Catherine Wessinger

Catherine Wessinger is Eerw. H. James Yamauchi, SJ Professor in die Geskiedenis van Godsdienste aan die Loyola Universiteit New Orleans. Sy het gedien as mede-algemeen redakteur van Nova Religio: Die Tydskrif van Alternatiewe en Opkomende Godsdienste sedert 2000. Sy is redakteur van Die Oxford Handboek van Millennialisme (2011). Haar mondelinge geskiedenis projek met die oorlewende Tak Davidians het drie Tak Davidian outobiografieë: Bonnie Haldeman, Herinneringe van die Tak Davidians: Die outobiografie van Dawid Koresh se Moeder, ed. Catherine Wessinger (2007); Sheila Martin, Toe hulle myne was: Memoires van 'n tak Davidian vrou en moeder, ed. Catherine Wessinger; en Clive Doyle met Catherine Wessinger en Matthew D. Wittmer, 'N Reis na Waco: Outobiografie van 'n tak Davidian (2012). Sy is mede-direkteur van die Women in the World's Religions and Spirituality Project, en sy is redakteur van die Women in Religions-reeks saam met New York University Press.

 

 

Deel