana-registered-cannabis-lobbyist-with-re-legalize-indiana/ op 14 Junie 2015.

Chasmar, Jessica. 2015. “Dagga-kerk het belastingvrye status in Indiana gekry: 'Iemand by die IRS is lief vir ons'.” Die Washington Times, Junie 1. Toegang verkry vanaf http://www.washingtontimes.com/news/2015/jun/1/marijuana-church-wins-tax-exempt-status-in-indiana/ op 8 Junie 2015.

Davey, Monica. '' N Kerk van cannabis toets grense van godsdiensreg in Indiana. ' New York Times, Julie 1. Toegang verkry vanafhttp://www.nytimes.com/2015/07/02/us/a-church-of-cannabis-tests-limits-of-religious-law-in-indiana.html?ref=todayspaper&_r=0 Op 2 Julie 2015.

Easley, Jonathan. 2015. "GOP Hopefuls Terug Indiana Godsdienstige Vryheidsreg." Die Hill, Maart 30. Toegang verkry vanaf http://thehill.com/blogs/ballot-box/presidential-races/237435-gop-contenders-back-indiana-religious-freedom-law op 15 Junie 2015.

Eckholm, Erik. 2015. "Godsdiensbeskermingswette, Sodra Skilde genoem word, word nou gesien as kuddes." New York Times, Maart 30. Toegang verkry vanaf
http://www.nytimes.com/2015/03/31/us/politics/eroding-freedom-in-the-name-of-religious-freedom.html?emc=edit_th_20150331&nl=todaysheadlines&nlid=32729527&_r=0 op 15 Junie 2015.

Redaksie. 2015. "In Indiana, gebruik godsdiens as 'n dekking vir bigotry." New York Times, Maart 31. Toegang verkry vanaf http://www.nytimes.com/2015/03/31/opinion/in-indiana-using-religion-as-a-cover-for-bigotry.html?emc=edit_th_20150331&nl=todaysheadlines&nlid=32729527 op 15 Junie 2015.

Grant, Tobin. 2015. “Waarom niemand die Indiana se nuwe wet op godsdiensvryheid verstaan ​​nie.” Toegang verkry vanaf http://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2015/03/30/why-no-one-understands-indianas-new-religious-freedom-law/ op 15 Junie 2015.

Hindmon, Jade en Derrik Thomas. 2015. "Eerste kerk van cannabis wat deure oopmaak. 1 Julie." Die Indy-kanaal, 10 Junie. Toegang verkry vanaf http://www.theindychannel.com/news/local-news/first-church-of-cannabis-to-open-doors-july-1 op 15 Junie 2015.

Hoppe, Dawid. 2009. "Bill Levin: Hoof van die ongeluk. " NUVO Indy " s Alternatiewe Stem, April 8. Toegang verkry vanaf http://www.nuvo.net/indianapolis/bill-levin-chief-of-mischief/Content?oid=1271995 op 8 Junie 2015

Hoppe, David. 2007. "Bill Levin's Broad Ripple: Community Development As Performance Art." NUVO Indy se alternatiewe stem, September 12. Toegang verkry vanaf http://www.nuvo.net/indianapolis/bill-levins-broad-ripple/Content?oid=1231358 op 8 Junie 2015.

Binnelandse Belasting Diens. 2015. "Brief aan die Kerk van Cannabis, Inc," Mei 21. Cincinnati, Ohio: Interne Inkomstediens, Departement Tesourie.

Klausner, Alexandra. 2015. “Die kerk wat toegewy is aan die aanbidding van dagga 'as 'n gesondheidsaanvulling' vorm in Indiana (maar dit is steeds verbode in die staat).” Daily Mail, Junie 7. Toegang verkry vanaf http://www.dailymail.co.uk/news/article-3114398/Holy-smokes-legal-church-cannabis-sprouts-Indiana-medicinal-medical-marijuana-use-prohibited-state.html op 8 Junie 2015.

Nelson, Steven. 2015. "Indiana Church Plans Pot-Smoking Aanbiddingsdiens in Toets van Godsdienstige Vryheid." USNews, May 12. Toegang verkry vanaf http://www.usnews.com/news/articles/2015/05/12/indiana-church-plans-pot-smoking-worship-service-in-test-of-religious-freedom op 10 Junie 2015.

Nelson, Steven. 2015. “Indiana's Church of Cannabis Growing Like a Weed.” Amerikaanse Nuus, April 2. Toegang verkry vanaf http://www.usnews.com/news/articles/2015/04/02/indianas-church-of-cannabis-growing-like-a-weed op 10 Junie 2015.

Nuvo Editors. 2011. "By Groot Kandidaat: Bill Levin, Libertarian." NUVO Indy"s Alternatiewe Stem, Oktober 5. Toegang verkry vanaf http://www.nuvo.net/indianapolis/at-large-candidate-bill-levin-libertarian/Content?oid=2358805 op 8 Junie 2015.

'Pot-rook Indianapolis-kerk kla oor marihuana-wette.' Associated Press, 8 Julie. Toegang verkry vanaf
http://bigstory.ap.org/article/17f212c837224847a2094fb7931085e1/pot-smoking-indianapolis-church-sues-over-marijuana-laws Op 10 Julie 2015.

Tomlin, Gregory. 2015. “Indiana se eerste kerk van cannabis open 1 Julie.” Christelike eksaminator, Mei 13. Toegang verkry vanaf http://www.christianexaminer.com/article/indianas.first.church.of.cannabis.service.set.for.july.1/48933.htm Op 14 Julie 2015.

Tuohy, John. 2015. "IRS Dubs Eerste Kerk van Cannabis 'n Niewinsorganisasie. " USA Today, Junie 3. Toegang verkry vanaf http://www.usatoday.com/story/news/politics/2015/06/02/first-church-of-cannabis/28364521/ op 8 Junie 2015

Walsh, Michael. 2015. "Tune In, Toke Up, Smile Big: Bekendstelling van die Eerste Kerk van Cannabis." Yahoo News, Junie 6. Toegang verkry vanaf http://news.yahoo.com/tune-in–toke-up–smile-big–introducing-the-first-church-of-cannabis-155421770.html op 8 Junie 2015.

Wenck, Ed. 2015. "Holy Smoke: Bill Levin's First Church of Cannabis." NUVO Indy"s Alternatiewe Stem, April 22. Toegang verkry vanaf http://www.nuvo.net/indianapolis/holy-smoke-bill-levins-first-church-of-cannabis/Content?oid=3116589 op 8 Junie 2015.

Wood, Robert W. 2015. “IRS keur eerste kerk van cannabis goed. Wat is volgende vir dagga? ' Forbes, Junie 1. Toegang verkry vanaf http://www.forbes.com/sites/robertwood/2015/06/01/irs-approves-first-church-of-cannabis-whats-next-for-marijuana/ op 8 Junie 2015.

Post Datum:
15 Junie 2015

 

Deel